Synes du, at det er svært at finde et godt fladskærms-tv, uden at skulle bruge en formue? I så fald bør du nok læse med her.

Vi har nemlig sat os for at lave en overskuelig guide, hvor vi samle tests af de bedste billige fladskærme, der er på markedet netop nu. Vi har fokus på hvad der har den bedste værdi for pengene i vores undersøgelse, så du kan finde en god og billig fladskærm. Vi har desuden også en guide, der viser en guide til de bedste fladskærme i 2020 på vores side, men denne guide er specifikt skruet sammen til dem, der har et mere sparsomt budget.

Kigger du denne guide igennem, kan du være sikker på, at du er rigtig godt forberedt, inden du skal ud og investere i din næste fladskærm.

testserver6.dk

4.56 16

Philips 32’’ Fladskærms TV 32PFS6402 – meget prisvenligt TV

Philips 32 Fladskærms TV 32PFS6402 - LED - 1080p5 stars rating

Dette TV er optimalt, hvis du er på udkig efter en virkelig billig løsning, der samtidig er af fin kvalitet. Forbrugerrådet Tænk har inkluderet dette TV i deres test af de bedste billige fjernsyn. Testen blev foretaget i 2019, og er derfor både ny og pålidelig. Dette indikerer, at det vitterligt er et rigtig godt køb, hvis du går og mangler en lille og billig fladskærm, der virker som den skal.

Modellen er 32 tommer og produceret af Philips, der er kendt for at levere gode fjernsyn. Her er der tale om et TV, der ikke fylder så meget, og derfor er ideel fx at hænge op på væggen i stuen. Der hører dog også en fod til TV’et med i købet, hvorfor det også sagtens kan placeres på et bord eller lignende. Philips 32’’ Fladskærms TV 32PFS6402 kommer med indbygget Android TV. På den måde har du mulighed, for at installere diverse apps og streamingtjenester efter eget valg.

Find den billigste netforhandler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

4.177,90
Ikke på lager

Specifikationer:

 • LED 32’’
 • 1920×1080
 • Android TV
 • Micro Dimming Pro

Philips 55’’ Ultra HD smart TV 55PUS6803 – god kvalitet til prisen

55PUS6803_12-IMS-da_DK5 stars rating

Med dette fladskærms-tv fra Philips får du et rigtig godt tv til en lav pris. Forbrugerrådet Tænk har inkluderet dette TV i deres test af de bedste billige fjernsyn. Testen blev foretaget i 2019, og er derfor både ny og pålidelig. Her beskrives det som et godt køb, der garanterer både god kvalitet og smarte funktioner til en billig pris.

Det er et tv, der indeholder mange gode funktioner, men som samtidig er utrolig nemt at bruge. Det indeholder 4K UHD-kvalitet, hvilket giver et fantastisk billede, det er svært ikke at blive imponeret af. TV’et måler 55’’ og er ultratyndt, og det er et godt køb, hvis du leder efter et relativt billigt fjernsyn, der giver dig alle de funktioner du har brug for.

Specifikationer:

 • HDR Plus til forbedret kontrast, farve og skarphed
 • 3-sidet Ambilight
 • Pixel Precise Ultra HD
 • 4K UHD (3840×2160 px)
 • 100 Hz til glidende bevægelser

LG OLED55C7V – fremragende billede og lyd

5 stars rating

LG 55” Fladskærms TV OLED55B8

Med dette 55’’ tv kan du være helt sikker på, at kvaliteten kan mærkes helt ud i stuerne. De funktioner der er indbygget i fjernsynet, er med til at sørge for, at du får den optimale kvalitet hver gang du tænder for det. Derudover er der ingen tvivl om, at både billede- og lydsiden er helt i top.

Med teknologierne Perfect Color og Perfect Black er du garanteret fantastiske kontraster mellem sort og farver, hvilket er noget der giver en virkelig høj kvalitet i billedet. Som en ekstra bonus følger der en såkaldt Magic Remote-fjernbetjening med. Med denne er det nemmere end nogensinde før at navigere mellem alle de forskellige programmer og funktioner fjernsynet besidder, og efter lidt øvelse, bliver det hurtigt til den største selvfølgelighed.

TV’et fungerer rigtig godt til det meste, og kan varmt anbefales til film og serier såvel som spil, hvis du sætter din spilkonsol til.

Klik her for at finde produktet.

Specifikationer:

 • 4K UHD
 • Magic remote fjernbetjener
 • Perfect Color og Perfect Black leverer fremragende lyd og billede
 • Dolby Vision og Dolby Atmos

Sony KD-55A1

5 stars rating

Dette TV er måske en smule dyrere end nogle af alternativerne her på siden, men til gengæld er det uden tvivl et TV, der er alle pengene værd. Billederne på skærmen er utrolig smukke og naturlige, og det er helt umuligt ikke at lade sig rive med, og blive suget ind i hvad end der nu kører i fjernsynet i et hver givent øjeblik.

TV’et indeholder Acoustic Surface, der er grunden til at mere end 8 millioner selvlysende pixels bringer billedet til livet. Sammen med den rigtig gode lyd skabes der derfor en utrolig livagtig atmosfære, der er perfekt til film eller serier. Selv hvis det du ser på skærmen er meget mørkt, bliver alle detaljerne på skærmen tydeliggjort. Den store klarhed der er i billedet, gør det også til en kæmpe oplevelse at se sport med vennerne.

I og med det er et smart TV, får du selvfølgelig rig mulighed for at benytte dig af diverse apps og streamingtjenester. Med det fantastiske sammenspil mellem et flot, realistisk billede og en virkelig god lyd, er fjernsynet perfekt til både film, serier, spil og en masse andet.

Find KD-55A1 her.

Specifikationer:

 • 4K UHD
 • Usynlige højtalere
 • Indbygget wifi
 • God kontrast mellem lyse og mørke elementer
 • God til konsolspil

Samsung QLED QE55Q9F – fantastisk billedkvalitet

5 stars ratingsamsung-qe55q9fnat-55-4k-qled-tvRigtigt godt TV, der trods sin fremragende kvalitet, faktisk kan fås til en meget rimelig pris, hvis man sammenligner med hvad andre fjernsyn af lignende kvalitet koster. Dog hører det naturligvis ikke til blandt de absolut billigste på denne liste. Du får dog rigtig meget for pengene, hvorfor det bestemt er værd at læse lidt nærmere om.

Modellen har fantastisk billedkvalitet, hvilket skyldes den indbyggede 4K UHD opløsning. Derudover har det ikke den store betydning, hvilken vinkel du ser TV fra. Fjernsynet er nemlig i besiddelse af en QLED-teknologi, der gør at du får et glimrende syn hvor end du sidder. Der kan altså rolig stilles en masse mennesker op på ræd og række, når der tændes for dette fjernsyn.

Samsung QLED QE55Q9F er et smart TV, hvorfor du får alle de goder der følger med. Dette betyder bl.a., at du får muligheden, for at bruge en hel masse forskellige apps og streamingtjenester.

Specifikationer:

 • Smart TV
 • 4K UHD opløsning
 • Cinema HDR-teknologi
 • Stor kvalitet i billederne og lyden
 • TV’et kan styres med din stemme

LG 43UJ635V – fremragende kvalitet til prisen

lg-43uj635v-43-led-tv5 stars rating

 

Dette TV er et rigtigt godt køb til prisen, og er bl.a. blevet anbefalet af Bomagasinet, der har inkluderet det i deres Fladskærm test fra november 2018. Begrundelsen for dette bunder i den gode kombination mellem kvalitet og pris, hvilket som bekendt er præcis det vi er på jagt efter på denne liste.

Fladskærmen indeholder naturligvis en Ultra HD-opløsning, mens det rent størrelsesmæssigt måler 43’’. Fjernsynet er udstyret med en rigtig god billedkvalitet. Det er primært målrettet mod de kunder, der måske ikke er TV-fanatikere, men som alligevel ser programmer og film en gang i mellem.

Du kan få fjernsynet til en rigtig fornuftig pris, hvilket gør det til et indkøb, der er alle pengene værd. Det indeholder styresystemet webOS 3.5, der gør det muligt at benytte sig af forskellige apps og streamingtjenester, således at TV’et kan udnyttes til det fulde.

Specifikationer:

 • 43’’ LED-TV
 • Ultra HD-opløsning 3840×2016 pixels
 • HDR
 • Indbygget DVB-T2/C/SD tuner
 • Energiklasse A

Sony 55’’ KD55XE8505 – godt og prisvenligt

Sony kd55xf7596BAEP5 stars rating

Dette TV er blevet udvalgt til at være en del af Bomagasinets Fladskærm test, hvor de har ledt efter rigtig gode TV’er, der kan betegnes som gode køb til prisen. Af samme grund har vi også valgt at inkludere det, da det sagtens kan anbefales til alle der er på udkig efter en fladskærm af en rimelig størrelse, hvor man ikke skal punge unødvendigt meget ud i samme ombæring.

Med dette TV kan du være ganske sikker på, at du får en rigtig god billedkvalitet, foruden alle de nødvendige funktioner man får brug for som seer. Derudover har denne model indbygget Chromecast, hvilket især kan vise sig at være vigtigt, hvis du er typen der streamer meget fx gennem din smartphone eller PC.

Derudover gør den brug af Googles Android TV-platform, hvorfor du derigennem får alle de essentielle funktioner. Der følger her også en stemmefunktion med, hvilket gør muligheden for at finde hvad du søger efter enklere og hurtigere.

Specifikationer:

 • 55’’ LED-TV
 • Ultra HD – 3840×2160 pixels
 • HDR
 • Indbygget Chromecast
 • Energiklasse A

Indbygget DVB-T/T2/C/S/S2 tuner

Philips 49’’ Ultra HD Smart TV 49PUS7503 – fantastisk seeroplevelse

Philips 49 Ultra HD SMArt5 stars rating

Dette er endnu et kvalitets-tv fremstillet af Philips. Forbrugerrådet Tænk har inkluderet dette TV i deres test af de bedste billige fjernsyn. Testen blev foretaget i 2019, og er derfor både ny og pålidelig. Med dette produkt får du et fjernsyn, der er oplagt at placere i stuen, da størrelsen og kvaliteten er tilpas stor til at hele familien kan se med.

Philips har med dette produkt sørget for at skabe et tv, der giver en fantastisk seeroplevelse uanset hvad du ser. Der er skruet op for detaljerigdommen, hvorfor en hver aften foran denne fladskærm, er lig med en fantastisk oplevelse:

Specifikationer:

 • LED 49’’
 • 4K UHD (3840×2160 px)
 • 3-sidet Ambilight
 • HDR Plus
 • 100 HZ til glidende bevægelser
 • P5 Perfect Picture Engine
 • Android TV med indbygget chromecast løsning

Sony 43’’ KD-43XE8005 – indeholder alt det nødvendige

5 stars rating

Med denne model kan du være sikker på, at du med i købet får alle de funktioner, der er nødvendige i et godt TV, og så lidt til. Bomaganiset nævnte dette TV blandt i alt 6 modeller i deres Fladskærms test, hvor de havde fokus på fjernsyn af god kvalitet til rimelige penge.

43’’ skærmen er måske ikke kæmpe stor, men med Ultra HD kan der ikke være tvivl om, at skærmkvaliteten er rigtig glimrende, og derfor perfekt til at se film og udsendelser på. TV’et benytter sig af Android TV-platformen. Derudover følger der stemmestyring med via fjernbetjeningen, hvilket forenkler navigationen mellem alle fjernsynets funktioner betragteligt.

Fladskærmen er lavet specielt til dig, der ønsker lidt mere end bare det sædvanlige i et TV, og gerne vil kunne benytte dig af alle de nyeste funktioner, der kommer med sådan et.

Specifikationer:

 • 43’’ LED-TV
 • Ultra HD 3840×2160 pixels
 • HDR
 • Energiklasse A
 • Indbygget DVB-T/T2/C/S/S2 tuner

Philips 49’’ Fladskærms TV 49PUS7803 – god kvalitet til prisen

5 stars rating

Med denne model kan du være sikker på, at du får et fjernsyn, der på én og samme tid giver et rigtig godt billede, og samtidig indeholder en masse gode egenskaber, du som seer gerne vil have i dit TV. Bomaganiset har inkluderet det i deres test af fladskærme, hvor de kigger nærmere på fladskærme, der er af god kvalitet, og kan fås til en rimelig pris.

Blandt de mange egenskaber modellen er i besiddelse af, finder du bl.a. en stemmestyring, der gør din navigering i systemet lettere. Derudover vil du også få glæde af den dertilhørende fjernbetjening med genvejsknapper til Google Play såvel som Netflix, der vil gøre din brug af TV’et væsentligt lettere.

TV’et har en rigtig god dynamik mellem de mørke og lyse nuancer pga. dens 4K-kvalitet. Du kan dermed være sikker på, at hver en film eller serie du har kørende bliver vist i rigtig god kvalitet, og med intense lys og farver på skærmen:

Specifikationer:

 • 49’’ LED-TV
 • 4K
 • Energiklasse A
 • Indbygget DVB-T/T2/C/S/S2 tuner

Det betyder de forskellige termer

Når man kigger på elektroniske apparater som fx de fladskærme vi har fokus på i denne guide, kan man let blive forvirret pga. de mange tekniske udtryk, der bliver kastet lidt løst rundt i en tekst som denne. Hvis du ikke er ekspert indenfor tv og elektronik, kan du derfor godt få brug for et lynkursus i hvad de forskellige navne og udtryk egentligt betyder. På den måde kan du være helt forberedt, når du går på indkøb. Vi har samlet nogle af de forskellige termer her, og prøvet at forklare dem efter bedste evne.

4K/UHD/Ultra HD

Disse begreber er du nok stødt på flere gange i løbet af guiden. De dækker over TV’ets skærmopløsning. Alle disse navne er udtryk for, at skærmopløsning på den pågældende fladskærm er på 3840×2160 pixels, hvilket er lig med rigtig god kvalitet.

Det er dog værd at bemærke, at det er begrænset hvor meget materiale, der på nuværende tidspunkt kan findes i 4K/UHD/Ultra HD. Samtidig skal du også være opmærksom på, at det for at kunne fungere optimalt, kræver en internetforbindelse på mindst 25 Mbit/s.

Smart TV

Dette er et begreb der bruges om de moderne fjernsyn, der gør det muligt at bruge forskellige apps og streame fx Netflix og Viaplay. Der er dog forskel på præcis hvilke funktioner de enkelte Smart TV’er har.

Om end en model af denne type er meget populær, er det dog ikke den eneste tilgængelige løsning, hvis du ønsker at se film og serier. Du kan fx også investere i et Apple TV eller en Chromecast, der giver dig de samme streamingmuligheder som et Smart TV gør.

OLED/QLED/LED

Her bliver det lidt teknisk i det der er tale om forskellige teknologier, der bliver brugt i fjernsynets skærm. LED er kort for ”Light Emitting Diodes”, og betyder, at der ved hjælp af strøm genereres lys gennem en elektronisk komponent.

Herfra kan teknologien så deles ind i underkategorier: OLED er kort for ”Organic Light Emitting Diodes” og har sit speciale i, at lave sorte farver. Dette giver en stor kontrast og dermed et rigtig stærk billede. QLED er kort for ”Quantum-dot Light Emitting Diodes”, hvilket giver en rigtig god lysstyrke, der er ekstra god til oplyste rum.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Test af de 9 bedste Smart TV.

HDR

Dette er endnu et begreb vi har brugt i forbindelse med flere af vores udvalgte fladskærme. Det er en forkortelse for ”High Dynamic Range”, og er en teknologi, der forstærker de mørke såvel som de lyse farver i billedet. Hermed forbedres oplevelsen som seer.

Du skal dog være opmærksom på, at du kun med programmer der er lavet i et HDR-format kan få glæde af denne funktion. På nuværende tidspunkt er det langt fra de fleste udsendelser, der benytter sig af det. Derudover kræver det også gerne en særlig god internetforbindelse.

Hvad skal du ellers være opmærksom på?

Det er ikke kun disse tekniske termer du skal have i tankerne, når du går på jagt efter billige fladskærme på tilbud.

Du bør nemlig også gøre dig overvejelser om, hvor god lyden skal være på dit TV. Nøjagtig som med billedet, kan lyden forbedrer din oplevelse helt utroligt meget. Ikke overraskende stiger lydkvaliteten som oftest i takt med prisen, hvorfor du måske er nødt til at indstille dig på, at du får svært ved at finde et fjernsyn, hvor lyden er i absolut verdensklasse, hvis ikke du lægger en hel del penge i det.

Prisen afhænger også ofte af størrelsen på TV’et. Hvis du går efter en kæmpe stor fladskærm, vil prisen også gerne være derefter. Derimod vil du kunne slippe billigere, hvis du går efter en fladskærm, der måler fx 37 tommer eller 40 tommer.

I forsøget på at lave en så gennemgående og dybdeborende oversigt som muligt, der forhåbentligt kan give dig et praj, om hvilke fladskærme der kan være værd at investere i, har vi benyttet os af nogle forskellige testkilder. Det er dem, der har været med til at danne grundlaget for vurderingen af de 10 forskellige TV’er vi har inkluderet. Hvis du ønsker, at læse mere om de enkelte fjernsyn, kan du med fordel tage et nærmere kig på de enkelte tests.

Se også Sidste års fladskærms-TV trækker godt skrevet af berlingske.dk.

Testkilder der er blevet brugt i denne undersøgelse:

 • Forbruger-test.dk: Test af de 9 bedste Smart TV (4. april 2019)
 • Forbrugermagasinet Tænk: Top 3 billige fjernsyn/TV som er bedst i TV (17. marts 2019)
 • dk: Fladskærm test – her er 6 af de bedste fladskærme (26. november 2018)

Læs også: Test af de 9 bedste Smart TV

Denne side er anmeldt af: Tilde A. Friis Rating 10/10

 

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information

Leder du specifikt efter en smart TV?

Hvis du vil vide mere om den næste generation af fladskærme, der blandt andet inkluderer LG OLED, kan du læse mere på tv2.dk:

https://nyheder.tv2.dk/nyheder/nu-kommer-næste-generation-af-fladskærme