Der findes rigtig mange forskellige hårkure på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste hårkure, der er på markedet anno 2021, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

 

testserver6.dk

4.64 14

Hair Growth & Protection Hair Mask

LOGOS-HairLust-Hair-Growth-_-Protection-Hair-Mask_-200ml_-199-DKK_1_grande

Hårvækst og beskyttelse Hårmaske er et sikkert og lækkert valg, når det kommer til hårbehandlingsprodukter. Produktet er velegnet til behandling af tørt, brudt eller tyndt hår, hvor det sikrer, at håret bliver korrekt repareret og næret.

Hairlus’s hårvækst og beskyttelse Hårmaske indeholder veganske mikroproteiner og indeholder mange organiske ingredienser, der giver dig synligt sundere lokker.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Hair Growth & Protection Hair Mask

Gode ​​ting ved hårvækst og beskyttelse Hårmaske

 • Velegnet til tørt, brudt eller tyndt hår
 • Rig på aktive veganske mikroproteiner
 • Certificeret økologisk
 • Fremstillet i Danmark

Mere information om hårvækst og beskyttelse Hårmaske

Mask_1_1_grande

Som nævnt indeholder produktet mange organiske ingredienser. Nogle af disse er de aktive mikroproteiner, der styrker og genopbygger håret samt forlænger hårets vækstcyklus. Derudover indeholder produktet også ingredienser som organisk aloe vera, protagen, organisk havre rejerekstrakt og aciaolie. Disse elementer sikrer, at håret får de vitaminer, som håret har brug for.

Kérastase Nutritive Masque

hårkure

Denne hårkur fra det kendte mærke Kérastase, der er i den dyre ende, men som igen også leverer kvalitetsprodukter.

Kuren er til dig med fint og tørt hår, som har brug for ekstra fugt og pleje uden at det vejer dit hår. Derudover var hårkuret testvinderen i en test udført af magasinet Q, hvor det modtog 6 ud af 6 point.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ikke på lager

Videoanmeldelse af Kérastase Nutritive Masque

Gode ​​ting om Kérastase Nutritive Masque

 • Perfekt egnet til tørt og fint hår.
 • Lipider og iris.
 • Anerkendt brand

Mere information om Kérastase Nutritive Masque

I test viste denne hårbehandling fra Kérastase, at det efter første brug i testpersonens tørre hår formåede at både blødgøre håret og filtrere håret ud. På samme tid blev håret luftigt og lyst.

En bestemt fordel ved denne hårkur bedømte Q i deres test var, at den ikke vejer håret, men gjorde det skinnende og lækkert.

Kérastase Nutrive Masque er specielt udviklet til tørt, følsomt og fint hår og er en nærende hårkur med mange gode næringsstoffer, der plejer dit hår dybt.

Hårkuren indeholder vigtige ingredienser såsom lipider, der forbedrer dit hårs naturlige olieproduktion og irisekstrakt, hvilket sikrer, at dit hår ikke tørrer ud og nærer håret. Hårkuren reparerer således fint og ekstra tørt hår, men gør dette uden at veje dit hår.

Orofluido Mask

Orofluido-Mask350x300

Denne hårolie fra Orofluido er især velegnet til beskadiget og slidt hår og fungerede meget godt i test, hvor det bidrog til en øjeblikkelig ændring i testpersonens hår, som var væsentligt mindre kruset og dermed meget lettere at rette ud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Orofluido Mask

Gode ​​ting om Orofluido-masken

 • Passer bedst til normalt til beskadiget og slidt hår.
 • Bedst egnet til håndklædetørret hår.
 • Hovedingredienser: Arganolie, cyperolie og linolie.

Mere information om Orofluido Mask

Vi elsker denne hårkur fra det eksklusive mærke Orofluido, delvis på grund af dets fugtgivende og genoprettende egegenskaber og dets unikke formulering med de tre olier arganolie, cyperolie og linolie. Arganolien hjælper med at styrke dit hår og tilføjer det glans og blødhed.

Cyperus olie beskytter dit hår mod frie radikaler og tilføjer volumen. Linfrøolien hjælper med at lukke og blødgøre dine hårstrenge. I test blev det set, hvordan dette fik testpersonens hår til at se mere glat og ensartet ud efter brug.

Orofluidos hårkur har en lækker aromatisk duft af rav i kombination med vaniljeekstrakt, som hjælper med at skabe et indbydende orientalsk univers af dufte.

Protein rekonstruktør hårmaske

harkur

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask giver dit hår resultatet af stærkere, sundere og mere krøllet hår. Produktet består af en proteinrig form, der sikrer, at det trænger dybt ned i håret og hårsækkene og genopbygger de vigtigste proteiner i håret.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Protein rekonstruktør hårmaske

Gode ​​ting ved HairLust Protein Reconstructor Hair Mask

 • Kan bruges i farvebehandlet hår
 • Fremstillet i Danmark
 • egnet til beskadiget / kemisk behandlet hår
 • Rig på aktiv gær og mikroproteiner

Mere information om Protein rekonstruktør hårmaske

Produktet indeholder en lang række organiske ingredienser. Disse er såsom aktive, antioxidante mikroproteiner, der styrker og genopbygger proteinerne i håret indefra. Derudover indeholder det også elementer som organisk aloe vera, dynagen og multibærekstrakt, som alle sikrer, at håret får de nødvendige nøgleproteiner.

Alterna Caviar Hair Masque

Alterna-Caviar-Hair-Masque350x300

Denne Alterna-hårkur er især velegnet til tørt, ældet og beskadiget hår.

Hårkuren har med sin cremede struktur let at fordele i håret, og bærerens tip både filtes og så mindre splittede ud efter et par ugers brug.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Alterna Caviar Hair Masque

Gode ​​ting ved Alterna Caviar Hair Masque

 • Bedst egnet til: tørt, ældet og beskadiget hår.
 • Bedst i håndklædetørret hår.
 • Uden parabener og sulfater.

Mere information om Alterna Caviar Hair Masque

Vi elsker denne Alterna-hårbehandling, delvis fordi den med sin unikke formulering er ekstra god til håret og hovedbunden. Solens stråler, regelmæssig aldring og kemiske behandlinger og kontakt med stylingværktøjer hjælper med at beskadige dit hår og efterlader det skinnende og livløst.

Dette kan kurere denne hårkur ved at agere beskyttende og pleje håret. Hårkuren beskytter også hårets farve og efterlader det blødt og skinnende.

Alterna Hair Cure har en dyb virkning og gendanner hårets fugtighedsbalance og tilføjer dit hår glans. Derudover er det formuleret uden nogen form for parabener og sulfater.

Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Kevin-Murphy-Hydrate-Me-Masque350x300

Dette Kevin Murphy-mærke er både anerkendt og populært blandt frisører, hvorfor du måske har set Kevin Murphy-produkter på hylderne hos din frisør.

Hårkur er velegnet til kruset, groft eller farvet hår og har derefter fordelen ved at være organisk, hvilket betyder, at det er fri for parabener og sulfater.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Gode ​​ting ved Kevin Murphy Hydrate Me Masque

 • Meget god til kruset, groft eller farvet hår.
 • Hovedingredienser: Ekstrakt fra superfrugt kakaoblomst, tang og vitaminer.
 • Økologisk.

Mere information om Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Først og fremmest er en klar fordel ved denne kur heri dens emballering. Hårkur kommer i den praktiske flaske, der gør doseringen lettere, og du behøver ikke at grave i krukken.

Testen af ​​hårkuren viste, når den allerede ved første brug blev gengivet og tydeligt effekt på testpersonernes hår, som blev mærkbart blødere og blot glansfuldt at se på. Denne effekt holder herudover også ud over den næste hårvask.

Denne hårkur eller hårmaske fra Kevin Murphy plejer og genopbygger håret. Den er formuleret med hyben og natlysolie, der er med til på tilfældig nær og fri til håret og har en udglattende effekt på kruset hår.

Herudover indeholder hårkure også små kapsler af tang og vitaminer mm., Der åbner sig, når du kommer til at producere i hænderne. Dette er med til sørge for, ved dette hår får den optimale fri og pleje, og skaber og velplejet, smukt og sund hår.

Sebastian Hydre fugtgivende behandling

Sebastian-Hydre-Moisturizing-Treatment350x300

Har du fint og tørt hår, som også er farvet vil denne hårkur fungere godt til dit hår. Den er nem at bruge og efterlader håret blødt og nemt at rede ud.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Sebastian Hydre Moisturizing Treatment

Gode ting ved Sebastian Hydre Moisturizing Treatment

 • Hovedingredienser: Beriget med B-vitamin.
 • Reducerer krus.

Mere information om Sebastian Hydre Moisturizing Treatment

Denne hårkur fra Sebastian var populær i test, særligt på grund af dens duft. Testpersonen bemærkede, at hun var vild med produktets duft som hun syntes dufter virkelig ren. Hårkuren fik herudover ros for at have en god cremet konsistens, som ikke er for klæg.

Hårkuren var desuden yderst nem at fordele i håret. Ligesom, at den var nem at skylde ud og efterladte testpersonens hår blødt og meget nemt at rede ud bagefter.

Sebastian Hydre Moisturizing Treatment works well for dry and frizzy hair, especially because it lays down all the flying tufts and leaves your hair silky smooth and shiny.

The hair cure is fortified with Vitamin B, which, according to the manufacturer, helps to strengthen your hair’s elasticity and leave it healthy and well-groomed.

Moroccanoil udjævningsmaske

Moroccanoil-Smoothing-Mask350x300

Moroccanoil er et af de mest respekterede og populære mærker på markedet, når det kommer til hårpleje, og det gælder både forbrugere og professionelle frisører.

Derfor er det ikke overraskende, at et af producentens produkter har fundet vej til denne liste. Morrocanoils hårkur er både genopbygning og pleje, tilføjer masser af fugt og bekæmper krus

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

34.900,00

Videoanmeldelse af Moroccanoil udjævningsmaske

Gode ​​ting om Moroccanoil-udjævningsmasken

 • Anvendelse: Skal bruges i håndklædetørret hår.
 • Hovedingredienser: Argan Oil og Argan Butter.
 • Reducerer krus.

Mere information om Moroccanoil udjævningsmaske

Vi elsker denne Moroccanoil Hair Cure, fordi det er en hårkur, der simpelthen gør vidundere for dit hår og giver et rigtig godt resultat, hver gang du bruger det i dit hår.

Marrocanoil udjævningsmaske tilføjede testpersonens hår fugt og pleje, hvilket efterlod hendes hår velplejet at se på, silkeblødt at røre ved og super let at gøre og rense igennem.

Kuren blev også rost for sin evne til at bekæmpe kruset hår og slidte spidser.

Moroccanoil Hair Cure er et nærende hårmiddel, der er særligt velegnet til bekæmpelse af uregelmæssigt og kruset hår. Hårkur har et højt indhold af arganolie og argonsmør, hvilket giver en langvarig og dybde næring, der forbedrer hårets elasticitet for at forhindre, at det går i stykker.

Olaplex Hair Perfector NO.3

Olaplex-Hair-Perfector-NO3350x300

Denne fugtgivende og genopbyggende behandling fra Olaplex-mærket for beskadiget hår blev skabt med det mål at kunne fortsætte den Olaplex-behandling, som du normalt får fra fyret, i salongen.

Hårkur kan dog let bruges, selvom du ikke har modtaget en Olaplex-behandling på forhånd. Denne er den ultimative forbrugerfavorit og berømmes til skyerne for sin enestående effekt på håret, der bliver så godt som nyt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Olaplex Hair Perfector NO.3

Gode ​​ting ved Olaplex Hair Perfector NO.3

 • Fugtgivende og genoprettende.
 • Opretholder Olaplex salonbehandling.

Mere information om Olaplex Hair Perfection No.3

Om Olaplex Hair perfector NO.3 siger en forbruger blandt andet, at det er “Uundværligt og vidunderen med hårets historie”.

Dette er i tråd med mange andre forbrugere, der siger, at Olaplex har reddet deres tørre og slidte hår, som er blevet blødt og livligt efter dets første brug, let at rengøre og markant sundere at se på og berøre.

Denne behandling fra Olaplex gør vidundere for håret og sparer det tørre og slidt hår.

Olaplexs behandlinger består af et innovativt molekyle, der hverken indeholder silikone eller olier, men beskytter og regenererer svovlbroerne i dit hårs struktur. Både under og efter kemisk behandling, inklusive hårfarve, så dit hår ikke går i stykker.

Hærdningen er god til alle hårtyper, men er især velegnet til slidt og beskadiget eller farvet hår.

Vores hår nedbrydes konstant ved styling med opvarmningsværktøjer og kemiske behandlinger, og her kan det være en god ide at bruge en god genoprettende kur som denne. en gang om ugen. Olaplex’s hår Perfector NO.3 er også velegnet til udvidelser.

Hvad er egentlig en hårkur?

En hårkur, som navnet antyder, er en kur mod dit hår og i nogle tilfælde din hovedbund. En hårkur er der for at give dit hår ekstra næring, fugt og glans, da det mangler og ikke kommer gennem din shampoo eller balsam.

Vær dog opmærksom på, at en hårkur ikke kan erstatte dit balsam, da de to produkter har to forskellige formål og fungerer bedst, hvis de bruges i rækkefølge. Du kan læse mere om dette nedenfor.

conditioning treatment

HVORFOR BRUGER DU HÅR CURS?

En hårkur er det eneste produkt, som har evnen til at kunne reparere dit hår helt inde i dets kerne. Mens din shampoo går ind og åbner dit hår, så det kan blive rengjort i dybden og balsam lukker hårstråene igen og forsejler dem, så reparerer og fugtgiver hårkuren håret.

Dit hårs kerne kan udseendemæssigt sammenlignes med en DNA-streng. Her er svovlbroer det, som gør dit hår sundt og stærkt. Disse kan dog blive ødelagt hvis du eksempelvis bruger en forkert shampoo, vasker dit hår for ofte, bruger varmeredskaber til at style dit hår eller kemi i form af hårfarve og lignende.

Ved at bruge hårkur kan du genoprette svovlbroerne, så dit hår bliver sundt igen. Herudover virker hårkure også forebyggende på de spaltede spidser, så dit hår ikke knækker så nemt.

Læs også vores artikler om stavblendere, gryder og kaffemaskiner.

INGREDIENSER DU SKAL KIGGE EFTER I DIN HÅRKUR

Når du skal ind i kampen mod det tørre og det skadede hår, er der en række vegetabilske kilder, som er særdeles gode at kigge efter på din hårkurs ingrediensliste. Her er tale om olierne kokosolie, argan olie, avocadoolie, olivenolie og aloe vera olie.

Vi fortæller dig herunder hvorfor disse ingredienser er særligt gode at have i din hårkur og hvad, der kendetegner dem herunder.

Kokosolie

Kokosolie er en yderst nærende olie, som indeholder laurinsyre, der er med til at understøtte produktionen af protein i håret. Denne olie er særligt kendt for at kunne trænge dybere ind i håret i forhold til andre olier. Er denne olie at finde på din hårkurs ingrediensliste vil du således hurtigt kunne se og mærke forbedringer i dit hår.

Argan olie

Argan olien kommer fra det marokkanske argantræ og indeholder meget store mængder af næringsstoffer, fedtsyrer og vitaminer, som er rigtig gode for dit hår.

Med sit høje indhold af E-vitamin fremmer olien en sund hårvækst idet den indeholder antioxidanter, der er med til at stimulere dine hårceller og din blodcirkulation, så de påvirkes til at producere nyt og sundt hår.

En hårkur med indhold af denne olie er også rigtig god til at tilføre fugt til din hovedbund og bekæmpe skæl.

Avocadoolie

Denne olie fremstilles af avocadoens kød og er rig på antioxidanter, biotin og mineraler samt andre essentielle fedtsyrer. Dette betyder, at olien er særlig god til at bekæmpe skadet og tørt hår. Olien giver også næring til hårsækkene og kan således være med til at fremme hårvækst.

Olivenolie

Olivenolien er særlig god at have på ingredienslisten, hvis du har problemer med spaltede spidser eller kruset hår. Olien kan nemlig være med til at blødgøre dit hår og forbedre dets elasticitet. Olivenolie er nemlig rig på A og E vitamin og beriget med antioxidanter, der vedligeholder en sund produktion af keratinen i vores hår.

Denne olie anvendes i hårkure til at reducere ophobningen af talg, som kan være med til at forhindre dannelsen af nye hårsække.

Aloe vera olie

Aloe vera indeholder proteolytiske enzymer, der reparerer døde hovedbundceller. Hårkurer, der indeholder denne olie, giver dit hår fugtet og skinnende.

Derudover siges olien at være i stand til at fremme hårvækst og er med sin beroligende egenskaber god til bekæmpelse af kløe i hovedbunden, skæl og andre lignende hovedbundsproblemer.

Sådan bruges hårkur i dit hår

Det kan variere fra produkt til produkt hvornår og hvor ofte du skal lægge hårkur i dit hår. Som en generel regel anvendes en hårkur dog 1-2 gange om ugen. Sørg altid for at læse applikationsvejledningen på bagsiden af ​​produktet, men som hovedregel skal de fleste hårmidler bruges som følger:

 • Vask dit hår helt rent med shampoo. Vask dit hår to gange, hvis du har brugt nogen form for stylingprodukter for at sikre, at dit hår er helt rent.
 • Få håret skåret i dit hår, og lad det være på så længe som angivet på pakningen.
 • Når hårkuret har siddet og arbejdet i den anbefalede periode, skyldes det ud.
 • Afslut behandlingen med din balsam i dit hår. (Dette trin er vigtigt, da en hårkur åbner dine hårstrenge, så de er modtagelige for behandlingen. Det er nødvendigt at lukke hårene igen med balsam, der er en beskyttende membran over dit hår).

Hvis du vil optimere din hårpleje endnu mere, kan du følge balsam i håret med hårolie. Hårolien kommer ind i dit håndklædetørre hår, før du redder det.

Her på Consumer Test har vi samlet en testguide over de 8 bedste hårolier på markedet, som du kan orientere dig selv, hvis du vil investere i en hårolie.

I hårolietesten kan du også læse en guide til, hvorfor du skal bruge hårolie, hvordan du bruger hårolie, og hvilken hårolie du skal vælge.

Derudover hjælper vi dig også med, hvilke ingredienser du skal kigge efter på din ingrediensliste til hårolie, og hvilke ingredienser der ikke skal inkluderes som ingrediens. Du kan læse testen af ​​hårolier rigtigt her.

conditioning treatment

VÆLG EN HÅRKREM, PASSENDE TIL DIN HÅRTYPE

Det er vigtigt, at du vælger en hårbehandling, der passer til din specielle hårtype og de specifikke problemområder, som du gerne vil bekæmpe. De fleste hårkurer er dog hovedsageligt lavet med det formål at behandle hårstrengene samt styrke og beskytte dem mod nedbrydning og slid.

Der er hårkur for alt fra tørt hår, hårkrøller til krøllet hår, hårkrøller til falmet og lyst hår, hårkrøller til farvet hår og hårkrøller til fint hår eller for det mere kraftfulde hår. Således skal du let kunne finde en hårbehandling, der passer til din specielle hårtype og behov.

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.