Hos Forbruger-test.dk har vi fokus på autoritet, tillid og troværdighed til vores indhold. For at sikre dette har vi udviklet nogle redaktionelle retningslinjer, der skal sikre at vores indhold leverer dig, som bruger, troværdighed og autoritet.

Vi stræber efter at give brugerne de bedste, mest brugbare, troværdige og grundige tests artikler. Dette gør vi for at give brugeren den bedste vejledning og de bedste informationer som muligt. Vi ønsker at brugeren får fuld tillid til os, de faglige eksperter og ikke mindst vores skribenter, som alle sidder og udvikler sidens indhold.

Alle artikler er skrevet på baggrund af en række testkilder, som er dokumenteret til slut i alle tests. Det vil sige at Forbruger-test.dk ikke selv udfører test af produkter. Vores artikler er blot den bedste vejledning vi kan give dig som bruger, i processen om købet af et produkt.

Vores redaktionelle retningslinjer er udarbejdet på baggrund af nedenstående adfærdskodeks, som er centreret omkring 8 punkter.

  • Autoritet – Alle tekster er skrevet og redigeret af vores professionelle skribenter, som nøje har undersøgt produkterne via udvalgte tests.
  • Komplementaritet – Indholdet på Forbruger-test.dk er til, for at gøre det nemmere for brugeren at vælge et produkt.
  • Fortrolighed – Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt, når de bliver givet via formularer, mails eller andet. Vi deler eller sælger ikke personlige oplysninger, som mailadresser eller andre kontaktoplysninger, videre til en tredje part.
  • Kildeangivelse – Vi bestræber os på at oplyse testkilder til alle artikler og tekster der bliver skrevet på Forbruger-test.dk.
  • Berettigelse – Alle påstande, fordele og ulemper af de forskellige produkter, er dokumenteret på baggrund af testkilder, med mindre andet er oplyst.
  • Gennemsigtighed – Alle oplysninger om udgiveren, skal fremgå tydeligt på hjemmesiden og de redaktionelle retningslinjer.
  • Økonomiske interesser – Udgiverens interesser i eventuelle økonomiske udbytte ved udgivelse af indhold, skal tydeligt fremgå på siden.
  • Annoncepolitik – Det skal være tydeligt at se hvad, der er annoncer på siden, samtidig med at det skal være tydeligt at se hvornår indhold er redaktionel og betalt indhold.

Autoritet

Alle vores tekster på Forbruger-test.dk er skrevet af professionelle skribenter, som alle har en stor viden inde for de områder de skriver for. Udgivet artikler er alle sammen skrevet på baggrund af en grundig research, for at kunne give brugerne den bedste vejledning.

Komplementaritet

Alt indhold på Forbruger-test.dk er til for at kunne hjælpe dig som bruger til et bedre valg af et produkt. Artiklerne er skrevet for at kunne give dig et bedre indblik fordelene og ulemperne på de forskellige produkter, således at man som bruger nemmere kan vælge det produkt der passer til de behov man har.

Fortrolighed

Vi sikre vores brugere sikkert kan benytte sig af formularer, tilmelding af nyhedsbreve og andet som kræver personoplysninger på Forbruger-test.dk. Alle personlige oplysninger bliver behandlet i overenskomst med persondataloven, som også er beskrevet i vores persondatapolitik.

Kildeangivelser

For at kunne dokumentere valget af de forskellige produkter i de forskellige tests, har vi angivet hvilke testkilder, anbefalingerne er baseret på.

En stor del af indholdet er som sagt også skrevet på baggrund af brugeranmeldelser, da vi mener det giver en større autoritet, da vurderingen kommet fra brugere selv der har oplevet produkterne i den almindelige hverdag.

Berettigelse

Informationer om de forskellige produkter, som er at finde i de forskellige tests på Forbruger-test.dk, er laver på baggrund af oplyste testkilder, med mindre andet er oplyst i testen.

Gennemsigtighed

Forbruger-test.dk udgives af:

Forbruger-test.dk
Øster Alle 56
2100 København Ø
Mail: info@forbruger-test.dk
Tel: +45 23 54 23 34

Økonomiske interesser

Forbruger-test.dk modtager ikke offentlig støtte, eller nogen form for støtte fra andre private fonde eller lignende.

Forbruger-test.dk forretningsmodel er udelukkende baseret på betalt annoncering og sponsoreret indhold.

Annoncepolitik

På Forbruger-test.dk ligger vi stor vægt på at holde redaktionelle og finansielle interesser skarpt adskilte efter de samme etiske retningslinjer, som gælder for dagblade og andre journalistiske medier.

Alt det indhold der bliver skrevet på siden, er alt sammen skrevet uafhængigt.

Annoncer eller sponsoreret indhold fremstår tydeligt på siden, så man ikke forveksler det med redaktionel indhold.