En epilator kan være god til at slippe af med uønsket hår på en nem måde.

Med artiklen kan du få en oversigt over de modeller, der er blandt de bedste på markedet, hvorfor du med denne artikel kan slippe for at skulle kigge alverdens tests igennem.

testserver6.dk

4.62 13

Braun Silk-Epil 7 Wet & Dry

epilatorer

Denne epilator er til dig, som ønsker særligt fokus på at få alle genstridige hår med, da den opfanger hår ned til 0,5 millimeter.

En epilator der kan bruges på hele kroppen.

Video Anmeldelse af Braun Silk-epil 7 Wet & Dry

Gode ting ved Braun Silk Epil 7 Wet & Dry

 • Vandtæt: Ja
 • LED-lys: Ja
 • Maks arbejdstid: 40 minutter
 • Pincetter: 40
 • Hastigheder: 2
 • Anvendelsesområder: Hele kroppen
 • Genopladeligt batteri: Ja (60 minutter ladetid)
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm
 • Indbyggede Gillette Venus barberknive

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Mere information om Braun Silk-Epil 7 Wet & Dry

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry får stor ros for at være effektiv og skånsom i brug. En epilator, som er skånsom, er noget mange kvinder leder efter – og det kan være en svær opgave. Netop denne epilator får topkarakter i stort set alle internationale tests.

Modellen er en Wet & Dry model som betyder, at den også kan bruges i vand. Det er bevist, at epilering giver de bedste resultater under rindende vand fremfor på tør hud, da det er nemmere og mere skånsomt for huden.

En af grundene til at Braun epilatoren klarer sig godt i test er, at den er udstyret med lys på epilatorhovedet, som giver dig mulighed for at få et bedre overblik over alle de små hår, der ellers kan være svære at se.

Epilatoren fås i flere forskellige udgaver med forskelligt tilbehør. Prisen ligger på et fornuftigt niveau, når man tænker på, at den har en masse ekstra udstyr med.

Du får barberhoved, trimmerhætte, massagehætte, hætte til følsomme områder, ansigtshætte og en efficiency-hætte med. Alt sammen til fordel for dig som ønsker en epilator, der er multifunktionel.

En af fordelene ved Braun epilatoren er, at den er vandtæt. Det fører dog også til en ulempe, som er den korte batteritid. Epilatoren holder 30 minutter efter en fuld opladning.

Hvis det er første gang, man skal bruge den, kan det hurtigt tage mere end 30 minutter, før man er færdig. Det er desværre ikke muligt at oplade den samtidig med at den er i brug af sikkerhedsmæssige årsager. Og sikkerhed kommer altid i første række!

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry er lavet i samarbejde med Gillette, og den sørger for, at flere hår bliver trukket ud under epileringen. Epilatoren har et todelt hoved, som består af epilator og en Gillette Venus skraber, der gør at du også får alle de genstridige hår med.

Epilatoren er udstyret med 40 små pincetter, indbygget lys, samt ekstra barberblade på hovedet af epilatoren. Alt sammen så man er sikker på at få de hår med, som ikke er blevet fjernet af pincetterne.

Den giver dig mulighed for at indstille forskellige hastigheder, så du kan finde den, der passer til dit behov.

Med epilatoren følger der 6 dele med, så den kan bruges til flere formål. Som sagt er noget af det bedste ved denne epilator, at den er trådløs og vandtæt, og det giver dig derfor en bedre epileringoplevelse.

Den lades op på en time, som giver dig mulighed for at bruge den 30 minutter uden opladning.

Braun Silk-Epil 9 Wet & Dry

epilatorer

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry er til dig, som ønsker en mere skånsom og hurtig epilering, på hele kroppen samt i ansigtet.

Med denne model kan du være sikker på at få alle hårene med.

Video Anmeldelse af Braun Silk-epil 9 Wet & Dry

Gode ting ved Braun Silk Epil 7 Wet & Dry

 • Vandtæt: Ja
 • LED-lys: Ja
 • Maks arbejdstid: 40 minutter
 • Pincetter: 200 pluknings bevægelser i sekundet
 • Hastigheder: 2
 • Anvendelsesområder: Hele kroppen inkl. ansigt
 • Genopladeligt batteri: Ja (60 minutter ladetid)
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm
 • Skin Contour Adaptation

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere information om Braun Silk-Epil 9 Wet & Dry

Denne Epilator skiller sig ud fra resten af Braun serien med et 40% større epilatorhoved, hvilket gør din epileringstid kortere og mere effektiv.

Derudover er den udstyret med Micro-grip teknologi, som gør at den er mere præcis og også fjerner de korte hår – helt ned til 0,5mm. Dette giver dig blød hud i op til 4 uger.

Når man epilerer, kan det være en smule smertefuldt. Derfor er det en stor fordel at Braun Silk-épil 9 Wet & Dry giver vibrationer, når man bruger den, som gør at epileringen bliver mildere, men også mere effektiv.

I modsætning til mange andre epilatorer har den en fantastisk funktion, Skin Contour Adaptation, som gør at den tilpasser sig din hud. Epilatoren er også vandtæt, så du kan bruge den i badet, hvilket fører til en bedre oplevelse.

Denne epilator er fra en af de bedste produktserier, som er vurderet til at være den bedste i serien, grundet dens udvidet tilbehørspakke.

Når du køber Braun Silk-épil 9 Wet & Dry, hører der en stor tilbehørspakke til bestående af blandt andet opladningsholder, en trimmerhætte, barberhoved, en hudkontakthætte, en massagehætte og en ansigtshætte.

Epilatoren er vandtæt og kan derfor bruges under bruseren som anbefalet, da det skulle gøre mindre ondt at epilere under rindende vand. Epilatoren er batteridrevet med en opladningstid på 60 minutter og kan holde i op til 40 minutter.

Den kan ikke bruges under opladning af sikkerhedsmæssige årsager, i forhold til kontakt med vand.

Epilatoren er udstyret med en lampe, så man kan se klart og tydeligt om alle de små hår kommer med. Ved hjælp af 200 pluknings bevægelser i sekundet, giver det dig en mere grundig og effektiv omgang fremfor brug af en manuel pincet.

Efter epilering lover Braun dig glatte ben i op til 4 uger.

Beurer HL070 epilator

epilatorer

Denne epilator er til dig, der ønsker optimal blød og glat hud.

Beurer HL070 byder nemlig også på muligheden for eksfoliering, som forebygger indgroede hår samt gør huden blødere.

Video Anmeldelse af Beurer HL070 Epilator

Gode ting ved Beurer HL070 

 • Vandtæt: Nej
 • LED-lys: Ja
 • Maks arbejdstid: 30 minutter
 • Pincetter: 42
 • Hastigheder: 2
 • Anvendelsesområder: Hele kroppen
 • Genopladeligt batteri: Ja (120 minutter ladetid)
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Mere information om Beurer HL070

Denne epilator kan brugere til mere end at epilere, der følger nemlig flere hoveder med, så den også virker som barbering og eksfoliering.

Fordelen ved denne epilator er, at man kommer hele vejen rundt, når det kommer til at få en blød og glat hud.

Ved hjælp af epilatorens LED-lampe kan man fjerne selv de mindste hår, som kan være svære at se. Beurer HL070 Epilator giver en nænsom epilering med stor effektivitet.

Derudover tilbyder den, at man med fordel kan bruge en af de to peeling hoveder som følger med for at blødgøre huden og forebygge indgroede hår.

Man kan med fordel også bruge peelinghovederne til hår hud på hæle eller hænder.

Fordelen ved denne model er den 42 pincetter, som hjælper til en mere grundig epilering. Dog er dens ulempe at den ikke er vandtæt, som begrænser måder at bruge den på.

Epilatoren indeholder 3 funktioner, som giver en større mulighed for forplejning af huden. Med dens indbyggede LED-lampe hjælper den dig til at finde selv de mindste hår, så du er sikker på at få fjernet alt uønsket hår.

Med de 3 funktioner, epilering, barbering og eksfoliering, giver den dig mulighed for bedre resultater end andre epilatorer.

Epilatoren giver dig muligheden for at vælge to hastigheder, alt efter hvor rutineret man er. Epilatoren kan bruges på både tør og fugtig hud.

Denne epilator er mindre end mange andre og er derfor mere præcis med dens 20 antiallergiske pincetter. Batteriet har en holdbarhed på ca. 30 minutter.

Braun Face 830 – Epilator til ansigtet

epilatorer

Denne epilator er til dig, som kæmper med uønsket hårvækst i ansigtet.

Denne epilator hjælper dig med en flot og glat hus i op til 4 uger, hvor du ikke skal bekymre dig om uønsket hår i ansigtet.

Video Anmeldelse af Braun Face 830

Gode ting ved Braun Face 830 

 • Vandtæt: Ja
 • LED-lys: Ja
 • Pincetter: 10 micro pincetter
 • Hastigheder: 1
 • Anvendelsesområder: Ansigtet
 • Genopladeligt batteri: Nej, bruger AA batterier
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm
 • Aftageligt epilatorhoved

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Mere information om Braun Face 830

Noget af det første man ligger mærke til, det er epilatorens design. Dens form er lavet, så den er god at holde på og dermed giver et bedre resultat efter epilering. Med epilatoren medfølger der en ansigtsbørste, som kan skiftes og sættes på.

Børsten er blød og behagelig og renser huden ved at fjerne alle de dødehudceller inden og efter brug af epilatoren.

Epilatorens lille hoved giver mulighed for at fjerne hår steder, der kræver præcision – og den giver flotte resultater. Derudover følger der et lille håndspejl med lys i, så det giver et overblik over de små hår.

Fordelen ved denne model er, at den er vandtæt, som gør det meget nemmere at rengøre den. Derudover er dens ulempe også en fordel, da den ikke skal oplade er den nem at tale med sig på farten.

Ulempen ved denne epilator er, at den ikke er genopladelig. Der skal derfor batterier til, og de holder ikke længe, hvis man bruger den mere end en gang om ugen. Det kan gå hen og blive dyrt. Dog bruger man ikke epilatoren mere end én gang om ugen eller endda kun én gang om måneden.

Men en investering i genopladelige batterier kan være smart, hvis man vælger at købe denne epilator.

Denne epilator er velegnet til ansigtet. Dens design giver nemlig mulighed for at epilere steder, der er svære at komme til med en almindelig epilator. Den udfører en tæt epilering og giver flotte resultater.

Den er kun udstyret med 10 mikro pincetter, som er lavet til at fange selv de mindste hår, så du kan komme af med uønsket hår i ansigtet.

Som tilbehør følger der en børste med, som anbefales at bruge til rensning af huden inden epilering, så huden får en dybdegående rensning.

Epilatorens design gør, at den er nem at transportere og tage med sig. Epilatoren bruger almindelige AA batterier, så man skal derfor ikke oplade den og derfor bliver den nemmere at tage med sig, da man ikke behøver at være i nærheden af en stikkontakt.

Braun SE1170 Epilator med ekstra bredt epileringshoved

Denne epilator er designet til effektivt at fjerne så mange hår som muligt på så kort tid som muligt. Det brede epileringshoved dækker et stort område, og du opnår derfor hurtigt og effektivt det resultat, du ønsker dig. Epilatoren er særligt effektiv ved selv de mindre tilgængelige områder på kroppen, da dens epileringshoved kan bevæges både fremad og bagud og dermed sikre dig en skånsom epilering.

Epilatoren kan bruges på hele kroppen og sikrer dig glat hud uden hår i op til fire uger.

Gode ting ved Braun SE1170 Epilator:

 • Ergonomisk håndtag, der gør anvendelsen behagelig
 • Bredt epileringshoved, der hurtigt og nemt fjerner hår på et stort område
 • Giver et flot og glat resultat
 • To hastigheder
 • Fjerner hår effektivt
 • Epileringshoved, der nænsomt fjerner hår i selv de mindre tilgængelige områder
 • Holder hårene væk i op til fire uger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Mere information om Braun SE1170 Epilator

Denne epilator kan anvendes til hele kroppen, men er dog ikke egnet til hårfjerning i ansigtet. Modellen opfanger hårstrå helt ned til 0,55 mm og efterlader dig derfor med et rigtig flot og gennemført resultat. Med denne epilator opnår du glat hud uden hår i helt op til fire uger.

Det brede epileringshoved gør, at du hurtigt kan fjerne hår på et stort område. Det kan desuden bevæges både fremad og bagud, så du nemt opnår en skånsom og effektiv epilering af de områder, der er mindre tilgængelige.

Epilatoren anvender 20 små pincetter, der nænsomt fjerner dine hår. Disse pincetter sørger for, at din epilering bliver både effektiv og præcis. Modellen har to forskellige hastigheder, der giver dig mulighed for at skrue op og ned alt afhængig af, hvor på kroppen du anvender den. Det betyder, at du nemt kan finde den hastighed, du synes, fungerer bedst og er mest behagelig for dig.

Epilatoren har et ergonomisk håndtag, der giver dig en behagelig oplevelse. Du skal derfor ikke bekymre dig om at få kramper i dine fingre eller i dit håndled, når du fjerner dine hår på kroppen. Denne epilator ligger helt naturligt i hånden.

Med epilatoren følger en ledning, der skal tilsluttes, når du anvender epilatoren. Desuden medfølger også en rengøringsbørste, så du nemt kan rengøre din epilator og sørge for, at den er klar til brug næste gang, du skal fjerne dine hår på kroppen.

Braun SE5-511 Epilator – det sikre valg for nybegynderen

Denne epilator er særligt egnet til dig, der vil i gang med epilering. Med epilatoren følger et særligt nybegynder-hoved, der sikrer, at dine hår bliver fjernet i ét tag. Så er du sikret en nem, glat og holdbar epilering.

Gode ting ved Braun SE5-511 Epilator:

 • Ergonomisk håndtag, der sikrer behagelig anvendelse
 • To hastigheder
 • 100% vandtæt
 • Smart-light, der hjælper dig til at se selv de mindste og fineste hår
 • Trådløs epilering
 • Stimulerer huden, så du får en mere behagelig oplevelse
 • Effektiv hårfjerning
 • Batteriindikator

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ikke på lager
Ikke på lager
Ikke på lager

 

Mere information om Braun SE5-511 Epilator:

Epilatoren er udstyret med et smart-light, der hjælper dig med at få øje på de helt små og fine hår, som du nemt overser. Det er med til at sikre dig, at din epilering bliver helt præcis, og at din hud bliver glat og blød. Epilatoren har et bredt epileringshoved, der er udstyret med 28 pincetter. Det brede epileringshoved fjerner effektivt hår i et stort område, og pincetterne opfanger hårstrå helt ned til 0,5 mm. Det efterlader dig med en helt glat og fin hud.

Modellen er 100% vandtæt, og du kan derfor anvende den, mens du er i bad. Det varme vand under bruseren kan hjælpe dig til at slappe mere af. Samtidig kan vandet være med til at give dig en mere behagelig oplevelse med epileringen. Du kan dog også sagtens anvende epilatoren uden for badet. Da epilatoren er vandtæt, kan du også nemt rengøre den under vand. Desuden medfølger der også en rengøringsbørste, som letter din rengøring af epilatoren yderligere.

Epilatoren er udstyret med et massagesystem, der stimulerer din hud under epileringen, så den reagerer mindre på hårfjerningen. Det bidrager til at give dig en mere behagelig oplevelse. Epilatoren er desuden ergonomisk, så du slipper for smerter i hånden, når du er i gang med epileringen. Hertil kommer, at epilatoren er udstyret med et skridsikkert greb, så du altid har fuld kontrol over epilatoren, selv når du anvender den i badet.

Epilatoren har to hastigheder, der giver dig mulighed for at tilpasse din epilering til den hastighed, der er mest behagelig for dig.

Modellen er trådløs og kan anvendes i op til 30 minutter, når den er fuldt opladet. Dermed har du god tid til at nå rundt på hele kroppen. Ladetiden for epilatoren er 60 minutter.

Braun Silk-il 3 3270 Epilator med mulighed for barbering og trimning

Denne epilator er en god løsning til dig, der ønsker flere funktioner af dit produkt. Epilatoren har et bredt epileringshoved, der effektivt fjerner hår ved roden. Desuden følger der ekstra hoveder til trimning og barbering med epilatoren. Denne epilator har altså hele tre funktioner, der giver dig mulighed for både at epilere, barbere og trimme dine hår. Denne multifunktionalitet giver dig større kontrol over dit endelige resultat.

Gode ting ved Braun Silk-il 3 3270 Epilator:

 • To hastigheder
 • Bredt epileringshoved
 • Smart-light, der hjælper dig til at se de fineste hår
 • Ergonomisk håndtag
 • 20 pincetter, der fjerner hårene ved roden
 • Massageruller, der stimulerer huden
 • Glat hud i op til fire uger
 • Ekstra hoveder til trimning og barbering medfølger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ikke på lager
Ikke på lager
Ikke på lager
Ikke på lager

 

Mere information om Braun Silk-il 3 3270 Epilator

Epilatoren er udstyret med massageruller, der stimulerer og masserer din hud under epileringen. De bidrager til, at din epilering bliver mere komfortabel og blid. Du skal derfor ikke bekymre dig om smerter forbundet med din epilering. Epilatorens tyve pincetter fjerner dine hår ved roden og sikrer dig et glat resultat i op til fire uger.

Epilatoren har et bredt epileringshoved. Med det brede epileringshoved kan du fjerne mange hår på én gang og derved undgå at anvende epilatoren flere gange på det samme område. De to hastighedsindstillinger giver dig mulighed for at skrue op og ned for epileringshovedets bevægelse, og du kan dermed opnå en behagelig epilering, uanset hvor på kroppen du anvender epilatoren. Modellen er desuden udstyret med et smart-light, der hjælper dig til at få øje på de fine hår, som du nemt kan komme til at overse.

Med epilatoren følger to ekstra hoveder: Ét til trimning og ét til barbering. Med disse ekstra hoveder får du mulighed for at tilpasse dit resultat efter dine egne ønsker og behov. Desuden medfølger en rengøringsbørste, som hjælper dig til en nem og hurtig rengøring af din epilator.

Modellen skal tilsluttes strøm under brug, og du skal derfor ikke bekymre dig om at blive færdig med din epilering, før epilatoren løber tør for strøm. Med en ledningsforbunden epilator kan du tage dig god tid og fokusere på at opnå et glat og flot resultat, der emmer af kvalitet.

Epilatoren er designet til at blive brugt på hele kroppen, men egner sig ikke til at fjerne hår i ansigtet.

Hvordan virker en epilator?

En epilator har et hjul med en række små pincetter på. Når man tænder epilatoren, drejer hjulet rundt – og pincetterne trækker alle hår ud. Grunden til at benene (som eksempel) er glatte længere tid er, når man epilerer fremfor at barbere, at hårene bliver trukket ud med roden.

Herefter skal hårsækken først til at danne et nyt hår, som skal vokse ud. Dette resulterer også i, at hårene bliver blødere med tiden. Benyt med fordel en robotstøvsuger eller traditionel støvsuger til at fjerne hår efter brug.

Epilatorer, som Braun Silk-épil 7, har indbyggede barberblade, så alle de små hår pincetterne ikke får med bliver fjernet alligevel. En epilator som denne bliver ofte vurderet til at være bedst i test, da man ikke risikerer dobbeltarbejde, heraf at barbere efter en epilering.

Gør epilering ondt? 

For mange er det ikke smertefrit at bruge en epilator; det kræver en del tilvænning. Ofte gør det mest ondt de første par gange, hvorefter man vænner sig til følelsen. Ydermere bliver hårene revet ud med roden, hvorfor de nye hår som dannes, ikke vil være lige så kraftige som de forrige.

Dette spiller også ind, når vi taler smerte, hvorfor smerten netop formindskes over tid.

Smerten beskrives af mange som en irriterende prikken. Man når nemlig ikke at mærke, at hvert enkelt hår blive trukket ud, fordi det går så hurtigt.

Der er selvfølgelig også forskel på, hvilken epilator man køber, og hvordan smerten er under epilering. For eksempel har Panasonic ES-ED90-P503 fokuseret meget på, at det skal være så behageligt som muligt, når man epilerer.

Se vores artikel om: Find den bedste dermaroller fra test her

Sådan kommer du bedst i gang med brug af din nye epilator

Mange benytter sig af den helt almindelige skraber, hvor andre benytter sig af voksbehandlinger.

Hvis man ikke er vant til at bruge en epilator, kan man godt blive lidt overrasket over følelsen, da følelsen er markant anderledes end andre metoder at fjerne hår på. Men man skal huske på, at man kun skal bruge epilatoren 1-2 gange om måneden.

Vi hjælper dig til at komme godt fra start, hvis du vil i gang med at bruge epilator.

Hvor starter jeg? 

Hvis du ikke har prøvet en epilator før, kan det være en god ide at starte de mindre følsomme steder, såsom ben og lår. Er du interesseret i at udvide til armhule og bikinilinje, kan det være en god ide, hvis du starter med at vænne huden til følelsen af en epilator. Til sidst kan du bevæge dig til de mere sarte områder.

Nogen har mere sart hud end andre. Er du en af dem, der har en følsom hud, kan det være en god ide at afprøve epilatoren på et mindre område først i tilfælde af, at din hud reagerer ubehageligt på epilatoren.

Med Philips SatinPerfect Wet&Dry kan du forbygge denne situation, hvis du på forhånd ved, at du har sart hud.

Mangler du flere redskaber i hjemmet så se vores test-guides af løbeure, projektorer, luftfugtere og mikroovne!

Epilatoren giver en bedre oplevelse under den varme bruser

Når du bruger epilatoren under den varme bruser, åbner porerne sig og hårene bliver dermed nemmere at få fat i. Det rindende vand kan virke lindrende på huden, når hårene fjernes. Hele epileringsprocessen bliver bare nemmere og hurtigere under rindende vand.

Alle epilatorer vi anbefaler i denne artikel er vandtætte fordi det er bevist i test, at epilering fungerer bedre under rindende vand, samt at det giver dig en mere hygiejnisk oplevelse. Husk at rense epilatoren efter brug, så den er ren og klar til næste gang.

Ydermere kan epilering godt medføre røde prikker på huden, hvor hårene er trukket ud. Man kan være heldig at undgå det; det afhænger af hudens sensitivitet, hvorfor man godt kan risikere det. Det er selvfølgelig midlertidigt og forsvinder natten over, hvis man epilerer om aftenen.

Det er godt at have in mente, da det derfor er en fordel at epilere dagen før, man skal vise sin ben frem – fremfor lige inden. Man kan dog med tiden se, hvordan sin hud reagerer på epilatore – og deraf handle ud fra dette.

Se også denne artikel på mytrends.dk:Bedste Epilator (2020) → Se de 7 bedste epilator i test her!

Denne side er anmeldt af: Victoria C. Mikkelsen 10/10

Værd at vide om Epilatorer

 • Der er forskel på epilatorerne – nogle er bedst til ansigt, andre til kroppen
  Rens altid din epilator efter brug, da små hår kan forvrænge skarpheden

Anmeldelser af Epilatorer

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

 

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.