Der findes rigtig mange forskellige gamer tastaturer på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste gamer tastaturer, der er på markedet anno 2020, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

testserver6.dk

4.58 19

HyperX Alloy FPS

gaming tastatur

HyperX Alloy FPS er vores mest anbefalede tastatur. Det er et lækkert mekanisk tastatur, som bliver anvendt af de fleste eSport spillere, det siger også en del om dens kvalitet. Tastaturet er lavet til FPS spil, såsom Counter Strike Global Offensive.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af HyperX Alloy FPS

Gode ting ved HyperX Alloy FPS

 • Vi vil stærkt anbefale dig at købe HyperX Alloy FPS. Det er bare et fantastisk tastatur, efter vi læste en række forskellige tests af tastaturet, måtte jeg eje det, så derfor har jeg selv valgt at købe det.
 • Tastaturet koster omkring 900 kr. Vil så også sige at de 900 kr. er givet godt ud.
 • HyperX er tastaturet lavet til FPS spil, vi prøvede også enheden i MMO-spil, jeg synes tastaturet virkede rigtig godt da jeg anvendte det til World Of Warcraft.
 • Tastaturet design er robust og selve tastaturet er meget tungt, det synes jeg faktisk ikke gør noget, den står godt fast på bordet og det synes jeg er vigtigt.

Mere information om HyperX Alloy FPS

Det mekaniske tastatur HyperX Alloy FPS anvendes af de største eSports-stjerner inden for FPS spil som for eksempel CS:GO. Danske dupreeh, som spiller for verdens bedste CS:GO hold (Astralis), spiller med HyperX Alloy FPS til træning og til turneringer.

Det siger lidt om kvaliteten og funktionaliteten hos HyperX Alloy FPS-tastaturet. Tastaturet er forresten udstyret med de såkaldte Cherry MX Brown switches, som anses for at være en af verdens bedste switches.

HyperX Alloy FPS er et mekanisk gaming tastatur, der udstråler meget simpelt, minimalistisk design og har kun de mest nødvendige taster. Tastaturet er dedikeret til FPS spil, men bliver også brugt til alle andre spil (MOBA-spil, MMO spil osv.).

HyperX Alloy FPS har en stålramme, og er derfor designet til at kunne leve i meget lang tid.

Det er altså et robust mekanisk tastatur, der kan klare diverse slag, stød og tast. Cherry MX Brown switchene som tastaturet er udstyret med giver dig mulighed for at mærke hvert tryk og sikrer dig nøjagtighed og lynhurtig respons. Tastaturet er også udstyret med rød baggrundsbelysning.

ZOWIE Celeritas 2

gaming tastatur

Zowie mærket er produceret af BenQ, de har sat sig rigtig godt på gaming mus markedet, deres næste skridt er gaming tastatur. Et godt eksempel på det er deres Zowie Celeritas 2 tastatur, som er et utroligt lækkert tastatur og et af de bedste gaming tastaturer på marked i 2020.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.089,00

Videoanmeldelse af ZOWIE Celeritas 2

Gode ting ved ZOWIE Celeritas 2

 • Vi kan anbefale dig ZOWIE Celeritas 2 hvis du er på udkig efter et tastatur, som er toppen af poppen
 • Tastatur er udstyret med meget nyt teknologi
 • Tastaturet passer godt til alle genre af spil

Mere information om Zowie Celeritas 2

Zowie Celeritas 2 har et klassisk og enestående design, der oser af minimalisme. Ikke nok med det, så er tastaturet udstyret med en helt ny teknologi, som du ikke kan få ved andre gaming tastatur producenter.

Tastaturet fra Zowie er nemlig udstyret med optiske switches fra Flaretech.

Disse switches ligner alle andre switches på nær en ting. Optiske switches fungerer anderles, de bruger nemlig infrarødt lys, der hjælper dig med at mindske dobbelt tryk eller fejltryk.

Dobbelt og fejltryk kan virkelig være forskellen mellem liv eller død, når du gamer. De her switches hjælper dig altså med at blive mere fejl fri og præcis. De nye switches giver dig også en ubeskrivelig hurtig responstid, som du ikke finder mange andre steder.

Tastaturet tilbyder også rød LED belysning, og du kan selv justere lysstyrken efter eget behov.

Corsair K70 RGB Rapidfire

gaming tastatur

Dette tastatur er en klasse for sig, det er ikke uden grund at spilmagasiner og spilsider som eurogamer og gaming.dk roser Corsair k70 RGB Rapidfire til at være det bedste tastatur nogensinde.

Derudover spiller verdens største streamer og eSport-stjernen inden for Fortnite, Ninja, også på dette tastatur til daglig, det må betyde at det kan noget.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.399,00
1.399,00
1.506,00
Ikke på lager

Videoanmeldelse af Corsair k70 RGB Rapidfire

Gode ting ved Corsair k70 RGB Rapidfire

 • Vi vil stærkt anbefale dig at købe HyperX Alloy FPS. Det er bare et fantastisk tastatur, efter jeg læste en række tests af tastaturet, måtte jeg eje det, så derfor har jeg selv valgt at købe det.
 • Et af de bedste på markedet.
 • Du får et tastatur som ikke kan sammenlignes med andre tastaturer.
 • Tastaturet er udstyret med de bedste switches i 2020

Mere information om Corsair k70 RGB Rapidfire

Dette tastatur er både et af de dyreste men også en af de bedste på markedet. Du får et tastatur som ikke kan sammenlignes med andre tastaturer. Det var også med i diskussionen om at blive vores favorit tastatur, dog blev den det ikke pga. prisen var for høj.

Tastaturet er som sagt udstyret med de bedste switches i 2020, som er de såkaldte Cherry MX RGB Speed.

Til den hardcore gamer og som går efter det bedste af det bedste ville det være en god kandidat til det.

Grunden til at tastaturet er et af de bedste på markedet er pga. tastaturets performance, holdbarhed og funktionalitet. Med andre ord: Corsair K70 RGB RAPIDFIRE hører til blandt eliten og er en af de absolut bedste, hvis ikke det bedste gaming tastatur i 2020.

Tastaturet er udstyret med de bedste switches anno 2020 – nemlig de såkaldte Cherry® MX RGB Speed switches. MX RGB Speed giver den hurtigste responstid og præcision.

Det kan virkelig mærkes, når du spiller med tastaturet. Udover de lynhurtige switches er tastaturets byggekvalitet i en klasse for sig. Tastaturet er bestående af et robust aluminium ramme for mere holdbarhed og levetid, derudover gør det at tastaturet sidder godt fast på bordet.

Tastaturet har også et væld af funktioner heriblandt justerbar baggrundsbelysning, dedikerede medieknapper og volumen hjul, ekstra taster og en ergonomisk håndledsstøtte.

Corsair K95 RGB Platinum

gaming tastatur

Corsair K95 RGB Platinum er et prisvindende tastatur fra den anerkendte producent, Corsair.

Internationale magasiner heriblandt TechRadar, IGN, PCMag og PC Gamer giver tastaturet topkarakterer i deres tests og mener, at det er det bedste gaming tastatur i 2020.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Corsair K95 RGB Platinum

Gode ting ved Corsair K95 RGB Platinum

 • Cherry MX Speed
 • FPS & MMORPG
 • Et af markeds bedste

Mere information om Corsair K95 RBG Platinum

Vi kan stærkt anbefale dette tastatur til de personer som går meget op i deres udstyr. Det bliver ikke meget vildere end dette tastatur, derfor er den også vurderet at være et af de bedste tastaturer i verden, her hos forbruger-test.dk kan vi kun være enige.

Vi ville også gerne have sat denne som vores mest anbefalet men igen prisen er simpelthen for høj, i forhold til kvaliteten. Og igen forstår vi også godt hvorfor den er så høj, kvaliteten er bedre end de andre tastaturer, vi mener bare ikke der er 700 kr. forskel mellem HyperX Alloy FPS og Corsair K95 RGB Platinum

Tastaturet fra Corsair oser af høj kvalitet, komfort og funktionalitet. Kort sagt er tastaturet udstyret med alt det, du som gamer kan drømme om, og tastaturet vil tilfredsstille selv den meget kræsne gamer.

Corsair K95 er naturligvis et mekanisk tastatur, der fremmer din performance, når du gamer. Tastaturet er udstyret med de såkaldte Cherry® MX RGB Speed switches, hvilket giver dig en mekanisk vandring på kun 1,2 mm.

Du finder ikke switches, der er ligeså holdbare, hurtige og taktile/følsomme som Cherry® MX RGB Speed.

Udover at tastaturet er udstyret med den nyeste teknologi af switches, så er det også et RGB-tastatur. Det vil sige, du kan pynte dit gaming setup med masser af belysning fra tastaturet.

I øvrigt er tastaturet også udstyret med en lækker hvileflade/håndledsstøtte, så du ikke behøves at købe den separat.

Tastaturet giver dig mulighed for at spille alle slags spil (FPS, MOBA, MMO m.m.) grundet de ekstra taster tastaturet er udstyret med. Corsair K95 har hele pakken og er uden tvivl det bedste gaming tastatur i 2020.

Razer Cynosa Chroma

gaming tastatur

Razer Cynosa Chroma er kåret af TechRadar som værende et af de bedste gaming tastaturer i 2019.

Membrantastaturet fra Razer har et stilrent design, lynhurtige switches, er udstyret med den vildeste RGB-belysning og ikke nok med det, så er prisen fuldt ud overkommelig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved Corsair K95 RGB Platinum

 • Næsten lyd løs
 • FPS & MMORPG
 • RGB-belysning

Mere information om Razer Cynosa Chroma

Vi anbefaler Razer Cynosa Chroma, da tastaturet er et stabilt tastatur med et lækkert design. Et meget lydløst tastatur, det er takket være de switches der sidder på tastaturet.

Prisen på tastaturet er meget rimelig, det er den pga. du får altså et tastatur som er lavet af razer som er kendt for sine gamer tastatur, desuden er det et kvalitetstastatur vi har med at gøre og det kan også mærkes, når man bruger det.

Razer Cynosa Chroma anses for at være det bedste membran gaming tastatur, og det er der god grund til. Udover at tastaturet har et lækkert æstetisk og minimalistisk design, så er tastaturet også udstyret med det vildeste RGB-belysning, der får munden til at løbe i vand.

Tastaturet er også udstyret med razers chroma pakke som gør du kan vælge mellem millioner af farver på tastaturet.

De switches som tastaturet er udstyret med er også de absolut hurtigste, mest lydløse og bedste, der findes på membran tastaturer i 2020.

Razer Cynosa Chroma performer næsten ligeså godt som de mekaniske high-end gaming tastaturer, og derfor finder du ikke et bedre membrantastatur end Razer Cynosa Chroma til samme pris.

Razer Ornata Chroma

gamer tastatur

Razer Ornata Chroma er et membrantastatur i en klasse helt for sig selv. Razer Ornata Chroma er blevet kåret af Tom’s Guide og PC Gamer til at være et af de bedste gaming tastaturer i 2019. Lækkert desing og med de nye nye mecha-membrane switches.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ikke på lager

Videoanmeldelse af Razer Ornata Chroma

Gode ting ved Razer Ornata Chroma

 • Cherry MX RGB Speed
 • Spillet med af Ninja
 • Et af markeds bedste

Mere information om Razer Ornata Chroma

Vi kan anbefale dig Razer Ornata Chroma pga. dens kvalitet og det faktum at den er udstyret med de helt nye razer mecha-membrane switches.

Du får razers chroma pakke med som gør tastaturet kan skifte farve mellem flere millioner forskellige farver. Du kan justere lyset alt efter hvilket spil du spiller.

Prisen på tastaturet er rigtig fin i forhold til hvad du får, jeg synes du får den kvalitet og udstyr i tastaturet til den rette pris.

Tastaturet udmærker sig ved at være udstyret med helt nye switches kaldet Razer Mecha-Membrane. De nye switches er blevet udviklet med udgangspunkt i at tage det bedste fra mekaniske switches (lækker føling og hurtig hastighed) og det bedste fra membran switches (den bløde og polstrede følelse), og herefter blande de to ting sammen, så resultatet bliver nogle super komfortable, lækre, bløde og hurtige switches.

Udover de perfekte switches er tasterne placeret højt, hvilket giver den samme føling, som hvis man spillede på et mekanisk tastatur. Forresten kan tastaturet også lyse i 16,8 millioner forskellige farver – og du kan selv justere lysene. Lyset kan også reagere på dine spil.

Det vil sige, at du får oplysninger gennem lyset, hvis for eksempel dine abilities i League of Legends er under cooldown. Og tastaturet er yderligere udstyret med en aftagelig, ergonomisk håndledsstøtte.

SteelSeries Apex M400

gaming tastatur

Her har vi fat i det bedste mekaniske gaming tastatur i 2020, i den lave prisende.

Tastaturet har vundet flere priser og tests heriblandt prisen som det bedste køb hos Alt om data.

Det er et rigtig godt tastatur i forhold til prisen, du får virkelig noget for dine penge også derfor den har vundet prisen som bedste køb.

Hvis du vil købe produktet kan det købes her.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af SteelSeries Apex M400

Gode ting ved SteelSeries Apex M400

 • Cherry MX RGB Speed
 • Spillet med af Ninja
 • Et af markeds bedste

Mere information om SteelSeries Apex M400

Vi kan stærkt anbefale SteelSeries Apex M400, da det er et tastatur, som virkelig indeholder en masse kvalitet i forhold til prisen, som skrevet, er det det bedste tastatur til prisen som er mekanisk.

Dens switches er lynhurtige og præcise som gør det virkelig lækkert at bruge, designet ligner et normalt SteelSeries design, som det har gjort i 10 år. Det gør dog ikke noget, men kunne godt have brugt lidt innovativt design fra deres side.

SteelSeries Apex M400 er et mekanisk gaming tastatur, der udmærker sig ved at være solidt bygget, udstyret med lynhurtige og præcis switches og har et super simpelt og minimalistisk design – og alt dette til en super skarp pris!

Med sine SteelSeries QX1 lineære mekaniske gaming switches er der lagt op til en lynhurtig responstid og fantastisk præcision. QX1 switches er i øvrigt estimeret til at kunne klare hele 50 millioner klik, hvilket svarer til mange års gaming.

Tastaturet er solidt bygget op om en stål-base og kan derfor klare de værste tæsk og strabadser. Derudover har tastaturet også blå LED belysning under hver tast, som kan justeres efter eget ønske.

Paracon SPECTRA

gamer tastatur

Tastaturet er det mest solgte tastatur i Danmark i lavprisklassen.

Det skyldes, at Paracon er et dansk gaming brand, og de danske gamere foretrækker den bedste kvalitet til den laveste pris – og det er man garanteret hos Paracon.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Paracon SPECTRA

Gode ting ved Paracon SPECTRA

 • Membran
 • LED baggrundslys
 • Lækkert design

Mere information om Paracon Spectra

Vi anbefaler dig Paracon Spectra, hvis du er på udkig efter et billigt gaming tastatur, som både har kvalitet men også meget at byde på, til at gøre din spiloplevelse bedre. Tastaturet er et membrantastatur, det kan du kun forvente hvis dit budget er på omkring de 300,00 kr.

Paracon fokus ligger på at skabe billig gaming udstyr med kvalitet, det kan man sige det danske brand er godt i gang med. Vi synes tastaturet er et rigtig godt tastatur i forhold til pengene. Du får rigtig meget får dine penge ved at købe dette tastatur.

Paracon SPECTRA er et membrantastatur, og det kan du kun forvente, hvis dit budget er omkring de 300,00 kr. Men selvom det er et membrantastatur, har tastaturet stadig en meget lang levetid (over 10 millioner tryks holdbarhed) og er udstyret med en lang række funktioner heriblandt en død lækker, regnbuefarvet LED baggrundlys, der lyser direkte gennem tasterne.

Tastaturet er i øvrigt med kabel for at sikre bedste performance og mindske responstid, når du spiller. Kort sagt skal du vælge Paracon SPECTRA, hvis du er på udkig efter et billigt gaming tastatur med en lang række funktioner.

SpeedLink PARTHICA

gaming tastatur

Hvis du er på udkig efter et billigt gaming tastatur, der er udstyret med en lang række funktioner og ligner et gaming tastatur fra fremtiden, så er SpeedLink PARTHICA måske noget for dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af SpeedLink PARTHICA

Gode ting ved SpeedLink PARTHICA

 • Membran
 • LED baggrundslys
 • All-round

Mere informatiom om Speedlink Parthica

Vi kan anbefale dig SpeedLink pga, dens lækre design og brugerdefinerede taster. Lækkert tastatur som giver dig mange muligheder til alle mulige spil. Du kan vælge imellem 3 farver hvilket ikke er meget men alligevel ret dejligt, da du ikke behøver at skal bruge tid på at vælge farve til dit tastatur.

Kort sagt er SpeedLink PARTHICA et billigt gaming tastatur med en lang række funktioner, som du ikke finder hos andre tastaturer til samme pris. Prisen ligger på omkring 400 kr. som faktisk er ganske fint, forhold til hvad tastaturet indebærer.

SpeedLink PARTHICA tastaturet oser af lækkert design og brugerdefinerede taster. Der er hele 93 taster med fri konfiguration samt 15 frie programmerbare taster. Der er en række med 5 makro-taster i højre side af tastaturet og 10 taster til styring af lyd. Alle taster er placeret højt, så du komfortabelt kan trykke ned på dem.

Tastaturet er i øvrigt også udstyret med baggrundsbelysning, hvor du kan vælge mellem 3 farver og forskellige styrkeniveauer. Derudover er der også inkluderet et komfortabelt håndledsstøtte. Tastaturet kan også højdejusteres efter eget ønske.

Corsair Gaming K55 RGB

gaming tastatur

Her har vi vinderen af lavprisklassen. Corsair K55 RGB er et prisvindende gaming tastatur, der har taget hele verdenen med storm.

Corsair har formået at udvikle et effektivt, hurtigt og lydløst membran tastatur, der overgår mange af de high-end mekaniske tastaturer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Corsair Gaming K55 RGB

Gode ting ved Corsair Gaming K55 RGB

 • Membran
 • LED baggrundslys
 • All-round

Mere information om Corsair Gaming K55 RBG

Vi anbefaler Corsair Gaming K55 RGB til dig, som går op i kvaliteten og at det heller ikke må være for dyrt.

Derfor går denne også med titlen som bedste gaming tastatur til prisen i 2020, det gør den pga. den som sagt er billig men også dens enorme kvalitet. Der er ikke nogen andre tastaturer der har sådan en unik sammensætning af pris og kvalitet.

Holdbarheden, lydløse taster og de mange funktioner er det, der gør Corsair K55 RGB til det bedste, billigste gaming tastatur. Corsair K55 RGB er et holdbart og lydløst tastatur med en masse funktioner, som du ikke finder hos andre gaming tastaturer til samme pris.

Selve tastaturet føles high-end, robust og lækkert. Derudover er tastaturet udstyret med en tre-zonet RGB-belysning, som lyser direkte under tasterne. Tastaturet har også seks brugerdefinerede taster og dedikerede medietaster, som gør, at tastaturet skiller sig ud fra andre billige gaming tastaturer.

Derudover er tastaturet udstyret med en super blød og komfortabel håndledsstøtte, der er aftagelig. Ved køb af Corsair K55 RGB får du altså et robust gaming tastatur med en lang række funktioner til en meget skarp pris.

Tastaturet har, som nævnt ovenfor, vundet tests som det bedste, billigste gaming tastatur i 2019. IGN har for eksempel kåret Corsair K55 RGB til at være det bedste, billigste gaming tastatur i 2019.

Gamer tastatur brugt af professionelle eSport spillere

Vi har udvalgt 5 professionelle eSport udøver, og fundet hvilket gaming tastatur de bruger, på den måde kan i finde ud af, hvilket gaming tastatur der passer bedst til det spil de spiller.

Det skal dog siges at alle tastaturer er forskellige og det er ikke sikkert man selv synes det gaming tastatur de bruger er det bedste, det er helt op til en selv at vælge. Vi kommer blot med svar på hvad man skal tage med i overvejelserne, når man skal købe et gaming tastatur.

Du vil dog være garanteret et tastatur som fungere godt til det spil de professionelle spiller, hvis du vælger det gaming tastatur de bruger. De er jo som sagt professionelle og har styr på spillet, så derfor vil deres udstyr også være noget af det bedste til det spil de spiller.

Vi har udført grundig research på de professionelle og fundet frem til 5 super gode eSport udøvere og fundet ud af hvilket gaming tastatur de bruger til dagligt. Vi har valgt at tage spillere fra hver sin kategori af spil, så i kan finde et tastatur som passer til det spil, i synes er interessant at spille.

Hvis du er en hardcore gamer, så spiller du sikkert med lydisolerende headset på. Der har været flere episoder, hvor en ung ikke har bemærket indbrud i deres hjem, fordi de ikke har kunne høre udover deres headset. Hvis du vil være sikker mens du gamer, så klik her, for mere om tyverialarmer!

gaming keyboard

Ninja – Professionel Fortnite spiller

Vi har nok alle efterhånden stiftet bekendtskab til navnet Ninja, især hvis du er gamer og spiller fortnite. Han er nemlig den mest populære og mest sete streamer anno 2020.

Ninja er både kendt på YouTube med hans 18 millioner følgere og på instagram med 9 millioner følgere og omkring 3 millioner på twitter. Ninja sidder med nogle af de største sponsorer som Red Bull og NZXT.

Når man som ninja sidder og streamer og gamer hver eneste dag, skal man også have et ordentligt tastatur. Derfor spiller han med Corsair K70 RGB RAPIDFIRE, som vi også har kigget på længere oppe.

Som tidligere nævnt er Corsair K70 RGB Rapidfire et helt unikt gaming tastatur, der er velegnet til alle slags spil. Det unikke kommer af byggekvaliteten som er helt i top, Cherry MX RGB-speed switches som garanterer den bedste responstid og præcision og de mange funktioner heriblandt RGB-belysning.

Se vores test-guides om trådløse routere, robotstøvsugere og printere her der kan akkommodere dit hjem.

Hvis du er en seriøs gamer og gerne vil have et af de bedste tastaturer, som findes på markedet anno 2020, ville dette være et godt valg.

Xyp9x – Professionel CS:GO spiller

Xyp9x er en dansk professionel counter-strike spiller, som spiller hos Astralis, som nok er det mest kendte hold i verden. Da de både er verdensmestre og er det første hold til at vinde en grand slam. Han er en af de mest taktiske spiller og er kendt for alle hans clutches, som betyder at han er 1 mod flere spillere.

Vi antager derfor at hans gaming tastatur, må være et af de bedste til computer spillet CS:GO, da han som sagt er en af de bedste i verden og clutchmesteren.

Corsair K65 RGB RAPIDFIRE er lillebroren til Corsair K70 RGB RAPIDFIRE. Den eneste forskel er, at K65 ikke har en number pad, hvilket giver god mening for Xyp9x, da han ikke har brug for den til CS:GO. Med andre ord – Corsair K65 RAPIDFIRE er designet til FPS-spil så som CS:GO og Overwatch.

Men kan naturligvis også bruges til alle andre spil – det kommer an på ens præferencer.

Corsair K65 RAPIDFIRE er et meget kompakt og forholdsvis lille gaming tastatur med de mest nødvendige taster. Tastaturet er udstyret med de såkaldte Cherry MX Speed RGB switches, der er blandt de bedste i verden og sikrer dig laveste responstid og bedste præcision.

Med sin robuste, letvægts aluminiums-ramme er holdbarheden og levetiden helt i top.

Tastaturet er også udstyret med en lang række funktioner heriblandt den vildeste RGB belysning, komfortabel og aftagelig hvileflade, dedikerede medietaster m.m. Hvis du leder efter et kompakt gaming tastatur, der har hele pakken, så er Corsair K65 RAPIDFIRE et godt valg.

gaming keyboard

Bjergsen – Professionel League of Legends spiller

Bjergsen er en dansk professionel League of Legends spiller, som er en af verdens bedste i spillet og er verdenskendt inden for dette spil. Han spiller for holdet Team Solomid som er et nordamerikansk eSport-hold.

Han har vundet flere internationale turneringer og høre altså i blandt de bedste spiller i verdenen. Bjergsen bliver ofte betegnet som en af de verdens bedste mid laners. Han er i øvrigt den eneste League of Legends-spiller, der bliver sponsoreret af Red Bull.

Logitech G910 Orion Spectrum RGB er et ergonomisk og robust gaming tastatur med sine helt egne switches. Logitech har nemlig valgt at udvikle sine egne switches kaldet Romer-G, som har en exceptionel ydeevne, kvalitet og pålidelighed.

Logitech påstår, at deres switches er 25 % hurtigere end de velkendte og mest brugte Cherry MX switches.

Tastaturet er også udstyret med justerbart og intelligent RGB-belysning, indbygget ARX control (tilslut din mobil/tablet til tastaturet og få vist systemstatistik samt oplysninger fra spillet), dedikerede medieknapper og hele 9 G-taster.

Logitech G910 Orion Spectrum RGB har det hele og er uden tvivl det mest avancerede gaming tastatur i 2020!

N0tail – Professionel Dota 2 spiller

Den danske Dota 2 spiller Johan Stundstien på 24 år. Også kendt som N0tail, er en af de absolutte bedste Dota-spiller i hele verden. Han har en af de mest vindende Dota-spillere i historien og har i løbet af sin Dota karriere tjent kassen på spillet.

I dag spiller han stadig på den internationale scene og vedligeholder sit kæmpe høje niveau. I 2019 vandt han eSports-turneringen The international hvilket gav hans hold en præmie på 72.000.000 kr. som derefter skal splittes mellem holdes medlemmer.

Premium Apex M800 er verdens hurtigste og mest programmerbare mekaniske spiltastatur. Apex M800 er designet til lange spillesessioner og udstyret med QS1-switche, nemme adgangsmakroer og omfattende RGB-belysningsoptioner. Dette er toppen af både ydeevne og tilpasning.

Steelseries samarbejder med eksperter i switch teknologi til at oprette QS1 specifikt til Apex M800. Med en 3 mm kaste dybde og en 1,5 mm aktivering, kræver de kun en 45 cN aktiveringskraft, hvilket betyder hurtige og ultra responsive tastetryk.

Hver nøgle er fuldt programmerbar, herunder 6 makro nøgler med hurtig adgang på siden af tastaturet. SteelSeries Engine 3 indeholder også deres feature-rich makro editor for både tastatur og tekstbaserede makroer.

gaming keyboard

Reckful – Professionel World Of Warcraft spiller

Reckful er en streamer som bruger meget af sin tid på computer spillet World Of Warcraft, hvor han typisk spiller PVP, som er player vs player udover hans enorme aktivitet i World Of Warcraft har han også spillet rigtig meget Hearthstone.

Han har været en af verdens bedste PVP spiller i World Of Warcraft, derfor antager vi at det gaming tastatur han bruger, må være det rette til de spil han spiller.

Reckful bruger tastaturet Noppoo Choc Mini, som I sig selv ikke er et særlig kendt brand eller tastatur, de sælges heller ikke i Danmark, dog kan de bestilles igennem Amazon.

Noppoo Choc Mini, er et tastatur som er mekanisk tastatur, som virker meget godt til allround gamers, det vil sige det fungerer rigtig godt, til mange forskellige spil. Det er et tastatur som er billigt og er bygget med masser af kvalitet og holdbarhed.

Tastaturet har ingen makroknapper hvilket gør tastaturet, ikke har de store fordele i spil som World Of Warcraft, dog fungere det rigtig godt og nemt at styre.

Hvordan rengører jeg mit tastatur

Isopropylalkohol

Dette er den bedste form for alkohol til rensning af elektronisk udstyr, fordi den fordamper hurtigt, er relativ ugiftig og renser kvikt. Den virker effektivt mod olie på overflader (og hud).

Rensekit

Et kit er ligeså effektivt som remedierne i denne artikel. Men hovederne på rensepinde og lignende skal udskiftes, og så må du ofte købe et komplet nyt kit.

1 Simpelt og effektivt

Fjern ledningerne. Vend og ryst tastaturet over en avis, så alt løst skidt falder ud. Brug trykluft til de sidste rester. Vend igen tastaturet på hovedet og ryst det. Det allersidste skidt tages med en støvsuger. Lav en tynd blanding af antibakteriel væske, dyp kluden, vrid den, og tør tasterne af.

2 Hold det rent

Undgå vand ned mellem tasterne, og brug ikke et kemisk rensemiddel. Når tasterne er rene, kan du tørre dem med en blød klud. For at gøre tasterne helt rene, kan du løfte dem af med en skruetrækker. Tag først et foto af tastaturet, så du senere kan sætte dem korrekt på plads.

3 Langsomt og forsigtigt

Løft tasterne forsigtigt op, indtil de løsner sig. Undgå at fjerne de store taster, for de er svære at sætte fast igen. Blæs med trykluft for at løsne skidt, men peg trykluften væk fra de store taster, som stadig er i tastaturet. Dyp vatpinde i rensevæsken og rengør hjørner og taster.

4 Tasterne tilbage

Brug en smule isopropylalkohol til at fjerne skidt, som sidder særlig fast, med vatpinde. Ved at kigge på fotoet, du tog under trin 2, kan du nu sætte hver enkelt tast tilbage på plads igen. Slut derefter tastaturet til computeren på ny og test hver enkelt tast. Nu har du et rent, bakteriefrit tastatur.

Se også denne artikel på webdanes.dk: Det bedste gaming tastatur?


Denne side er anmeldt af: Sebastian K. Frederikse Rating 10/10

 

Vaerd at vide om Gaming Tastatur

 • Gaming tastatur er lavet til forskellige spil, så husk altid at vælge et tastatur til det spil du spiller
  Prisen er meget forskellig alt efter hvad du leder efter, derfor er det vigtig at kende prisen og kvaliteten på de forskellige produkter.

Anmeldelser af Gamer tastature

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information

Forum om Gaming Tastatur
https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=0&tid=914952

Forum om bedste gaming tastatur
https://www.dailyrush.dk/debat/emne/bedste-tastatur-for-gaming/

Forum om lydløse gaming tastaturer
https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=0&tid=922334