Der findes en række elcykler i dag. Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger elcykler i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

testserver6.dk

4.65 20

Cyclotricity Sahara

elcykler

Med Cyclotricity Sahara kommer du hurtigere frem, helt uden at anstrenge sig.

Den er perfekt til dig, som blot har brug for en smule ekstra hjælp til at komme rundt.

Gode ting ved Witt Slow Juicer

 • Motor: 240 Watt
 • Omdrejninger pr. minut: 50
 • Hastighed:
 • Reverse knap
 • Ekstra stort påfyldningsrør (75mm)
 • Rengøringsvenlig
 • 30% mindre pulp

Mere information om Cyclotricity Sahara

Denne elcykel er til dig, der ønsker en elcykel til rimelige penge, men dog stadig i en god kvalitet. Noget af det vi bedst kan lide ved Cyclotricity Sahara, er at den er produceret i England, og dermed er den lavet til alt slags vejr.

I Danmark ved vi aldrig, hvilket vejr den næste dag bringer, så derfor er det godt med en elcykel, der er forberedt.

Denne model er lavet med det formål at give dig en god elcykel til rimelige penge, som er funktionel og pålidelig. En elcykel skal ikke være for kompliceret. Den skal være brugervenlig og nem at gå til, hvilket de formår med Cyclotricity Sahara modellen.

Cyclotricity Sahara er udstyret med et LED display, hvor du kan følge med i hastigheden, batteri og assistanceniveauet. Batteriet er monteret under bagagebæreren og er et 11Ah / 396Wh batteri.

Selve motoren er rotationsbaseret og er placeret på forhjulet.

På et fuldt opladt batteri er der mulighed for at køre op til 60 km, selvfølgelig alt efter vejr- og vejforhold. Når batteriet skal oplade til fuld opladt, tager det omkring 4-5 timer.

Elcyklen er udstyret med en fast alu forgaffel, batterilås, lækker komfortsadel, V-bremser for- og fodbremse, samt 3 indvendige gear.

Gazelle Arroyo C7

elcykler

Denne model er perfekt til dig, som fortrækker at cyklen frem for bilen.

Det er bedre for miljøet og en god start på dagen at komme ud i den friske luft. Bor du i byen eller på landet, det er lige meget, for denne model kan kører helt op til 110 km pr opladning.

Videoanmeldelse af Gazelle Arroyo

Gode ting ved Gazelle Arroyo C7

 • Størrelser: 46, 49, 53 cm
 • 238 Wh/6,6 Ah – 486 Wh/13,5 Ah centermotor
 • Alu-stel
 • Shimano Nexus 7 gear, indvendig.
 • Bosch Intuvia LCD center
 • Art certificeret lås

Mere information om Gazelle Arroyo C7

Denne elcykel er til dig, som ønsker en elcykel med en stærk motor, der kan hjælpe dig frem i livet. Arroyo C7+ HMB er den ubesværede måde at cykle på.

Det komfortdesignede stel og den stærke centermotor gør, at du kommer frem overalt, hvad end det er på bakket landevej eller rundt i byen. Arroyo C7+ HMB tackler det hele.

Denne cykel er egnet til hverdagsbrug, indkøb, cykling til studie/arbejde eller, hvis du blot ønsker at cykle dig en tur i den smukke danske natur uden selv at yde så meget. Den er både komfortabel at cykle på samtidig med, at den er solid og stærk.

Med topscorer i elcykel test hos cykeleksperten.dk, kan vi klart anbefale denne fine Arroyo C7.

Noget vi bider mærke i ved Arroyo C7 er dens lave vægt på 23.4 kg og dens støjfri motor.

Arroyo C7+ HMB er udstyret med den ekstra stærke og støjsvag Bosch centermotor.

Det er en af de mere kraftfulde og robuste motorer, som har en fremragende manøvredygtighed og håndtering. Bosch motoren får gode anmeldelser og er en af de fortrækkende elcykelmotorer.

Cyklen er udstyret med Bosch Intuvia LCD center på styret, så det er nemt at betjene den under kørsel.

Med de 7 indvendige Shimano Nexus gear har den gearsensorteknik, der gør det muligt at skifte gear, mens du træder i pedalerne. Er batteriet fuldt opladt, kan den køre op til 110 km, før den har brug for en opladning igen.

SCO Premium Shopper

elcykler

Den elcykel er til dig, der har brug for en smule hjælp til at komme fra a til b. Med hele 7 gear kan man nemt komme frem, helt uden sved på panden.

Videoanmeldelse af SCO Shopper

Gode ting ved SCO Premium Shopper

 • Størrelser: 50 cm
 • Motor: 36V, 250W
 • 11 AH batteri
 • Alu-stel
 • Shimano Nexus 7 indvendige gear
 • Fodbremse, V-bremse
 • 22,8 kg
 • Distance pr. opladning 65 km

Se også denne lignende artikel på vores side: El ladcykel test – her er de bedste elcykler med lad

Om SCO Premium Shopper

Denne elcykel er til dig, der ønsker en bedre komfort på de længere cykelture. Grundet dens affjedring i sæde og forgaffel giver den dig en behageligere brugeroplevelse under dine cykelture.

Modellen scorer højt i flere tests og bliver flere gange kåret som bedst i test – eller ender på en flot anden plads. Politikken giver den nogle fine ord med på vejen. Den får blandt andet også en flot 2. plads i TÆNKs elcykel test (juni 2017). 

SCO Premium Shopper er udstyret med et kraftigt 11 AH batteri med 36V, 250W motor, som er en del af SCO’s SPES system. Denne motor giver dig en komfortabel, støjsvag køretur – og hjælper dig frem, uden at du skal yde særlig meget, da den klarer det meste.

Cyklen har en halvlukket kædeskærm, der er malet i samme farve som stellet, hvilket giver cyklen et flot fuldendt udtryk. Cyklen kommer med affjedring i forgaffel og sadelpind. Derudover er den udstyret med et justerbar støttefod, så din elcykel altid står stabilt.

Hvis du er interesseret i flere produkter, så se også Bæreseler, Airfryere, Indbygningsovne og Vinduesvaskere her på siden.

Læs også: Segboard – bedste segboards i tests.

Denne side er anmeldt af: Victoria C. Mikkelsen 10/10

Værd at vide om Elcykler

 • Stil helst ikke din elcyklen udenfor under regnvejr, da batteriet kan tage skade
  Man kan ofte skifte batteri på sin cykel, så den kan bruges for evigt

Anmeldelse af Elcykler

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.