Der findes en række maskiner på markedet i dag til at juice. Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger slow juicere i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

testserver6.dk

4.62 13

Witt Slow Juicer

slow juicer

Denne slow juicer er en opgraderet version af B6100, som har fået stor ros for dens effektivitet, brugervenlighed og lave støjniveau.

Det er en god multifunktionel slow juicer, som kan anbefales til dig, som bruger mange ingredienser, når du laver juice eller saft.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Witt Slow Juicer

Gode ting ved Witt Slow Juicer

 • Motor: 240 Watt
 • Omdrejninger pr. minut: 50
 • Hastighed:
 • Reverse knap
 • Ekstra stort påfyldningsrør (75mm)
 • Rengøringsvenlig
 • 30% mindre pulp

Mere information om Witt Slow Juicer

Det bedste ved denne slow juicer er, at man med det store påfyldningsrør, kan komme hele frugten/grøntsagen ned i røret, uden at man skal til at skære råvarerne ud i mindre stykker.

Derudover er støjen på denne slow juicer meget minimal og er derfor lækker at bruge. Dog er saften der kommer ud lidt tykkere end ved brug af andre maskiner.

Maskinen kan nemt skilles ad og rengøres efter brug, dog fraråder producenten, at man kommer delene i opvaskemaskinen. Det er nemt og hurtigt at samle den igen efter rengøring.

Hvis du både ønsker at presse frugt, grønt og bladgrønt, så kan Kuvings C9600 varmt anbefales, da den kan det hele.

Når man anvender Kuvings C9600, skal man – som med alle juicerer – passe på at proppe den for meget med ingredienser, da den kan stå af på et for stort pres.

Kuvings C9600 er en forbedret udgave af en tidligere juicer. Flere forbedringer er gjort i forhold til designet og det mekaniske.

Den bedste forbedring er, at Kuvings C9600 er udstyret med et mere effektivt filter og kværnsystem, der sikrer en langt bedre juice, som er mere ren og silkeblød i konsistensen.

Juiceren må ikke blive brugt i mere end 30 minutter ad gangen, da den kan blive overophedet. En anden mindre ulempe ved den er, at den vejer lidt mere end andre (6,9 kilo).

Det er dog vigtigt at pointere, at støjniveauet på den er markant lavere end på mange andre slow juicerer (30 decibel).

Wilfa SJ-150A

slow juicer

Denne Slow juicer er til dig, der ikke vil bruge en formue på en juicer.

Den får gode anmeldeser og bliver rost for at være effektiv og nem at bruge.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Wilfa SJ-150A

Gode ting ved Wilfa SJ-150A

 • Motor: 150 Watt
 • Omdrejninger pr. minut: 75
 • Hastighed: 1
 • Reverse knap
 • Rengøringsvenlig

Mere information om Wilfa SJ-150A

Det er en billig juicer i en god kvalitet. Hvis man ikke ved, hvor meget man kommer til at bruge en slow juicer, så er den et godt sted at starte. Kunderne roser den for at være nem, brugervenlig og effektiv, og derfor scorer den gode anmeldelser hos blandt andet politikken.dk og WhiteAway.

Det er helt klart prisen, der trækker den op og gør den mere eftertragtet. Wilfa SJ-150A fungerer faktisk ganske udmærket i forhold til, hvor billig den er.

Dog kan den ikke tage alt igennem, og man skal derfor huske at skære råvarerne ud i mindre stykker, så man er sikker på, det kan komme igennem.

Derfor er det en slow juicer til dig, der kun skal bruge den under særlige lejligheder.

Juiceren er billig og får gode anmeldelser hos blandt andet Politikken. Juiceren har også fået gode bedømmelser og anmeldelser af private brugere, der har testet den i hjemmet.

Wilfa SJ-150A’s motor er på 150 Watt og 75 omdrejninger i minuttet, som passer fint til den størrelse den har.

Wilfa SJ-150A behandler din juice skånsom, så den bevarer vitaminer og mineraler i din færdige juice.

Den kværner råvarerne således, at det bliver iltet mindst muligt, så holdbarheden på juicen bliver forlænget – dermed kan juicen opbevares i køleskabet i et par dage efterfølgende.

En af de ulemper der er ved denne slow juicer er, at den grundet dens kvalitet ikke kan holde til at bruges hver dag, som dog hænger fint sammen med prisen.

Til denne slow juicer følger der en opskriftsbog med, så man kan komme godt fra start med mulighed for at kunne lave lækre juices.

OBH Nordica Infiny Juice ZO255BS0

slow juicer

Denne juicer er til dig, der står og mangler en slow juicer til bestemte lejligheder.

Juiceren har fået gode anmeldelser hos Aftonbladet.

Hvis du er interesset i dette produkt, så kan du købe det her.

Video Anmeldelse af OBH Nordica Infiny Juice

Gode ting ved OBH Infiny Juice

 • Motor: 200
 • Omdrejninger pr. minut:
 • Hastighed:1
 • Reverse knap
 • Rengøringsvenlig

Mere information om OBH Nordica Infiny Juice

Netop denne slow juicer er til dig, der ikke vil bruge en masse penge på frisk juice og kun skal bruge den en gang i mellem.

Med dens fine design egner den sig godt til en plads i køkkenet, da den ikke fylder så meget, men samtidig giver udtryk for den sunde livsstil.

Med dens lave pris og gode egenskaber får den gode anmeldelser og kan helt klart anbefales til prisen. Noget af det vi vægter højt er et lavt støjniveau, som denne juicer formår at leve op til. Ydermere er den supernem at rengøre.

Vi er vilde med, hvordan den behandler råvaren med dens langsomme rotationsskrue. Det gør, at frugt og grøntsager presses forsigtigt, så mineralerne og vitaminerne bevares.

En ulempe ved denne slow juicer er helt klart, at den ikke kan holde til at blive brugt hver dag – eller for længe ad gangen.

Denne juicer er til dig, der ønsker en billig og praktisk juicer, som nemt kan anvendes under særlige lejligheder. Når man benytter denne slow juicer, skal man skære råvarerne ud i mindre stykker.

Den kan nemlig ikke klare hele stykker frugt og grønt. Det skyldes, at røret er for lille – og at den ikke er så kraftig, at sneglen kan klare det.

Til slow juiceren følger der to bæger af 0,8 liter, som kan bruges til juices og pulpen (frugtkødet). Ekstraudstyret til denne maskine tåler at komme i opvaskemaskinen, også filteret af rustfrit stål. Maskinen kører på en 200 watt motor.

Witt Kuvings BS6100

slow juicer

Denne Juicer er til dig, der ønsker at bruge den mere eller mindre dagligt, lave en masse god juice og måske også servere det for dine gæster en gang i mellem.

Video Anmeldelse af Witt Kuvings B6100

Gode ting ved Witt Kuvings B6100

 • Motor: 240 Watt
 • Omdrejninger pr. minut: 50
 • Hastighed: 1
 • Reverse knap
 • Rengøringsvenlig
 • Ekstra stort påfyldningsrør

Mere information om Witt by Kuvings B6100

Witt by Kuvings B6100 gør det nemmere og sjovere at presse juice. Det eneste du skal gøre, er at stoppe din frugt eller grønt ned i røret, og så klarer den faktisk resten på ingen tid. Dog bliver man nød til at skære helt store frugter og grøntsager ud, såsom ananas og broccoli.

Man skal dog være opmærksom på, at man ikke overfylder maskinen, da den så står af.

Noget af det der betyder mest for en god slow juicer er, at når den laver din juice, sker der en minimal form for iltning af juicen, som gør at den ikke skiller skummet fra resten af juicen – plus den bevarer mineraler og vitaminer.

En ulempe ved denne maskine er, at den vejer 6,4 kg og måske også fylder lidt mere i et køkken.

Denne slow juicer er supereffektiv og sparer dig en masse tid, fordi du ikke skal skære råvarerne ud inden, du går i gang med at lave din juice.

Den er nem at gøre rent – når man skiller den ad, så kan delene nemt renses med den rensebørste, der følger med.

Når man køber denne slow juicer, skal man være opmærksom på, at juicen er mere fyldig og indeholder flere fibre end andre juicerer. Witt by Kuvings B6100 kører med en motor på 240 Watt med 50 omdrejninger i minuttet.

 

Video Anmeldelse af Witt Juicepresso

Gode ting ved Witt Juicepresso

 • Motor: 150 Watt
 • Omdrejninger pr. minut: 40
 • Hastighed: 1
 • Reverse knap
 • Rengøringsvenlig
 • 3-i-1 snegl

Mere information om Witt Juicepresso

Denne slow juicer er dejlig nem at samle grundet dens 3 i én snegl, som ikke skal skilles ad. Derfor undgår du alt besvær med at skulle skille delene ad og samle dem igen.

Noget af det vi bedst kan lide er, at alle ekstradelene kan komme i opvaskemaskinen, så man slipper for at bruge en bestemt børste.

Den får gode anmeldelser af mange tilfredse købere hos blandt andet WhiteAway, KitchenOne og flere netbutikker, som er uafhængige ligesom os.

Denne slow juicer er en effektiv lille en af slagsen. Trods dens lille størrelse har den en kraftig motor på 150 Watt med 40 omdrejninger i minuttet.

Sneglen på maskinen trækker selv råvarerne ned gennem presseren. I tilfælde af at der er noget, der sætter fast i sneglen, har den en reverse knap. Den skiller saften og pulpen fra hinanden, så de ender i hver sin beholder

Med denne Slow Juicer går man ikke glip af noget, den bevarer nemlig op til hele 68 procent af næringsstofferne, som er utroligt meget. Derudover vinder den også 50 procent mere juice end en traditionel juicer, på grund af dens meget grundige behandling af råvarerne.

Hurom HU-702 “The Boss”

slow juicer

Denne slow juicer er til dig, som har et stort forbrug af hjemmelavet juice – og ønsker at leve den sunde livsstil med daglige juices.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Hurom HU-702 “The Boss”

Gode ting ved Hurom HU-702 “The Boss”

 • Motor: 150 Watt
 • Omdrejninger pr. minut: 43
 • Hastighed:1
 • Reverse knap
 • Rengøringsvenlig
 • Pulp-kontrol til styring af frugtkød i juicen

Mere information om Hurom HU-702 “The Boss”

Vi er vilde med denne slow juicer, fordi der sker en minimal form for iltning af juicen grundet dens 40 omdrejninger i minuttet.

Det betyder, at den bevarer alle mineraler og vitaminer, der kommer fra råvarerne, hvilket giver dig en sundere juice. Derudover gør antallet af maskinens omdrejninger, at råvarerne bliver udnyttet maksimalt.

Det lækre ved denne maskine er, at man selv kan justere, hvor meget juicekød man vil have i sin juice. Ydermere har man muligheden for at lave smoothies ved at lukke af for udløbsslusen.

Derudover er det supernemt at bruge maskinen. Det eneste man skal gøre, er at skære råvarerne ud, så de passer ned i røret. Så klarer juiceren resten for dig.

Når man er færdig med juiceren, kan man nemt rengøre den med børsten, der følger med til den.

Dog er ulempen, at delene ikke må komme i opvaskemaskinen og at påfyldningsrøret er for småt til at komme hele frugter i, så man skal bruge tid på at skære råvarerne ud, inden man går i gang med at lave sin juice.

Hurom HU-702 er udstyret med en pulp-kontrol, som gør at man selv kan bestemme mængden af frugtkød i sin juice. Slow juiceren vejer omkring 6,2 kilo og er derfor lidt oppe i den tungere ende.

Til netop denne slow juicer medfølger der en del ekstra udstyr, hvilket kan være en fordel i forhold til andre slow juicere. Ekstraudstyret dækker over en fin si og en grov si, så man kan vælge “tykkelsen” af juice.

Derudover medfølger der en rengøringsbørste til, når den skal rengøres efter brug. Afslutningsvis medfølger der også en opskriftsbog, så du kan få inspiration til, hvilken juice du skal lave.

Angel 5500

slow juicer

Denne slow juicer er til dig, som ønsker en slow juicer ud over alle højder. Hvis du ønsker at lave de blødeste og mest velsmagende juices, så er Angle 5500 lige noget for dig.

Video Anmeldelse af Angel 5500

Gode ting ved Angel 5500

 • Motor: 150 Watt
 • Omdrejninger pr. minut:40
 • Hastighed:1
 • Reverse knap
 • Rengøringsvenlig
 • Poleret rustfri stål

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere information om Angel 5500

Angel 5500 er en fantastisk smuk slow juicer, der passer ind i et stilrent køkken med dens flotte design. Den tager imod alle råvarer, som kan bruges til at lave juice. Noget af det den klarer sig bedst på, er dens evne til at få det maksimale saft ud af råvarerne.

Selv krydderurter bliver presset, så der kommer en skøn smag ud af dem. Pulpen, der til sidst kommer ud, er meget tør og er derfor også et bevis på, at der ikke er mere saft tilbage i råvarerne.

Rengøringen af maskinen er nem og simpel. Det eneste man skal gøre, er at skille de fire dele ad og rense det med rensebørsten.

Ulempen ved denne slow juicer er, at den fylder en del mere end andre slow juicere. Ydermere er indføringsrøret ikke så stort, hvilket kræver at man bliver nødt til at skære råvarerne ud i mindre stykker, inden man begynder at presse sin juice.

Derudover er prisen markant højere end andre Slow juicerer.

Angel 5500 er fremstillet af rustfristål uden nogle plasticdele. Den er udstyret med det, der hedder ‘dual-gear’ teknologi. Dual-gear betyder, at der er to valser, som griber ind i hinanden. I første trin kværner den råvarerne groft og i andet trin maser den alt, hvorefter juicen så kommer ud af maskinen.

De to valser er lavet sådan, at de griber ind i hinanden, så det maksimale juice kan blive fremstillet.

Novis Vita Juicer S1 Blue

Novis Vita Juicer S1 BlueDenne flotte multifunktionel juicer i blå gør det lettere for dig at leve sundt.

Gode ting ved Novis Vita Juicer S1 Blue

 • Drypstop
 • 4-i-1 multifunktionel juicer
 • 240W motor

Denne juicer er langt mere end en slow juicer, da den også kan presse citroner, og den kan også lave saft. Så hvis du leder efter en slow juicer, som kan lave mange forskellige sunde drikke til dig, er den det helt rigtige valg for dig.

Den tåler at komme i opvaskemaskinen, så du skal ikke tænke over oprydningen, når du har drukket en juice.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.279,00
Ikke på lager

Hvordan udnytter jeg min Slow Juicer bedst muligt?

Har du prøvet shots?

‘Ingefærshot’ er efterhånden noget, som bliver nævnt ofte i medierne. Så hvis du er nysgerrig efter, hvordan det smager, kan du nemt lave dine helt egne ingefærshots med en slow juicer. Ingefær kurerer ikke noget, men det er helt klart med til at styrke dit immunforsvar, og det virker antiinflammatorisk.

For at ingefæren skal have en virkning, skal man indtage mindst fem gram om dagen.

Så i stedet for at spise rå ingefær rent (som ikke er så lækkert), kan du med en slow juicer lave dit eget ingefærshot – og stadig få det samme ud af det.

Hvad kan man bruge den overskydende pulp til?

Når man laver sin juice med en slow juicer, vil der altid være overskydende pulp. Pulp er det, der kommer fra dine råvarer, når alt saften og juicen er blevet presset ud. Pulpen skal helst gerne være så tør som muligt, da det betyder, at du har fået det maksimale ud af dine råvarer.

At spise den rent er ikke altid lige så lækkert, da det godt kan være lidt tørt, men at smide det ud ville være synd. Der er mange muligheder for at bruge pulpen, så smid den endelig ikke ud.

Man kan blandt andet bruge den til bagværk. Hvis man for eksempel skal lave brød, kan man med fordel blande pulpen ind i dejen. Man kan også bruge den til varme retter som lasagne, kødsovs, vegetarbøffer eller andet.

Juice om morgenen

Få en fantastisk start på dagen med en friskpresset juice fyldt med gode vitaminer og mineraler. En frisk juice om morgen inden dagen rigtigt begynder kan være med til at booste din dag. Det kunne endda gå hen og blive din nye ‘morgenkaffe’.

Der findes mange juiceopskrifter, nogle af dem giver mere energi end andre. Derfor vil vi anbefale, at du skaffer dig en opskriftsbog, så du kan udnytte din slow juicer bedst muligt.

juicer

Skift de usunde mellemmåltider ud

Mange af os er tilhængere af de daglige mellemmåltider, som af og til kan gå hen og blive et af de mindre sunde valg. Det kan ske, at det bliver lidt slik, hvidt brød eller andet, der går ind og tager pladsen som mellemmåltid.

Hvis du skifter det ud med en friskpresset juice i stedet for, så skaber du en sundere livsstil, hvor du samtidig er med til at give dig selv ny energi i løbet af dagen. Denne form for energi vil holde længere fremfor sukker eller hvidt brød.

Imponer dine gæster med suveræne cocktails

Skal du imponere dine gæster ekstra meget næste gang, de kommer til middag, kan du benytte dig af slowjuiceren. Du kan nemt lave de lækreste, eksotiske drinks i slow juiceren. Med smagen af friskpresset juice kan man løfte standarden for sine cocktails gevaldigt.

Gode råvarer giver bare en bedre smag – og dermed en bedre oplevelse.

Når man kombinerer friskpresset juice og alkohol, kan man opnå bedre resultater end hvis man brugte ‘købejuice’.

Er du interesseret i andre produkter, så se også vores test-guides om Vaffeljern, Powerbanks, Termokrus, Minihakkere og meget mere her på siden.

Frisk presset frem for alt

Når man køber koncentreret juice i supermarkederne, har det for det meste været gennem en længere proces. Først fjerner man vandet fra juicen i det land juicen produceres i, hvorefter man sender det til Danmark for derefter at tilsætte vand igen.

Under denne proces kan man ikke styre, hvilke vitaminer der forsvinder. Oftest tilsætter man c vitamin til sidst, da man ved, at det forsvinder under processen.

Når man laver friskpresset juice med en slow juicer, bibeholder man alle naturlige ingredienser, vitaminer og mineraler. Derudover vil de fleste også mene, at smagen af den friske juice er markant bedre.

Denne side er anmeldt af: Carl V. Sørensen Rating 10/10

 

Værd at vide om Slow juicere

 • Brug helst ikke skaller fra grøntsager og frugt i slow juiceren da det kan ødelægge motoren
  Vask juiceren omgående efter brug for at undgå mug i maskinen

Anmeldelser af Slow Juicere

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.