Der var engang, hvor vi stillede tykke, kubiske kasser med flimrende billeder på et lille tv-møbel og pegede vores møbler i retning af det, men sådan er det ikke længere. Den tykke skærm blev fladere, og det flimrende billede er blevet skarpt. I dag er fladskærmen blevet allemandseje, og de allerstørste skærme er blevet så billige, at selv den almindelige dansker kan være med.

Se også denne ligende artikel på vores side: Test af de 9 bedste Smart TV

Derfor har vi udarbejdet en oversigt over flere tests af fladskærme for at kåre de bedste fladskærme anno 2021, men det er ikke bare noget, vi gør for vores skyld. Det gør vi for at du kan danne dig et overblik og ende med at få det bedste tilbud på fladskærme i størrelserne 55 tommer, 65 tommer, 75 tommer og 80 tommer. Produkterne i denne test-guide er baseret på en række forbrugertests.

Har du et begrænset økonomisk budget til køb af fladskærme? Så vil vi råde dig til at se vores anden guide “Test af de 10 bedste billige fladskærme“.

Læs også Sidste års fladskærms-TV trækker godt udgivet af berlingske.dk.

testserver6.dk

4.67 27

55″ Sony KD55XE8505 Ultra HD LED-TV – Bedst til prisen

Sony kd55xf7596BAEP

Topscorer i BoMagasinets fladskærmstest anno 2019

Sonys KD55XE8505 er det man kalder et mellemklasse TV. Det betyder, at du får enormt meget fladskærm til en fornuftig pris. Fladskærmen på 55 tommer fra Sony har klaret sig rigtigt fornuftigt i tests, og man forstår tydeligt hvorfor, når man ser billede- og farvekvaliteten i skærmen. At det er et mellemklasse TV betyder selvfølgelig, at det ikke kan konkurrere med de helt dyre fjernsyn, men inden for sig egen prisklasse er Sonys LED-TV en klar topscorer.

Fladskærmen fremstår med en tynd ramme i sølvgrå aluminium, en matchende fod og et meget subtilt logo ved bunden af skærmen. Med stemmestyring fra Android behøver du nærmest ikke længere fjernbetjeningen, hvilket er med til at få hele herligheden til at fremstå ekstremt luksuriøst for sin prisklasse.

Find den billigste netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Specifikationer:

 • 55″ LED-TV
 • Android-TV
 • Stemmestyring
 • Indbygget Chromecast
 • HDR
 • Ultra HD
 • 3840 x 2160 pixels
 • DVB-T/T2/C/S/S2 tuner indbygget
 • 2 tunere
 • 4 HDMI-porte
 • 3 USB-porte
 • Energiklasse A

Fordele og ulemper

Selvom Sonys 55” skærm er et fantastisk valg, er der jo både de helt fantastiske elementer, og de elementer der godt kunne være lidt bedre. For at du får bedst mulighed for at vælge den rigtige fladskærm, gennemgår vi her hvad fordelene og ulemperne er, så du kan tage en informeret beslutning.

Billedkvaliteten er sublim, så det er et klart plus. Ligeledes er det en klar fordel, at skærmen er designet med tanke på pladsbesparelse, hvilket betyder, at du får mest muligt billede på mindst mulig plads. Alt i alt får du altså fantastisk meget fladskærm for pengene.

Desværre er kontrasten ikke alt hvad den kunne være, hvilket til tider kan give en lidt flad fornemmelse. Selvom langt de fleste streamingtjenester er understøttet, er der stadig nichetjenester, der ikke er understøttet, så det er en god idé at tjekke om dine foretrukne tjenester er understøttet inden du køber.

55″ Philips 55PUS6803 Ultra HD LED-TV

55″ Philips 55PUS6803 Ultra HD LED-TV

Topscorer i BoMagasinets fladskærmstest anno 2019

Hvis du står og mangler en stor fladskærm i god kvalitet til en billig pris, så er fladskærmen fra Philips med navnet 55PUS6803 måske lige det, du leder efter. Blandt andet har det gode billede og den ekstremt høje lydkvalitet gjort, at Philipsfjernsynet har høstet stor ros fra flere uafhængige testpaneler.

Det er efterhånden standard, at nye fjernsyn har et indbygget Androidstyresystem, der gør dem i stand til at få fuldt udbytte af integrerede apps, men den funktion som virkelig gør, at Philips 55PUS6803 skiller sig ud fra konkurrenterne, er producentens Ambilightfunktion, der kaster lys under og bag skærmen, og får følelserne til at træde helt ud af skærmen.

Med en pris under 5000 kroner, er det ikke overraskende, at fladskærmen på 55 tommer fra Philips scorer højt i mange tests.

Specifikationer:

 • 55″ LED-TV
 • HDR
 • Ultra HD
 • 3840 x 2160 pixels
 • DVB-T/T2/C/S/S2 tuner indbygget
 • 1 tuner
 • 3 HDMI-porte
 • 2 USB-porte
 • Energiklasse A

Fordele og ulemper

Den ultimativt største fordel ved Philips’ fladskærm er også en af de største ulemper. Det er en af de bedste budgetfladskærme på markedet. En pris der ofte er under 5000 kroner, er et kæmpe plus. Det betyder dog også, at hvis du har pengene, får du ofte mere ud af at købe en lidt dyrere model. Blandt de tekniske fordele kan nævnes det ekstremt skarpe billede og en rigtig flot, dyb sort farve til prisen.

Blandt ulemperne kan nævnes, at det ikke er så lyst, som man til tider kunne ønske. Ligeledes er menuen til at tilgå indstillinger som lys og lyd lidt langsommelig at navigere omkring i.

Samsung Q900R 8K 65” Fladskærms-TV – Bedst i test!

Samsung Q900R 8K 65” Fladskærms-TV

Kåret til årets TV 2018-2019 af magasinet Lyd & Billede

At Samsungs Q900R 8K er i den dyre ende glemmer man hurtigt, når man først ser hvilken kvalitet, der leveres. Det er en kvalitet, der slår konkurrenter på næsten alle parametre, og så fås fjernsynet selvfølgelig i et bredt udvalg af størrelser fra 65 til 85 tommer.

Samsung har designet fjernsynet ud fra ideen om, at kunden skal se billedet og ikke skærmen, men selvom det har været intentionen, har de stadig formået at designe en fladskærm, der ser ekstraordinært godt ud, selv når den er slukket. Når det er hængt op, klistrer skærmen næsten til væggen, og stående står det på en enkel, men stadig karakteristisk fod. Selv bagsiden er der gjort noget ud af, så det er ikke længere en skam at have fjernsynet stående midt i rummet.

Til sidst er der kablet. Ental. Det er sjældent, at man kan komplimentere et fjernsyns tilslutninger, men i Samsungs tilfælde må der gøres en undtagelse. Alle tilslutninger til Q900R 8K går nemlig gennem deres OneConnect Box samlet i et enkelt, gennemsigtigt kabel.

Specifikationer:

 • 65-85″ QLED-TV
 • HDR
 • Ultra HD
 • 3840 x 2160 pixels
 • DVB-T/T2/C/S/S2 tuner indbygget
 • 1 tuner
 • 3 HDMI-porte
 • 2 USB-porte
 • Energiklasse A

Fordele og ulemper

Med en kåring som årets bedste tv i baglommen siger det sig selv, at der ikke er meget negativt at sige om Samsungs Q900R, og derfor starter vi da også med det positive, for fladskærmen fra Samsung er virkelig revolutionerende for industrien. Billedet står i en skarphed, der er ulig noget du tidligere har set, og ligeledes er både farven og klarheden i billedet helt fænomenal. Der er i sandhed tale om et mesterligt udført fjernsyn.

Det betyder dog ikke, at der ikke er en lille smule at komme efter på den negative side. Der kan til tider være problemer med fjernsynets håndtering af lys i højkontrastscener, det er dog ikke noget der får enorm betydning for oplevelsen, men det skal nævnes alligevel. Ligeledes er der til tider lidt problemer med farveovergangene, og lyden er en smule mere hul, end man kunne ønske sig. Disse ting ændrer dog ikke på, at dette er et fænomenalt fjernsyn.

LG 55” Fladskærms TV OLED55B8 – Testvinder

LG 55” Fladskærms TV OLED55B8

Kåret som årets bedste TV 2018-2019 i magasinet Lyd og Billede

LGs B8 er designet til at give dig de skarpeste billeder og den klareste sorte farve, der overhovedet kan lade sig gøre. Indenfor de senere år er den sorte farve blevet et stridspunkt for fladskærmsproducenter, da en dybere sort er med til at højne kontrasten betragteligt. Jo højere kontrast jo mere markant et billede slutter du med at kunne se på skærmen, og her er LG altså endt med virkelig at levere varen.

Det betyder, at fladskærmen i sidste ende er tæt på at kunne levere billeder i biografkvalitet, så det er virkelig et fjernsyn til dig, der elsker storslåede film og serier.

Er du af den overbevisning, at et slukket TV faktisk er en overraskende grim ting at kigge på? Så har LG måske tilføjet en feature, der er noget for dig. I galleritilstand viser fjernsynet et eller flere billeder i udstillingskvalitet, og du kan selv vælge hvilke billeder, og om de skal akkompagneres af musik.

Specifikationer:

 • 55” OLED-TV
 • HDR
 • Ultra HD
 • 3840 x 2160 pixels
 • DVB-T/T2/C/S/S2 tuner indbygget
 • 4 HDMI-porte
 • 3 USB-porte
 • Energiklasse A

Fordele og ulemper

Den største fordel ved LGs OLED55B8 er helt klart de dybe sorte farver og den fantastiske billedkvalitet, der både er at se, når det afspiller film, eller når det fremviser kunst i galleritilstand. Derudover har tv’et en lang række brugbare features, en god lydkvalitet og et lavt inputlag.

LGs fjernsyn er desværre ikke blevet udstyret med HDR10+, hvilket gør, at det står lidt tilbage overfor mange af konkurrenterne fra Samsung, Philips og Panasonic. Det betyder ikke, at billedet ikke er skarpt. Det betyder ikke engang, at billedet ikke nødvendigvis er lige så skarpt som konkurrenterne. Det betyder bare, at billedet der i forvejen er enormt skarpt, kunne have været endnu skarpere.

Derudover er det nødvendigt at tilføje, at menuerne er mere forvirrende, end de havde behøvet at være, hvilket gør, at der skal sættes lidt ekstra tid af, når der skal navigeres imellem de forskellige indstillinger.

Philips 49″ Fladskærms TV 49PUS7803

55″ Philips 55PUS6803 Ultra HD LED-TV

Med 49 tommer er Philips 49PUS7803 lige præcis ikke oppe i de helt store størrelser. Det er dog stadig en stor skærm med et flot billede og velfungerende Smart-TV-egenskaber. Fordi Philips har valgt at gøre brug af Android-TV frem for deres egen platform, får du via Google Play adgang til en bred vifte af apps og streamingtjenester. Kort sagt er det en fladskærm, der kan alt det en fladskærm skal kunne, og så er den ikke engang blevet alt for dyr i processen.

Rammen er udført i et diskret, sølvgråt design med en subtil fod, der let kan afmonteres, hvis du hellere vil have skærmen hængende på væggen end stående på et TV-møbel.

Specifikationer:

 • 49″ LED-TV
 • Android TV
 • Ultra HD
 • 4K
 • DVB-T/T2/C/S/S2 tuner indbygget
 • 1 tuner
 • 4 HDMI-porte
 • 2 USB-porte
 • Energiklasse A

Fordele og ulemper

Androidsystemet giver dig en letoverskuelig menu, og fra den er det let at tilgå flow-tv, apps og internetindhold. De trådløse tilslutninger via WiFi er også et klart plus, der dog efterhånden er at finde på alle smart-TV. Den største fordel ved fladskærmen er dog Philips’ Ambilight teknologi, der oplyser væggen bag tv’et i farver, der matcher det, der foregår på skærmen. Det er med til at give dig en stærk indlevelse i det, der foregår på skærmen, og det giver dig muligheden for virkelig at blive opslugt af, det du ser.

Philipsfjernsynet er ikke udstyret med en roterbar fod, hvilket ikke gør en forskel, når det hænger på væggen. Men når det står, kan det gøre en ret stor forskel. Især hvis du ynder at se TV fra forskellige steder i stuen, og ikke bare ligger på sofaen mens Netflix kører.

49″ Philips 49PUS8503 Ultra HD LED-TV

Topscorer i PC för Allas fladskærmstest

49PUS8503 er med helt fremme i feltet, når det kommer til fladskærme, og den præsterer godt på stort set alle fronter. Fladskærmen har blandt andet fået ros for sit elegante og enkle design, sin meget høje billedkvalitet og den fornuftige integrering af Androidsystemet, der gør skærmen til et fuldblodssmart-tv.

Denne fladskærm er en del af 8500-serien, der ligger i den høje ende af Philips’ mellemklassefjernsyn, og her er den lige ved at sprænge rammerne for sin egen vægtklasse. Den tilbyder et diskret design i en flot sølvgrå farve, og selvfølgelig er den udstyret med Philips’ kendetegn: Ambilight, der giver en god stemning til filmoplevelsen.

Specifikationer:

 • 49″ LED-TV
 • Ultra HD
 • 3840 x 2160 pixels
 • DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 tuner indbygget
 • 1 tuner
 • 4 HDMI-porte
 • 2 USB-porte
 • Energiklasse A
 • Ambilight

Fordele og ulemper

Den største fordel ved de nyere fjernsyn fra Philips’ er helt klart Ambilight-teknologien. Det er en funktion, der bliver nævnt meget, men det burde give dig en fornemmelse af, hvor stor en effekt den egentlig har. At væggen bag tv’et bliver oplyst i farver, der passer til det du ser, er en helt fantastisk oplevelse, og det tilføjer rigtig meget stemning til din filmoplevelse.

Fjernsynet er ligesom så mange andre fjernsyn ikke udstyret med en roterbar fod. Det gør selvfølgelig ikke den store forskel, hvis du alligevel hænger det op på væggen, men hvis du er typen, der har Netflix kørende i baggrunden, lige meget hvor du er i rummet, er det ren luksus at kunne dreje skærmen, så du kan se det, derfra hvor du sidder.

55” Samsung UE55NU8005 – Testvinder!

91BEb4SWCJL._SX425_

Testvinder af PC för Allas fladskærmstest

Minimalisme er nøgleordet for denne fladskærm fra Samsung. Det er efterhånden en industristandard, at skærmen skal have et minimalistisk udtryk, men Samsung har taget den tanke et skridt videre, og nu har de gjort det samme ved fjernbetjening. Der er ingen numeriske knapper og i det hele taget meget få knapper overhovedet, i stedet styres fjernsynet via touchpad.

Selvom mange fjernsynsproducenter i disse år er sprunget på Googles Androidplatform, så har Samsung valgt at designe deres egen platform, og det har bestemt været en succes. Tizen OS, som styresystemet er kommet til at hedde, har et æstetisk flot udtryk, hvor en række med apps er at finde nederst i skærmbilledet.

En af de udfordringer der tidligere har været, når producenter selv har designet et styresystem, er at udvalget af tilgængelige apps ofte har været noget snævert. Det er dog ikke tilfældet med Tizen OS, hvor de fleste store services og streamingtjenester er tilgængelige såsom Netflix, HBO Nordic, Amazon Prime, SF Anytime og sågar nationale tv-apps som SVT Play.

Derudover er det også muligt at installere Cast og Miracast-lignende funktioner, så indhold og sågar skærmbilledet fra din telefon eller computer kan streames til fladskærmen.

Og som om det ikke var nok, fås fladskærmen fra Samsung i størrelser helt op til monstrøse 82 tommer.

Specifikationer:

 • 55”
 • HDR
 • Ultra-HD
 • 4K
 • 4 HDMI-porte
 • 2 USB-porte
 • DVB-C, DVB-S / s2 DVB-T / T2 tuner indbygget.
 • Energiklasse A

Fordele og ulemper

Fjernsynet leverer et ekstremt skarpt billede inden for SDR-spændvidden, hvilket er en klar fordel. Desværre er HDR-spændvidden på fjernsynet kun gennemsnitligt. Heldigvis betyder det nærmest ingenting for den overordnede fjernsynsoplevelse. Ligeledes er fjernsynet udstyret med en ekstremt effektiv Smart-Platform (Tizen OS), især når man tænker på, at det er Samsungs egen platform, der formår at konkurrere med en helt stor fællesplatform som Android.

Den gennemsnitlige HDR-kvalitet og manglen på Dolby Vision er i høj grad til at se igennem fingre med, når resten af produktet er så gennemført, som det her er tilfældet, men det ville være forkert ikke at nævne dem overhovedet. Overordnet set er det nemlig en ting, der trækker ned, til trods for at fjernsynet stadig får topkarakter herfra.

Er du blevet inspireret til at købe en ny fladskærm?

Hvis vores guide har inspireret dig til at investere i en ny fladskærm, så er der et par ting, du skal overveje, inden du foretager det endelige køb. Heldigvis er du med vores guide i hånden allerede rigtig godt udstyret til at tage det rigtige valg. Vi har dog alligevel valgt at skrive de bedste råd op i en overskuelig rækkefølge, så du kan blive 100% klædt på til at anskaffe dig dit nye fjernsyn.

Fordi teknologien udvikler sig så hurtigt, som den gør, betyder det, at skærme der var økonomisk uopnåelige for bare to år siden nærmest er billige nu, samtidig med at de kan være forældede om endnu to år. Derfor er det vigtigt at tage et godt valg i første omgang.

Skal dit TV have fuld HD?

Billedet der kommer fra dit fjernsyn er dannet af pixels. Pixels er groft sagt alle de bittesmå farvede prikker, der til sammen udgør det totale billede, og jo flere af de bittesmå prikker der er indenfor et givent område, jo skarpere er billedet. Den laveste opløsning du i dag kan få fingre i er 1920 x 1080 pixels.

Flere og flere danske TV-kanaler er begyndt at sende i fuld HD, og ligeledes er det også den mest udbredte opløsning blandt streamingtjenester. Derfor er det så afgjort værd at gå efter en model med fuld HD.

Hvad så med det der Ultra HD eller 4K?

Du har måske lagt mærke til, at flere af skærmene i vores guide er udstyret med noget, der hedder Ultra HD eller 4K. De to ting er egentlig det samme, og opløsningen for Ultra HD eller 4K er rundt regnet fire gange højere end opløsning i fuld HD. Det er med til at give et utroligt skarpt billede, og prisen er kommet så langt ned på UHD skærme, at alle er begyndt at kunne være med.

Der går dog stadig et stykke tid, inden du kan få det fulde udbytte af UHD, da det stadig er meget få TV-kanaler, der udsender signaler i UHD. Det er også stadig sparsomt, hvor meget forskelligt indhold streamingtjenester som Netflix sender i UHD.

Hvad så med det der LED, QLED og OLED?

Det kan godt være, at LED, QLED og OLED lyder som den russiske udgave af Kasper, Jesper og Jonathan, men det er bestemt ikke tilfældet. Kort fortalt er der tre forskellige teknologier, der i dag benyttes til at få billeder på skærmen. Da ingen er af teknologierne virker perfekt, har hver teknologi sine helt egne fordele og ulemper.

Hvad kan LED?

Måden LED-teknologi fungerer på, er ved at millioner af flydende krystaller skiftevis tænder og slukker for lyset i nogle små dioder, og det er sådan billedet på skærmen skabes. Det gør, at LED-skærme typisk er meget slanke og ekstremt energieffektive.

Ulempen ved denne teknologi er, at den sorte farve ikke kan gengives helt korrekt, da det er svært at skabe fravær af lys ved at tænde for lys. Ligeledes kan bagbelysning til tider skinne lidt ujævnt fra skærmen.

Hvad så med QLED?

Samsung er firmaet, der har udviklet QLED skærmteknologien. Den ekstremt korte version er, at QLED er LED på steroider. Det er LED bare bedre. Hver af de flydende krystaller udsender et grønt, blåt eller rødt lys, hver gang de rammes af lyset fra dioderne. Lyset gengives i de respektive pixels på skærmen, og det betyder, at QLED kan gengive alle farver til fulde. Der er dog stadig et problem med den sorte farve, der ikke kan gengives lige så perfekt, som det er tilfældet for OLED.

Skal jeg så bare vælge OLED og få det overstået?

Den måde en OLED-skærm fungerer på, er at lyset udsendes fra den enkelte pixel, i stedet for at komme fra dioderne. Det betyder, at skærmen kan gengive den sorte farve helt perfekt, fordi hver enkelt pixel kan slukke og tænde individuelt.

Hvis det kun var et spørgsmål om den sorte farve, ville OLED være det eneste rigtige at vælge. Der er dog den ulempe, at OLED er markant dårligere end QLED til at skrue op for lysstyrken. I sidste ende er det altså op til dig, hvorvidt du foretrækker en dyb sort farve eller en bedre lysstyrke.

Størrelse og pris

Det er nemt at blive grebet af at gå efter det bedste, det største og det dyreste fjernsyn, men hvis du har siddet på første række i biografen, ved du måske at en større skærm, ikke altid giver dig en bedre oplevelse.

Når det kommer til størrelsen på dit fjernsyn, så er der to anbefalinger afhængigt af om dit TV har fuld HD eller UHD. I begge tilfælde er den anbefalede størrelse dog afhængig af distancen mellem din vante siddeplads, og der hvor dit fjernsyn skal stå eller hænge. Den afstand skal efterfølgende ganges med 25, hvis du har et fuld HD-TV, og 39 hvis du har et UHD-TV. Hvis der eksempelvis er to meter fra din sofa til væggen, hvor du vil hænge dit nye fjernsyn, bør du altså gå efter 50”, hvis der er tale om et fuld HD-TV. Men der skal faktisk være helt op til 78”, hvis der er tale om et UHD-TV. I sidste ende er det dog stadig et spørgsmål om smag og behag.

Det allervigtigste er i sidste ende dit budget, og der er det kun dig og din pengepung, som kan beslutte, hvor høj en pris der er tilpas. Det skal dog siges at udover størrelsen, så er det, der har den største indflydelse på prisen, om du vælger et fjernsyn med LED, QLED eller OLED. Her er LED billigere end QLED, som så til gengæld er billigere end OLED.

Testkilder

Hvis du skulle være blevet inspireret til at gå vores guide efter i sømmene, så kan du her se hvilke andre tests, der har været med til at afgøre resultat af vores fladskærmstest.

Lyd og Billede (2018-2019)

https://lydogbillede.dk/arets-beste/aarets-bedste-tver-2018-2019/

Magasinet Lyd og Billede kårede det bedste fladskærms-TV i perioden 2018-2019. Udover kvaliteten og designet af fladskærmen var deres fokus også på selve brugeroplevelsen, der til stadighed bliver en vigtigere og vigtigere del af fjernsynsoplevelsen.

Forbrugerrådet Tænk (18. februar 2019)

https://taenk.dk/test/fladskaerme

Forbrugerrådet Tænk tester løbende produkter, så danske forbrugere kan danne sig det bedst mulige overblik. Deres løbende test af fladskærme omfatter i skrivende stund 145 fladskærms-TV i prislejet 1300 til 18.000 kroner.

Fladskærmene bliver testet på et eksternt laboratorie, hvor de bliver målt ud fra deres præstation indenfor kategorierne: Billedkvalitet, lydkvalitet, brugervenlighed, Smart TV-egenskaber, strømforbrug og tunere, hvor hver enkelt parameter vægter forskelligt i den samlede vurdering.

 • Billedkvalitet udgør 45% af den samlede vurdering.
 • Lydkvalitet udgør 25% af den samlede vurdering.
 • Brugervenlighed 10% af den samlede vurdering.
 • Smart TV-egenskaber udgør 10% af den samlede vurdering.
 • Strømforbruget udgør 5% af den samlede vurdering.
 • Tunerne udgør 5% af den samlede vurdering.

PC för Alla (17. oktober 2018)

https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.708589/test-tv-10000-kr

Det svenske magasin PC för Alla har testet en række mellemklassefladskærme i størrelsen 49 tommer til 55 tommer. I testen udnævnes både en model af Philips og TCL til at være rigtig gode investeringer, imens Samsung løber med kåringen som bedst i test.

Flatpanels (19. maj 2014)

https://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=1400498012

Flatpanels beskæftiger sig udelukkende med TV og HiFi, hvilket betyder, at de foretager nogen enormt omfangsrige tests, hvor produkterne gennemgås på mange parametre. Det starter typisk med førstehåndsindtrykket, inden resten af testen forløber, hvor ting som funktionalitet, strømforbrug, kalibrering, billedkvalitet, PC og mediecenter, betragtningsvinkler og lyd vurderes.

Læs også: Test af de 9 bedste Smart TV

Denne side er anmeldt af: Ditte J. Clausen Rating 10/10

 

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information

Bomagasinet (26. nov 2018)

https://bomagasinet.dk/fladskaerm-test-de-bedste-fladskaerme/

Bomagasinet testede 6 fladskærme i prisklassen 3.000-8.000 kroner ud fra deres vurderinger i andre tests. Fokus var at finde den bedste fladskærm til prisen.