Nyder du godt af god musik, spændende podcasts og vigtige telefonopkald, men mangler et sted at høre det fra? Så var det måske på tide at anskaffe sig et nyt og lækkert par høretelefoner, som kun vil forsøde din tilværelse yderligere, hvis du er vild med lyd. I denne oversigt over telefoner test bliver du guidet til nogle af de bedste On Ear og In Ear høretelefoner på markedet – som forbrugerne har givet gode anmeldelser gennem tiden. Bliv inspireret og guidet til hvilket par du skal vælge i vores oversigt over høretelefoner test og de bedste produkter.

testserver6.dk

Testvinderen: Bose Quietcomfort 35 II – populær og banebrydende

Bose Quietcomfort 35 II

Testresultat:

Ifølge Pricerunners uafhængige høretelefoner test opnår disse Bose høretelefoner en samlet anmeldelse på 4,4 stjerner ud af 5 mulige. Overordnet set, har forbrugerne og køberne af disse høretelefoner altså været meget godt tilfredse. 

Om Bose Quietcomfort 35 II

Med denne fremragende høretelefon fra Bose har du muligheden for at lukke alt andet lyd ude, når du mest af alt bare vil være dig selv. Støjen kan reduceres i tre forskellige niveauer, som du selv styrer via en knap på siden af hovedtelefonen. Støjfunktionen kan både aktiveres når du hører musik, eller når du blot vil have ro til hovedet. Hovedtelefonen fra Bose er trådløs og har et fantastisk godt batteri, som har en lang levetid. Dertil kommer, at opladeren tilhørende høretelefonerne er hurtig og god, så hvis du løber tør for strøm, kan du hurtigt få dem ladt tilstrækkeligt op igen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det smarte som disse høretelefoner varetager er desuden også, at de er koblet op med Siri fra Apple og Google Assistent. Det betyder i praksis, at du kan snakke til dine høretelefoner ved brug af en enkelt knap. På den måde slipper du for at skulle have telefonen op ad lommen, for at benytte en smart assistent. Høretelefonerne fra Bose fås i flere forskellige, flotte farver.

Udvalgte specifikationer:

 • Bose høretelefonerne er støjreducerende
 • Modellen fås i flere forskellige farver
 • Høretelefonerne er trådløse
 • Driftstid på om imod 20 timer
 • Denne model er den bedste Bose nogensinde har produceret alt taget i betragtning
 • Tilkobling af smart assistent som eks. Siri fra Apple eller Google Assistent

Bedst til prisen: Marshall Major III BT On-Ear hovedtelefon sort – retro og klassisk

Bedst til prisen: Marshall Major III BT On-Ear hovedtelefon sort – retro og klassisk

Testresultat:

Ifølge Pricerunners uafhængige høretelefoner test opnår disse Marshall høretelefoner en samlet anmeldelse på 4,2 stjerner ud af 5 mulige. Overordnet set, har forbrugerne og køberne af disse høretelefoner være godt tilfredse, hvilket bunder ud i, at disse høretelefoner er nogen af de bedste høretelefoner til prisen.

Om Marshall Major III BT On-Ear hovedtelefon sort

Med disse høretelefoner fra Marshall får du en høretelefon, som både er klassisk og god i designet, og ikke mindst klassisk og god i lyden. Høretelefonen er i den billigere ende, og bidrager således til markedet med fantastiske produkter til fornuftige priser.

Marshall Major høretelefonen er med Bluetooth, hvilket gør det nemt for dig som forbruger, at kunne lytte til god musik i mange timer uden bøvl og besvær. Lydkvaliteten er suveræn, hvilket du vil opleve ved første afspilning. udover at have en god lyd, er lyden også ikonisk.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Marshall er kendt for sine retro linjer og sin ikoniske, klassiske lyd, som med garanti ikke vil skuffe dig. Høretelefonen er desuden koblet op med din mobil således, at du kan besvare og afvise opkald mens du har dine trådløse Marshall høretelefoner på. Hvis Bluetooth-funktionen ikke lige er dig, så kan du sætte den medfølgende ledning til, som kan kobles til mobiltelefonen eller computeren.

Udvalgte specifikationer:

 • Bluetooth tilkobling til mobil, computer osv.
 • Kommer i sort
 • Høretelefonerne har en levetid på om imod 30 timers spilletid
 • Lades hurtigt og nemt op igen på 3 timer
 • Betrukket med vinylovertræk
 • Bevæg dig op til 10 meter væk fra det Bluetooth-tilkoblede apparat.
 • Indeholder 40 mm dynamiske drivere, der gør lyden bedre end nogensinde før brugervenlige telefonfunktioner med Marshall Major III
 • Vejer 178 g
 • Ledning på 3,5 mm medfølger
 • Micro USB-laderkabel medfølger til høretelefonerne

Premium valget: SONY WH-1000XM3 – trådløst og enkel

Premium valget: SONY WH-1000XM3 – trådløst og enkel

Testresultat:

Ifølge Pricerunners uafhængige høretelefoner test opnår disse Sony høretelefoner en samlet anmeldelse på 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Overordnet set, har forbrugerne og køberne af disse høretelefoner altså været meget tilfredsstillede med købet. 

Om SONY WH-1000XM3

På udkig efter en eksklusiv lydkvalitet og et sikkert design? Så må disse høretelefoner fra Sony være perfekte. Høretelefonerne er trådløse, og byder således op til mange timers god lyd og musik i ørene, uden at skulle bekymre sig om ledninger og andre upraktiske ting.

Modellen sidder godt og komfortabelt på ørerne, så du uden problemer kan koble af med dem på. Hvis du slukker musikken og blot vil slappe af i ro og mag, så er disse høretelefoner også gode, de lukker nemlig lyden ude. Med disse Sony høretelefoner får du desuden en lang batterilevetid, som gør, at du kan lytte til musik i op til 30 timer uden at skule lade.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.987,29
1.999,00
2.135,00
2.149,00
2.249,00
Ikke på lager

Produktet fås desuden i flere fine farver, og kan endda købes som høretelefoner til børn også.

Udvalgte specifikationer:

 • Modellen fås i flere forskellige farver
 • Høretelefonerne spiller musik med fantastisk lyd
 • Høretelefonerne er fremragende til at lukke lyd ude
 • Modellen understøttes af aptX, aptX HD og Apple AAC via Bluetooth
 • Stream musik med fremragende og banebrydende kvalitet
 • Oplev en batterilevetid på op til 30 timer
 • Sony høretelefonerne lukker lyd ude efter behov, f.eks. baggrundsstøj som trafikstøj eller snakken

JBL Tune 600BTNC – lydtæt og flot

JBL Tune 600BTNC – lydtæt og flot

Testresultat:

Ifølge Pricerunners uafhængige høretelefoner test opnår disse JBL høretelefoner en samlet anmeldelse på 4,3 stjerner ud af 5 mulige. Forbrugerne og køberne af disse høretelefoner har altså været meget godt tilfredse med modellen. 

Om JBL Tune 600BTNC

Hvis du er på udkig efter et par holdbare høretelefoner, som leverer hvad der kan forventes af en mellemklasse høretelefon, så må du overveje denne JBL høretelefon. Med det tidsløse design i en fin farve kan du forvente en dejlig lytteoplevelse, som vil give dig lyst til at lytte mere og mere til dine yndlingssang og podcasts. Disse JBL høretelefoner er trådløse, og ovefører således lyden via Bluetooth.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

I høretelefonerne er der indbygget Pure Bass, som er med til at give en dejlig og nuanceret lyd, som vil gøre godt for dit øre, når du lytter til musik og lys generelt. Der medfølger desuden et opladningskabel til høretelefonerne, så du hurtigt igen kan få strøm på dine høretelefoner, som har en batterilevetid på op til 22 timer.

Udvalgte specifikationer:

 • Stilren og klassisk on ear hovedtelefon
 • Høretelefonerne fra JBL produceres af Harman
 • Batterilevetiden er op til 22 timer med disse høretelefoner
 • Genopladningstiden på høretelefonerne er på omkring 2 timer
 • Der medfølger et kabel til JBL, det er dog aftageligt
 • Vægten på høretelefonerne er 173 g
 • Indbygget støjreducering, som holder unødvendig støj ude

B&O Beoplay H8I – stilrent og tidsløst

B&O Beoplay H8I – stilrent og tidsløst

Testresultat:

Køberne af disse B&O høretelefoner har generelt være godt tilfredse med købet. Den samlede anmeldelse og vurdering af b og o høretelefonerne er således endt på 4,3 stjerner ud af 5 mulige hos Google Shopping.

Om B&O Beoplay H8I

Er du på udkig efter et eksklusivt look med en eksklusiv kvalitet? Så må du under alle omstændigheder investere i disse flotte og gode høretelefoner fra B&O. Denne model fås i flere forskellige, flotte farver, så det er bare om at vælge din egen personlige favorit. Disse høretelefoner har en super god lyd, som vil give dig lyst til at lytte mere end nogensinde før.

Derudover har de den smarte noise cancelling teknologi, som gør, at alt unødig støj lukkes ude. Batteritiden på disse høretelefoner er desuden også meget lang, hvilket gør, at du ikke så ofte behøver at bekymre dig om strømmuligheder og strømstik. Når de så alligevel skal lades er det heldigvis nemt, du kan nemlig blot lade dem via et USB-kabel. De trådløse høretelefoner kobles til din elektronik via Bluetooth. Derudover kan du også benytte dig af det minijack-stik, der medfølger til høretelefonerne, hvis du gerne vil spare på strømmen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Unikt for disse B&O høretelefoner er, at de kan mærke når du tager dem af, og derfor automatisk sætter musikken på stop, når du ikke længere har hovedtelefonerne på ørerne. B&O er et eksklusivt, dansk mærke, som altid har garanti for stilfuldt design, fuld funktionalitet og god lyd. Det er altså en klassiker at købe høretelefoner fra B&O.

Udvalgte specifikationer:

 • Høretelefonerne holder strøm i op til 30 timer
 • Modellen kan både bruges med Bluetooth eller med minijack-stik
 • Unik føling, der kan mærke, om du tager høretelefonerne af, da slukkes musikken automatisk
 • Modellen fås i flere flotte farver
 • Styr musikken og podcasts fra din smartphone eller vis knapperne på høretelefonerne
 • Snak i telefon gennem høretelefonernes Bluetooth-signal

Skullcandy – Indy True Wireless In Ear Headphones – smarte og gode

Skullcandy – Indy True Wireless In Ear Headphones – smarte og gode

Testresultat:

Disse in ear høretelefoner fra Skullcandy har scoret 3,9 stjerner ud af 6 mulige hos Pricerunner, hvilket betyder, at forbrugerne overordnet set har været fint tilfredse med købet af disse høretelefoner til løb. 

Om Skullcandy Indy True Wireless In Ear

Er du træt af de små, ustyrlige ledninger på dine høretelefoner, eller vil du blot have en model, som er nemmere at bruge som høretelefoner til løb? Med disse in ear høretelefoner fra Skullcandy, kommer du ledninge-problemet til livs. Disse høretelefoner varetager den trådløse teknologi via Bluetooth 5.0. Batterilevetiden på disse smarte in ear høretelefoner er på op til 16 timer. Du kan altså trygt høre musik eller have et opkald kørende i lang tid, uden at være bekymret for batteriet. Disse moderne høretelefoner kan du altså altid have i ørerne, uden at frygte, at du blive snøret ind i ledninger og stik.

Udvalgte specifikationer:

 • Disse In Ear høretelefoner er vandtætte
 • Enkelt og stilrent design
 • Batterilevetid på op imod 16 timer
 • Kapacitiv touchkontrol, der giver dig frihed til at vælge musik og have samtaler kørende
 • Der medfølger et lade-etui
 • MicroUSB medfølger som opladekabel
 • Disse In Ear høretelefoner fås i forskellige størrelse, nemlig small, medium og large
 • Modellen fås i tre forskellige farver

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Apple AirPods Pro White MWP22ZM – enkle og stilrene

Apple AirPods Pro White MWP22ZM – enkle og stilrene

Testresultat:

De populære Apple høretelefoner, som er den nyeste efterfølger til de klassiske iPhone høretelefoner, er hos Amazon vurderet til 4,6 stjerner ud af 5 mulige af forbrugerne. Kunderne har altså været meget godt tilfredse – og produktet er vurderet af mere end 4.000 forbrugere. 

Om Apple Airpods Pro White MWP22ZM

Det er nok de færreste, der ikke har hørt om de meget omtalte Apple AirPods, nemlig de nyeste Apple høretelefoner på markedet – og så er de endda In Ear. Med dinne små, praktiske høretelefoner får du god lyd, god komfort og nem håndtering, når du vil lytte til musik, podcast eller blot have en samtale kørende via disse høretelefoner. Høretelefonerne sørger for støjdæmpning, hvilket gør, at unødig støj lukkes ude, når du har disse InEar plugs i ørerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lydkvaliteten er super god i disse små In Ears, på den måde kan du nyde et godt stykke musik, lige meget hvor du befinder dig. Disse høretelefoner tilkobles din mobiltelefon eller tablet via Bluetooth. Modellen kommer i farven hvid. Derudover er modellen vandafvisende og vejer exceptionelt lidt. 

Udvalgte specifikationer:

 • Tilkobles via Bluetooth
 • Kommer i farven hvid
 • Modellen er vandafvisende
 • Lyden er super god, endda også størrelsen taget i betragtning
 • Kan holde batteri i op til et døgn
 • Modellen lades i det medfølgende etui
 • Høretelefonerne har flere high-end teknologier
 • Dæmper al unødig støj rundt om dig, når du bruger disse AirPods
 • Modellen er lavet af Apple, og er dermed skabt tilApples andre produkter såsom iPhone og iPad

Samsung Galaxy Buds Black – trådløse og slidstærke

Samsung Galaxy Buds Black – trådløse og slidstærke

Testresultat:

Disse Samsung høretelefoner har opnået en score på 4,2 ud af 5 hos Pricerunner. Kunderne har altså været godt tilfredse med produktet.

Om Samsung Galaxy Buds 

Savner du nogle In Ear høretelefoner, som er behagelige at have i ørerne selv under fysisk aktivitet såsom løb eller fitness? Så må du prøve disse Samsung Galaxy Buds, som formentligt ikke vil skuffe dig det mindste! Nok er modellen lille og let at have med rundt, men lyden skal man ikke tage fejl af. Modellen er lavet til at passe med alle Samsungs modeller.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Baggrundsstøj er ikke et tema, når du har disse høretelefoner i. De lukker nemlig alt lyd ude, som måtte forstyrre dig mens du lytter til musik eller podcasts. Høretelefonerne tilpasser desuden automatisk lyden, alt efter hvor du befinder dig i forhold til baggrundsstøj. Modellen er skabt i gode, lette materialer, som sikrer, at komforten er i top, når du bruger disse høretelefoner.

Udvalgte specifikationer:

 • Tilslutter sig hurtigt til andre Samsung Galaxy-produkter
 • Lyden er designet med High Resolution live-lyd, som gør, at lyden er i en klasse for sig
 • Adaptiv dobbeltmikrofon sikrer, at unødig støj lukkes ude
 • Galaxy Buds tilpasser sig dit miljø 
 • Produceret i gode og behagelige materialer, som giver dig lyst til altid at have dem i ørerne

Høretelefoner for alle

Efter at være blevet præsenteret for 8 forskellige sæt høretelefoner kan der altså opleves, at der findes en masse forskellige modeller og par alt efter dine ønsker, behov og præferencer. Måske du allerede nu har fundet dig en favorit, og ellers er det blot om at gøre op mellem ønsker og budget, for at finde lige netop det par, som passer bedst til dig og dine behov. Hvad end du lægger størst vægt på lyden, på designet, på de eksklusive features, på batterilevetid eller på noget helt andet, så kan du finde lige netop det par, som passer dig bedst. 

Hvilke faktorer bør spiller ind på mit valg af høretelefon?

Der er mange faktorer, som kan og bør spille ind på din beslutning om køb af høretelefoner. Hver person har sine præferencer, derfor kan du i denne testartikel læse om forskellige, som alle har været godt anmeldt af forbrugerne og køberne af produkterne. Fælles for produkterne er, at de alle har en formidabel lyd, et spændende og flot design samt specielle features, som får dem til at skille sig ud. På den måde kan du trygt vælge mellem de 8 spændende produkter, som findes i denne artikel.

Hvor meget koster gode høretelefoner?

Hvis der er én ting, som denne høretelefoner test oversigt har vist, er det, at ode høretelefoner fås i alle prisklasser. Der fås super gode høretelefoner nede omkring de 400 kroner, og der findes rigtig gode høretelefoner, som koster flere tusinde kroner. I denne artikel finder du er bredt udvalg af høretelefoner i alle prisklasser. Ofte vil du opleve, at de dyrere modeller har nogle eksklusive features, som de billigere modeller ikke har. Hvis du blot er på udkig efter et sæt høretelefoner, som kan lukke god lyd ud, så er der masser af muligheder i alle prisklasser.

Testkilder

I denne høretelefoner testoversigt har vi forsøgt at fremhæve nogle af de bedste produkter til dig. Det har kun været muligt, da der allerede er lavet objektive tests af produkterne. Vi har lavet en del research i disse tests, hvilket har ført til, at vi har kunne udvælge de bedste produkter.

I vores research-proces har vi blandt andet anvendt disse testkilder: 

 • En grundig høretelefoner test foretaget af PriceRunner.
 • Forbrugeranmeldelser hos Google Shopping
 • Forbrugeranmeldelser hos store webshops – for eksempel Amazon

Ud fra dette arbejde har vi kunne fremhæve de bedste høretelefoner i test til dig.

Læs også BEDSTE IN-EAR HØRETELEFONER TIL PRISEN udgivet af Datalife.dk.

Denne side er anmeldt af: Andreas Nissen Rating 5/5

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information