Der findes 2 forskellige Playstation 4 konsoller på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste Playstation 4 konsoller, der er på markedet anno 2020, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

testserver6.dk

4.44 27

Playstation 4 Slim

Forbrugertest, Playstation 4 Slim

PlayStation 4 Slim er blevet testet af en lang række eksperter, som både har lavet en vurdering og skrevet en anmeldelse af konsollen.

PlayStation 4 Slim er den nye originale, det vil sige efter at den ældre PlayStation 4 er udgået, er den blevet erstattet af denne.

De har gjort maskinen mere kraftfuld ændret grafikkortet og gjort den tyndere og lettere.

PlayStation 4 slim er også designet til at være mere stille end den før, det gør PlayStation 4 Slim mere behageligt at bruge.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved Playstation 4 Slim

 • Den nye standard model
 • 500GB-1TB lagerplads
 • Stilrent design
 • Larmer mindre end den originale PS4

Mere information om Playstation 4 Slim

Vi kan stærkt anbefale PlayStation 4 Slim, den giver dig mulighed for at spille de aller tungeste spil, på et grafik kort som giver dit spil en bedre opløsning i forhold til den første PlayStation 4.

Udover nogen udskiftninger i hardware på den nye slim, har der været meget fokus på designet for at formindske størrelsen og lave en maskine som ikke vejer ret meget.

Derudover er støj niveauet meget lav, på den nye slim maskine, i forhold til den gamle model.

Du får altså en maskine som køre fantastisk godt og en maskine som kan holde i lang tid pga. det hardware som er i maskinen er helt opdateret og fornyet i forhold til den gamle PlayStation 4.

Grafikken på dine spil er også opdateret, så du får en lang bedre oplevelse af spillet.

Du får en helt ny PlayStation 4 til en langt billig pris end, hvad den gamle PlayStation 4 kostede, derudover et rigtig flot og slank nyt design, som i vores øjne er langt flottere end det tideligere design.

Playstation 4 slim er som sagt den nye standardudgave af PlayStation 4 udgaverne. PlayStation er som sagt blevet gjort en del mindre og har derfor en størrelse på 26,5 cm x 28,7 cm x 3,9 cm og en vægt på 2,1 kilo.

Hvor den originale var en smule større med målene på 27,5 cm x 30,5 cm x 5,3 cm og en vægt på 2,8 kilo.

Det betyder at den nye standard udgave er blevet beskåret en smule og har tabt sig næsten et kilo.

PlayStation 4 Slim har også fået meget mere plads en modellen før, du kan få Slim modellen med op til 1 TB, derudover er der bluetooth og opdateret USB indgange.

Playstation 4 Pro

Forbrugertest, Playstation 4 Pro

PlayStation 4 Pro er den helt dyre PlayStation, med rigtig mange muligheder, da den er rigtig kraftfuld og kvaliteten er i top. PlayStation 4 Pro er komfortable med 4K grafik.

4K grafik betyder at hvis du sidder inde med et TV som har 4K grafik, det sige, at den kan have en opløsning på 3840 x 2160 pixels (kaldet 4K) og op til 7680 x 4320 pixels.

Det er med til at skabe en utrolig fed spil oplevelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved Playstation 4 Pro

 • Den bedste Playstation 4
 • 1TB lagerplads
 • 4k opløsning
 • Super-Speed USB

Mere information om Playstation 4 Pro

Vi kan stærkt anbefale PlayStation 4 Pro, især hvis du er en person, som ved du kommer til at bruge din PlayStation.

Denne PlayStation indeholder rigtig mange gode funktioner som 4K opløsning, det gør virkelig spille oplevelsen fantastisk. Derudover får du en PlayStation som har rigtig gode specifikationer i forhold til de andre 2 PlayStation 4.

En inventering i en PlayStation 4 Pro kan være rigtig dyrt, hvis du ikke sidder inde med et 4K Tv, da det vil tage meget af spille glædeden, ved ikke at bruge 4K grafik.

Derfor anbefaler vi dig kun at købe PlayStation 4 Pro hvis du ejer et 4K TV. PlayStation 4 Pro er selvfølgelige, en maskine som også er meget kraftigere end Slim versionen, dog kan Slim versionen sagtens trække spillende uden problem.

Så hvis du er til 4K grafik er denne PlayStation 4 enhed det rette valg for dig.

PlayStation 4 Slim.

Om PlayStation 4 Pro – Funktion og muligheder

PlayStation 4 Pro er en opgradering af PlayStation 4 Slim versionen. PlayStation 4 pro er i stand til at køre med 4K-opløsning. PlayStation 4 Pro’s mål er på 29,5 cm x 5,5 cm x 32,7 cm og vejer omkring 3,3 kilo, det gør den en smule større og en del tungere end Slim modellen.

Den helt store feature ved Pro modellen er at den kan køre 4K og HDR-video, som giver en lang højere opløsning i spillet. Det betyder at spillet bliver meget pænere og dermed giver en bedre spiloplevelse.

HDR står for High Dynamic Range, det betyder, at der findes en langt bredere og spændevidde af lys, farver og kontraster. I praksis betyder det, at billedet bliver mere realistisk at se på.

Tips og tricks til at gøre din spiloplevelse bedre

En PlayStation fungerer lidt lige som en computer, hvor du ikke har et begrænset antal plads på. Derfor vil det altid være en god ide, gemme dine spil i samme fil, på den måde undgår du at have flere forskellige story modes gemt, til det samme spil.

En anden god idé er også at fjerne de spil som du ikke bruger længere, da spillene bliver downloadet og dermed fylder på din PlayStation. Spiloplevelsen kan altid forbedres ved at tilkøbe udstyr.

Lær din kontroller at kende. I de mange spil som findes til PS4, bruges der forskellige knapper og nogle gange skal du bruge flere på engang.

Hvis du lære din kontroller at kende i de spil, du vælger at spille, kan du opnår meget mere og skabe en bedre spiloplevelse for dig selv.

En playstation 4 alene kan ikke udgøre en god spiloplevelse, du har brug for enten det rigtige høretelefoner, højtalere eller soundbar, det rigtige tv, den rigtige sofa og hvis du har tænkt dig at spille online også den rigtige router.


Denim Jeans

FIFA 19

313,00 DKK

Denim Jeans

Red Dead

449,00 DKK

Denim Jeans

Spider Man

398,00 DKK

Værd at vide om Playstation 4

 • Den udkom først i 2013 og har siden da, ligesom dens konkurrent X-box, udgivet nye versioner løbende.
  Dette er i et forsøg på at imødekomme konsumernes ønske om stærkere konsoller, sådan så de ikke er langt bag PC’ens ydeevne.

Denne side er anmeldt af: Magnus M. Kristensen Rating 10/10

 

Anmeldelse af Playstation 4

4,7 baseret pa 21 anmeldelser fra forskellige platforme

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information

Forum omkring PlayStation 4
https://community.eu.playstation.com/t5/PS4/bd-p/bEN_PS4GD


Debat omkring PS4 Pro
https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=10&tid=919505


Forum omkring Playstation 4
https://playstationforum.dk/