Der findes rigtig mange forskellige gaming headset på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste gaming headset, der er på markedet anno 2020, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

testserver6.dk

4.65 26

Logitech G433

gaming headset

Dette bud på et headset med ledning fra Logitech er af eksperter blevet testet på flere forskellige parametre herunder ydeevne, håndterbarhed, pasform, design samt mikrofon.

Her lyder konklusionen, at eksperterne er meget tilfredse, hvorfor modellen modtager en høj score.

Et kendetegn ved Logitech G433 er dens høje komfort, hvor den helt konkret er designet til, at man netop kan have dem på over længere tid uden at opleve gener.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Logitech G433

Gode ting ved Logitech G433

 • Blødt stof om ørepuderne, der samtidig er snavs-afvisende
 • Faste ørepuder, som der er mulighed for at udskifte
 • Et headset, der er særdeles let i designet
 • Udstyret med 7.1 surround sound
 • Kan anvendes til både computer, konsol, bærbar og mobil

Mere information om Logitech G433

Ydermere er modellen også udviklet med den gode lyd for øje, hvorfor modellen også har 7.1 surroundsound, som vil give en oplevelse af en mere naturtro samt helstøbt lyd, når man bruger headsettet under spil.

Derudover har modellen high fidelity med en yderst avanceret lydteknologi, hvilket har et Pro G højtalerelement.

Alt i alt vil headsettet give en samlet god lydoplevelse. Modellen er derudover også udstyret med en mikrofon, som tilmed kan aftages.

Denne har ligeledes en blød beskyttelse omkring sig, som er med til at fremme komforten.

En model, som scorer højt på alle parametre

I forskellige uafhængige test af denne model modtager den høje score, hvor anmelderne er enige om, at der er tale om et virkelig godt headset til gaming.

Fra nogle lyder det, at man får meget for pengene, og lyden er virkelig god til den pris, hvor andre mener, at prisen er i den høje ende.

Logitech G433’s design roses, da anmelderne mener, at det ser flot ud. Derudover er det let og komfortabelt at have på hovedet.

Ydermere kan modellen betragtes som værende meget fleksibel, da det kan anvendes til både konsol og computer. Samtidig kan det også bruges på farten til enten sin mobil eller sin medbragte bærbare computer.

Med dette headset er der derfor mange muligheder og chance for at bruge det i flere sammenhænge.

Ifølge eksperter er det en meget alsidig model, som på alle aspekter gør et rigtig godt stykke arbejde, herunder fremhæves blandt andet mikrofonen, da denne gør det tilfredsstillende og rigtig godt.

Af negative anmeldelser, kan det nævnes, at der af nogle menes, at man med modellen ikke kan forvente at få alt til den pris.

Derfor kan man godt føle, at selve materialerne er lidt billige – dette er dog en smagssag. Hvor en anden anmeldelse lyder, at de ligeledes mener, at de kan føles en smule billige og ydermere mener, at modellen ikke er helt optimal, hvis man, ud over at bruge dem til spil, også ønsker at bruge dem til at høre musik

SteelSeries Arctis Pro

gaming headset

Steelseries er en dansk procent, som producerer forskelligt gaming udstyr.

De kan omtales som de ukronede konger af gaming lyd, hvor netop dette headset; SteelSeries Arctis Pro, er producentens svar på verdens bedste headset.

Af andre udefrakommende betragtes headsettet ligeledes, som værende et af de bedste i hele verden, hvilket også bekræftes ved, at det er kåret som det bedste gaming headset i 2019 af amerikanske WIRED.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.499,00

Video Anmeldelse af SteelSeries Arctis Pro

Gode ting ved SteelSeries Arctis Pro

 • 2.0 Surround sound
 • Hovedbånd med skibrillestof og dermed udseende
 • Prism RGB lys
 • Brugt af mange verdenskendte eSport-spillere
 • HiFi gaming headset

Mere information om SteelSeries Arctis Pro

Ydermere scorer headsettet også topkarakterer og har vundet en række af tests hos diverse danske gaming medier og yderligere internationale sider.

Som om dette ikke er nok positive roser at sige om headsettet, så kan producenten også prale af, at mange berømte og verdenskendte eSport-spillere benytter netop dette headset til gaming.

Derudover kan det fremhæves, at SteelSeries Arctis Pro faktisk er verdens aller første High-Fidelity (HiFi) gaming headset.

Dette betyder helt simpelt, at man ikke finder et andet gaming headset, som har bedre lydkvalitet end dette, som Arctis Pro producerer.

Derudover er dette headset – SteelSeries Arctis Pro, det der kaldes et Multi-Platform gaming headset.

Det vil altså sige, at headsettet er velegnet til samt kompatibelt med alle former for forskellige platforme herunder PC, Xbox, PlayStation, Nintento Switch samt diverse mobile/tablet devices.

Mikrofonen i dette headset er en prisvinder, hvorfor man kan forvente en mikrofonkvalitet der minder om studiekvalitet helt uden baggrundsstøj.

Derudover består SteelSeries Arctis Pro af en let aluminiumslegering samt en stålkonstruktion, som er polstret med premium vævet skibrillestof – dermed kan man forvente, at både komfort og ergonomien er helt i top. Bærekomfort i topklasse!

Surround sound

Med SteelSeries Arctis Pro kan du blive som en ægte pro, dets virtuelle lyd lader dig fordybe dig i spillet og kan suge dig ind i denne verden i flere timer uden forstyrrelser fra omverden med dens 2.0 surround sound effekt.

Den livagtige surroundlyd giver dig en vildere gamingoplevelse og samtidig masser af spilfordele. Dermed kan du nemt lokalisere dine fjerner, hvis du bruger headsettet til denne type spil.

Sennheiser GSP 300

gaming headset

Dette bud på et gaming headset begejstrer eksperterne i høj grad. Modellen får både rosende kommentarer og scorer høje karakterer i forskellige tests.

Disse resultater kommer sig af vurderinger af forskellige parametre herunder headsettets design, ydeevne, pasform, mikrofon samt håndterbarhed.

Sennheiser GSP 300 er produceret i et sort design med turkise detaljer, som gør, at modellen adskiller sig fra andre og er mere farverig at se på.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Sennheiser GSP 300

Gode ting ved Sennheiser GSP 300

 • Sort design med turkise detaljer
 • Fokus på komfort
 • Todelt hovedbøjle
 • Øre-puder produceret med hukommelsesskum
 • Lukket akustisk design, som holder udefrakommende støj ude

Mere information om Sennheiser GSP 300

Modellen er skabt med fokus på at give en både dunkende og tung bas-oplevelse. Samtidig vil udefrakommende lyde holdes ude, da modellen er produceret med et lukket akustisk design, hvormed spiloplevelsen ikke forstyrres.

Derudover har Sennheiser GSP 300 i mikrofonen også den såkaldte Noise Cancelling-funktion, som ligeledes hjælper til, at udefrakommende støj bliver neutraliseret.

På den måde bliver man ikke forstyrret i kommunikationen med andre spillere, og man kan opretholde en klar kommunikation og give klare meldinger.

Man har ydermere mulighed for at fjerne mikrofonen fra ansigtet, når ikke den bruges.

God kvalitet – meget for pengene

Som nævnt er eksperterne glade for modellen. Herunder begejstres de af prisen, hvor det kommenteres, at Sennheisers produkter ofte er meget dyrere, men denne model fås til en overkommelig pris.

Samtidigt får man meget for pengene. Derudover mener eksperterne, at headsettet er velgenet til både gaming og musik, hvor det er nemt at justere lyden.

Altså er det tydeligt, at særligt komforten og mikrofonen modtager rosende ord og bliver beskrevet som værende meget velfungerende.

Det eneste minus som eksperterne påpeger er, at mikrofonen ikke kan tages helt af, når den ikke bruges, den kan blot fjernes fra ansigtet.

Derudover påpeger eksperterne, at de godt kunne savne et ekstra sæt øre-puder.

SteelSeries Arctis 3

gaming headset

SteelSeries er et bud på et gaming headset, hvor der er fokus på, at det skal være komfortabelt.

Dette indebærer, at det ikke skal tynge spillerens hoved eller nakke og ligeledes ikke klemme det.

Af denne grund har producenten hentet inspiration fra sportens verden.

Derfor har SteelSeries Arctis 3 hovedbøjle et design som en skibrille, hvor ørepuderne er lavet med Air Weave stof, som man ligeledes kender fra sportstøj.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af SteelSeries Arctis 3

Gode ting ved SteelSeries Arctis 3

 • Fokus på komfort
 • Inspireret af sportens verden til udførelsen af designet
 • Air Weave øre-puder sikrer, at ørene holde tørre og kølige
 • Letvægt på blot 298 gram
 • Støj neutraliseres i mikrofonen med Noise Cancelling

Mere om SteelSeries Arctis 3

Modellen er skabt til at give spilleren den ultimative spille-oplevelse. Dette ved at give spilleren en følelse af, at vedkommende selv er til stede i handlingen.

Denne oplevelse indfries både ved, at udefrakommende støj holdes ud og gennem den gode lyd. SteelSeries Arctis 3 har 7.1 surround sound, der giver spiller en virkelighedstro og realistisk lyd.

Derudover er SteelSeries Arctis 3 udstyret med en mikrofon. Mikrofonen har en Noise Cancelling- funktion, som neutraliserer støj og gør stemmen mere klar og tydelig, og derudover er der mulighed for at trække mikrofonen til tilbage, når den ikke bruges.

Et gaming headset, som ifølge eksperterne har hele pakken

De mest afgørende parametre, som headsets bedømmes på er komfort, lyd og mikrofonen. Her scorer modellen højt på alle parametre. Ifølge eksperterne har SteelSeries Arctis 3 nemlig rigtig god lydkvalitet. Derudover er mikrofonen både klar og tydelig, og sidst men ikke mindst sidder modellen godt på hovedet og giver god komfort.

Som et andet afgørende parameter vurderes prisen også som værende overkommelig.

Designet er ifølge eksperterne flot og modtager rosende ord. Alt i alt vurderes SteelSeries Arctis 3 til at være et godt headset.

På minus siden siger de, at det er godt, men ikke fantastisk da det sammenlignet med andre dyrere og samtidig bedre headsets i Arctis-serien kan føles en smule svagt.

Derudover vurderes det, at der efter noget tid godt kan opstå lidt irritation, hvorfor komforten over tid måske vil svigte lidt. Som en kommentar nævnes det, at musikken kun fungerer rigtig godt fra en computer.

Razer Kraken Pro V2

Gaming headsets

Modellen her er testet af bade nationale og internationale kilder, hvor de alle er enige om, at det er et godt gaming headset.

Af denne grund modtager Razer Kraken Pro V2 også rigtige finde anmeldelser fra alle eksperter.

Razer Kraken Pro V2 er af udseende et lidt større headset end mange andre til trods for dette, er headsettet let med sine blot 322 gram.

Det er produceret i en letvægts-alumiumsramme, som gør, at hovedet ikke vil tynges ned.

Video Anmeldelse af Razer Kraken Pro V2

Gode ting ved Razer Kraken Pro V2

 • Fine anmeldelser fra eksperter
 • DUdstyret med stor over-ear puder
 • Vejer blot 322 gram
 • Mulighed for let at justere lyden
 • Mulighed for kommunikation med andre spillere via mikrofonen

Mere om Razer kraken Pro V2

Razer Kraken Pro V2 præsterer overordnet rigtig godt i testene på alle parametre, derfor ligger begejstringen hos eksperter også på flere forskellige områder.

Det fremhæves blandt andet, at Razer Kraken Pro V2’s komfort er i top. Headsettet er behageligt at have på hovedet og generer ikke spilleren undervejs i spillet.

Derudover roses selve designet, hvor det kommenteres, at byggekvaliteten er rigtig flot, og headsettet har et flot og tillokkende design.

Lyden påpeges som værende god, og dette er et parameter, som der bides mærkes i hos eksperterne.

De mener, at lyden fungerer og er rigtig god i dette headset. I forhold til lyden bemærkes det ydermere, at særligt bassen er rigtig god og bidrager til en god og tilfredsstillende klang.

Mikrofonen omtales som særklasse, hvor det påpeges, at den bidrager til at gøre spiloplevelsen lettere. Selvom eksperterne overordnet er vældigt imponeret over Razer Kraken Pro V2, er der som altid også nogle ulemper og et par minusser, som de ønsker at fremhæve for forbrugeren.

Som et minus påpeger eksperterne, at modellens hovedgreb er en smule svagt. Derudover mener de, som nævnt, at lyden er god, men de mener samtidig ikke, at den er den bedste på markedet.

Af denne grund bemærker de, at man kan finde andre modeller, som er udstyret med en bedre lyd. Ydermere påpeges det, at øre-puderne godt kan blive en smule varme, hvis de sidder på hovedet i lang tid uden pause.

Der er altså både fordele og ulemper, som er værd at tage i betragtning, før man beslutter sig for at vælge dette headset.

Vælger man Razer Kraken Pro V2 skal man være opmærksom på, at man med i pakken som altid får både headsettets fordele og ulemper. Med i prisen følger både gode og dårlige ting.

SteelSeries Arctis 7

gaming headsets

SteelSeries Arctis 7 er designet til, at man kan have headsettet på og spille i mange timer. Derfor er fokus ved denne model også netop på komfort.

SteelSeries Arctis 7’s hovedbølje er af denne grund også lavet med et skibrille-design, som vil sidde tæt på hovedet dog uden, at det vil skabe et ubehageligt tryk og uden at tynge hovedet.

Øre-puderne på headsettet er polstret med det såkaldte Air Waewe-stof, som man normalt ser blive brugt på atleters tøj.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.628,00

Video Anmeldelse af SteelSeries Arctis 7

Gode ting ved SteelSeries Arctis 7

 • Skibrille-design øger komfort
 • Øre-puder i Air Weave stof
 • 7.1 Surround sound
 • Batteri med 15 timers levetid
 • 12 meters rækkevidde

Mere om SteelSeries Arctis 7

SteelSeries Arctis 7 er som skabt til at levere en både levende og samtidig kraftig lyd. Dette er også en af grundene til, at headsettet er udstyret med 7.1 surround sound.

Surround sound vil bidrage til en mere helstøbt lydoplevelse, hvor man får fornemmelsen af, at lyden kommer alle steder fra.

SteelSeries Arctis 7 er et af buddene på et trådløst headset, man er dermed ikke afhængig af nogle ledninger og headsettet drives udelukkende af batteri. Batteriet har en levetid på op til 15 timer.

Man har dog mulighed for at tilslutte en ledning, hvis dette ønskes. Headsettet er udstyret med en mikrofon, som spilleren kan bruge til at kommunikere med andre under spillet.

Den trækkes blot tilbage, når man ikke skal bruge den. På dette headset er mikrofonen udstyret med Clear Cast, som sikrer en klar lyd og samtidig neutraliserer baggrundsstøj.

Derudover har denne model en dobbeltkanal-forbindelse, hvormed man får mulighed for at skifte imellem to individueller lydkilder.

Dette kunne eksempelvis være både computer og en konsol.

Ydermere har headsettet en rækkevidde på 12 meter, da det er trådløst, og man ikke er fastholdt af ledninger, dermed kan man sagtens bevæge sig et stykke væk fra skærmen.

Eksperterne giver mange roser til denne model, blandt andet, at det er en flot model, at modellen er komfortabelt, lyden er velbalanceret og i topklasse, materialer i kvalitet og så ses det som en fordel, at headsettet kan anvendes på flere platforme.

Af ulemper siger eksperterne, at SteelSeries Arctis 7 kan føles en smule lille, hvis man har et stort hoved. Samtidig påpeger de, at volumenkontrollen kan være en smule besværligt, og at bassen ikke føles så kraftig.

Surroundsounden fungerer derudover også kun optimalt ved en computer. De ser dog disse punkter, som værende små ting, der ikke ødelægger deres gode opfattelse og
begejstring.

Nedenfor er headsettets fordele listet op, hvormed man som forbruger nemt kan få et overblik og sammenligne med andre headsets.

 

Logitech G933

gaming headsets

Eksperterne, som har testet denne model, er alle begejstrede og giver modellen en god karakter.

Logitech G933 er unikt, da det giver køberen mulighed for selv at vælge udseendet.

Dette er muligt, da modellen er udstyret med en justerbar belysning på selve headsettet, hvor der er mulighed for at vælge mellem 16,7 millioner farver.

Der er tale om den såkaldte RGB-belysning, som forekommer i logoet og lysstrimlen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ikke på lager

Video Anmeldelse af Logitech G933

Gode ting ved Logitech G933

 • Mulighed for selv at bestemme mellem 16,7 millioner farver i headsettets belysning
 • Trådløs – giver mulighed for en rækkevidde på 15 meter
 • 7.1 surround sound gør, at man oplever luden fra 360 grader
 • Attraktiv pris
 • Komfortabelt at have på

Mere om Logitech G933

Det, at headsettet er trådløs betyder, at brugeren ikke skal kæmpe med en besværlig ledning, hvormed komforten øges.

Logitech G933 er derudover et veldesignet gaming headset, hvor polstring i både øre-puder og hovedbøjle ligeledes er med til at øge komforten.

Da Logitech G933 er trådløst anvender det en USB-dreven receiver, som giver spilleren mulighed for at sidde op til 15 meter væk fra skærmen.

Headsettet kan anvendes til både konsol, hjemmebiograf og computer. Headsettet kører på batteri, som kan holde i op til 12 timer.

Dog bør man være opmærksom på, at hvis man benytter lysfunktionerne, kan det kun holde i op til 8 timer.

Headsettet har surround sound, hvorfor man oplever lyden fra 360 grader, og dermed er spilleoplevelsen mere realistisk.

Mikrofonen på modellen har Noise Cancelling, hvormed udefrakommende støj frasorteres. Headsettet skiller sig derudover ud ved, at der er mulighed for at tilslutte 3 lydkilder samtidig gennem headsettets 3 input.

Modellen roses for, at den har god lydkvalitet, et flot design, fungerer med alle spillesystemer og giver mulighed for selv at vælge farver.

Derudover fremhæves prisen som værende attraktiv. Med Logitech G933’s gode lyd roses den ligeledes for, at mikrofonen er velfungerende og nem at dreje væk, når der er behov for det.

Knapperne er intuitive samt nemme at bruge, og den trådløse ydelse er der ikke en finger at sætte på, da den beskrives som værende fejlfri. Derudover får den ros for dens komfort.

Det fremhæves, at modellen giver en god spilleoplevelse på flere forskellige platforme. Alt i alt mange rosende ord.

Af ulemper kommer eksperterne ind på, at Logitech G933 mangler et etui. Derudover mener de ikke, at surround sounden er helt optimal.

Mikrofonen har en tendens til at fange udefrakommende lyde, og for nogle føles modellen en smule stram om hovedet. Om batteritiden bliver der sagt, at den er god, men den er dog ikke fantastisk.

Nedenfor er headsettets mange fordele listet op, hvormed man som forbruger nemt kan få et overblik og hurtigt sammenligne de forskellige gennemgåede headset muligheder samt deres nævneværdige fordele.

Overvejelser du bør gøre dig før du køber et gaming headset

For rigtig mange gamere er lyden nærmest lige så vigtig som computerens grafik eller hele spillets omdrejningspunkt. Dette skyldes, at lyden for mange er lige med bedre indlevelse og dermed mere føling med spillet.

Den lyd som man får, når man køber et headset, vil som oftest være surround sound eller stereo-lyd, hvor eksperter anbefaler, at de seriøse spillere vælger et headset med surround sound, da det vil give en bedre oplevelse – særligt i førstepersons-skydespil, hvor der er mange lydeffekter.

Headset med surround sound vil nemlig give en langt mere ægte og dermed mere hel lydoplevelse, da lyden positioneres, hvor man for eksempel vil kunne høre både fortrin samt andre bevægelser tydeligere og med surround sound fornemme, hvorfra lydene kommer.

Ved flere drivers, kan man dog opleve, at lyden vil skratte. Derudover kan det med surround sound ofte også betyde, at man vil ofre lidt på den generelle lydkvalitet.

Er man ikke den helt store gamer, men blot spiller en gang i mellem, og dermed ikke går så meget op i headsettets lydkvalitet, vil man sagtens kunne vælge og få fornøjelsen af et gamer headset med stereolyd.

Teknologi

De moderne headsets, som man finder på markedet lige nu, kommer med meget teknologi. Af denne grund forklarer eksperter, at man bør overveje, hvorvidt den model, man overvejer, har Noise Cancelling, som aktivt vil gå ind og begrænse mængden af støj.

Den måde, som Noise Cancelling helt konkret virker, er ved, at små mikrofoner i headsettet vil opfange udefrakommende støj og ligeledes producerer støj i modsatte retning, hvormed balancen i lydniveauet bliver udjævnet.

gamingheadsets

Mikrofon

På de fleste gaming headsets er der derudover også en mikrofon, som er monteret på selve headsettet.

Her findes der ligeledes to forskellige typer af mikrofoner, den ene er uni-directional og den anden omnidirectional.

Da uni betyder en, betyder det, at lyden på headsets med en uni-directional mikrofon kun kommer fra en retning. Derudover er denne version skabt til blot at fokusere på stemmen, hvormed man lettere kan tale sammen med andre spillere og dermed overlevere beskeder eller kommandoer i forbindelse med spil.

Af denne grund passer uni-modellerne også godt til skydespil, da de vil sørge for, at den omkringværende lyd ikke vil påvirke selve lyden af stemmen.

Omni betyder derimod mange (retninger), hvorfor man ved headsets med mikrofoner, der har omni-versionen, vil opleve, at det opfanger lyd fra andre steder end blot spillerens stemme, da lyden altså kommer fra flere retninger.

Pris

Eksperterne mener, at når det gælder headset, ligesom så meget andet, så hænger pris og kvalitet som oftest sammen.

Hvor prisen ofte vil sige noget om modellens kvalitet. Søger man det bedste af det bedste, kan prisen hurtigt rende op i nogle tusinde kroner.

Dog vurderer eksperterne, at man godt kan finde et godt headset velegnet til gaming, som koster under tusind kroner.

Forhold dig til, hvad du vægter højest

Når du skal vælge et headset, bør du helt grundlæggende overveje, hvad der er vigtigst i forhold til dit behov.

Er det lyden, måske mikrofon eller komporten? Måske spiller prisen også en væsentlig rolle. Vurdere man ud fra, hvad man vægter højest, kan man muligvis nemt få frasorteret irrelevante muligheder.

Vægter man alle dele højt, kan man blive nødt til at investere i en af de mere dyre modeller.

Er man derimod villig til at gå på kompromis med nogle parametre, som ikke er altafgørende for en, kan man sagtens finde en lidt billigere model, der stadig er af god kvalitet.

Hvis du er interesseret i flere produkter, så se også vores test-guides af Cykelcomputere, Polaroid kameraer, SmartTV og meget mere her på siden.

Værd at vide om Gaming headset

 • Man kan som hovedregel, ifølge eksperterne, gå efter et headset, som ikke vejer alt for meget og dermed ikke tynger ned på hovedet samt nakken.
  Den oplevelse, som man får, når man gamer, og hvor god denne oplevelse er, hænger ofte sammen med kvaliteten af sit headset og den lyd, det leverer.

Hvad bør jeg vælge – et headset med ledning eller et trådløst headset?

Som nævnt i forrige afsnit, er det altså en smagssag, hvorvidt man foretrækker et headset med ledning eller et trådløst headset, som fungerer via Bluetooth.

Om end man vælger det ene eller det andet, finder man både fordele og ulemper.

Nedenfor præciseres henholdsvis fordele og ulemper ved de to typer gaming headsets – disse er opstillet i punktform for nemt at give et overblik.

Fordele ved at vælge et headset med ledning

 • Velegnet til computerspil og ikke ved spil med konsol
 • Anvendes med USB eller Jack-stick, som de fleste har
 • Giver en rigtig god lyd
 • Sikker på godt signal, da man ikke skal bekymre sig om udfald, som kan forekomme ved
  Bluetooth
 • Opladning er ikke nødvendigt
 • Sikret, at der ingen forsinkelse er i lyden

Ulemper ved at vælge et headset med ledning

 • Man kan opleve irritation, hvis ledningen er i vejen
 • Bevægelsesfriheden mindskes
 • Kan opleves som værende mere klodset

Fordele ved at vælge et trådløst headset

 • Bevægelsesfriheden forhøjes betydeligt
 • Ser flotte ud
 • Slipper for kampe med en ledning, som er i vejen
 • Man er ikke begrænset af afstanden til skærmen, da man kan sidde langt væk og samtidig
  spille
 • Kan opleves som værende mere komfortable, da ledningen hverken tynger eller er i vejen

Ulemper ved at vælge et trådløst headset

 • Kræver opladning, og der er dermed risiko for, at det går ud samtidig med, at man bruger
  det
 • Man kan opleve forstyrrelser i Bluetooth forbindelsen
 • Man kan opleve forsinkelser i lyden
 • De trådløse lyd-forbindelser er ikke designet til at levere lyd i en kvalitet i topklasse, derfor
  kan lyden opleves som værende ringere end ved et gaming headset med ledning.

Gaming headsets

Sådan lyder eksperternes vurdering af henholdsvis et gaming headset med ledning og et trådløst headset

Fra eksperterne lyder konklusionen, at man som seriøs gamer bør vælge et gaming headset med ledning, da dette vil være det bedst valg.

Spiller men derimod på konsol, hvor spillet spilles over fjernsynet, så vil det være at foretrække med de trådløse gaming headset, da dette vil give mere bevægelighed og gøre spilleren mere fleksibel.

Derudover råder eksperterne til, at hvis man primært skal anvende headsettet i forbindelse med spil, skal man være opmærksom på, at der ved de trådløse headsets kan forekomme forsinkelser i lyden, hvilken kan mindske glæden ved spilleoplevelsen.

Dette skyldes, at lyden ved de trådløse headsets skal gennem flere processer, hvorved der kan opstå forsinkelser, og der vil blive uoverensstemmelser mellem lyd og billede.

Disse problemer vil man ikke opleve ved et headset med ledning.

Derfor lyder konklusionen, at det til spil anbefales at købe et headset med ledning. Skal man derimod bruge headsettet til musik, vil man ikke opleve disse forsinkelser, og man kan derfor sagtens vælge et headset uden ledning.

Er du interesseret i at læse mere, så se også vores test-guides af Toastmaskiner, Airfryers, Emhætter og meget mere her på siden.

Som forbruger er det ikke nemt at vide om headsettet er godt, før det er afprøvet.

Derfor kan det være en god ide at tage et kig på forskellige tests, før man beslutter sig for hvilket headset, som man bør vælge.

I disse tilfælde kan eksperttests være særdeles brugbare og informative, da eksperter netop sørger for at teste forskellige modeller ud fra forskellige aspekter, hvormed forbrugerne kan forholde sig til anmeldelserne ud fra disse test og derudfra vælge, hvilke modeller der bør fravælges og hvilken, som kan være det rigtige valg.

Læs også vores artikel om: In-ear høretelefoner – find de bedste i denne testoversigt

Se vores artikel om: Marshall høretelefoner testoversigt – De bedste høretelefoner fra Marshall

Læs også: Oversigt over anmeldelser: HyperX Cloud 2 fra Kingston

Denne side er anmeldt af: Filippa J. Schultz Rating 10/10

 

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information

Debat om headset eller headphones er det bedste til gaming
PC Gamer – Debat
Debat omkring om gaming headsets er den bedste løsning
GameSpot – Debat