Der findes en række maskiner på markedet i dag til at sikre huset for tyveri.

Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger tyverialarmer i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

testserver6.dk

4.62 13

Blaupunkt Alarm

tyverialarm

Denne tyverialarmpakke er til dig, som har et større hus/lejlighed og ønsker begrænsede mængder af ledninger. Blaupunkt alarm er nemlig trådløs og kan styres fra din smartphone, tablet eller computer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2.994,00

Video Anmeldelse af Blaupunkt Alarm

Gode ting ved Blaupunkt Alarm

 • Alarmering: Via web- og push meddelelser
 • Antal alarm-modtagere: Ukendt
 • Betjening med app: Ja, iOS eller Android
 • Dyre-immunitet: Ja, små dyr (katte og mindre hunde).
 • Udvidelsesmuligheder

Mere information om Blaupunkt Alarm

Det er en moderne tyverialarm som hjælper dig og din familie til et mere sikkert hjem. Dens trådløse tilstand gør det nemmere at placere sensoren, hvor man ønsker den.

Det eneste der behøves er, at den sorte hub skal være tilsluttet til dit hjemmenetværk for at kunne give dig din tryghed, da den er uden abonnement.

Dette er en god løsning til dig, som ikke gider at opsætte sensorer på alle vinduer og døre. At alarmen er trådløs gør det det nemmere for dig, der gerne selv vil sætte den op. Opsætningen er supernemt via appen, der passer til alarmen.

Den der styrer hele showet, er den lille sorte cylinder (hubben) der følger med, hvortil der også medfølger en sensor med indbygget kamera. Den lille hvide sensor kan nemt og diskret monteres i et hjørne tæt på indgangspanelet.

Denne tyverialarm er til dig, som senere hen ønsker at have mange udvidelsesmuligheder og i forvejen ejer en eller flere iOS- eller Android enheder.

Det nemme ved denne pakke er, at den er uden abonnement. Derfor skal den kun tilkobles til dit hjemmenetværk via et kabel og i en stikkontakt, hvorefter du kan sætte alarmsystemet op via din iOS- eller Android enheder.

Med denne tyverialarm har du ret til at ringe 112, ligeså snart alarmen går igang. Derudover er den lavet sådan at ønsker nogen at ødelægge den, vil du blive alarmeret omkring dette.

Med i startpakken får du den føromtalte Q-Hub (hovedenhed), en enkelt dør-/vindueskontakt, en fotosensor med blitz, som tager 3 billeder med 2 sekunders mellemrum, en fjernbetjening, 2 klistermærker samt kabler og batterier til enhederne.

En stor fordel ved denne pakke er, at det er muligt at tilkoble den sammen med alle de udvidelsesmuligheder, der kan tilkøbes. Så kan du selv vælge, hvor grundigt du vil sikre dit hjem, og hvad der passer bedst til dit behov.

Miraca ST-5

tyverialarm

Denne tyverialarm er til dig, som bor i lejlighed på 1. sal eller derover, hvor tyven kun har én udvej.

Hvis du vil købe dette produkt kan det købes her.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Miraca ST-5

Gode ting ved Miraca ST-5

 • Frekvens: 868 MHz
 • Alarmering: Via SMS eller opkald
 • Betjening med app: Ja
 • Dyre-immunitet: Ja, op til 25 kg.
 • Udvidelsesmuligheder

Mere information om Miraca ST-5

Med den lille kompakte størrelse og dens trådløse system er denne alarm god til dig, der bor i en lejlighed og har brug for et professionelt alarmsystem, der tilpasser dig og dine behov.

Det gode ved denne alarm er, at den er trådløs, hvilket gør den meget nemmere at sætte op. Så slipper man for at få en elektriker ud og installere den. Derudover skal man ikke søge om tilladelse til installation i boligforeningen, hvis man køber Miraca ST-5.

Med denne alarm er du ikke bundet til et abonnement; det vil sige, at du selv er herre over din alarm. Du har mulighed for at udbygge din pakke med yderligere udvidelsesmuligheder – alt sammen efter dit behov. Alarmen kan styres via en app.

Dermed er du altid opdateret, hvis dit hjem skulle udsættes for indbrud.

Miraca giver dig også mulighed for at sætte alarmen til om natten, så du kan sove trygt i dit eget hjem.

På Miraca.dk giver de dig muligheden for at tilkøbe SIM-kort til din tyverialarm.

I tilfælde af tyveri vil alarmen aktivere en sirene, samtidig med du vil få besked via din app. Med mulighed for at kunne koble op til 30 trådløse sensorer og 10 fjernbetjeninger, er der mulighed for at tage alarmsystemet med dig, hvis du flytter til større omgivelser.

I tilfælde af strømafbrydelse er hovedenheden udstyret med et backupbatteri, som gør at din alarm stadig virker op til mellem 24 og 48 timer efter strømafbrydelsen.

SikkertHjem S5

tyverialarm

Denne alarm er til dig, der bor i parcelhus og ønsker en mere sikker hverdag i dit hjem. Den er god til hjem, hvor indbrudstyven har nem adgang.

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.579,00
Ikke på lager

Video Anmeldelse af SikkertHjem S5

Gode ting ved SikkerHjem S5

 • Frekvens: 433 MHz
 • Alarmering: Via SMS eller opkald
 • Antal alarm-modtagere: 5
 • Betjening via gratis app: Ja, iOS eller Android
 • Dyre-immunitet: Ja, op til 25 kg.
 • Udvidelsesmuligheder

Mere information om SikkertHjem S5

Denne tyverialarm er en af de billigere, men fortsat af god kvalitet. SikkertHjem S5 giver os meget for pengene, og dét kan vi lide. Alarmen kræver ikke noget abonnement – den kræver blot, at man indsætter et SIM-kort.

Derefter kan du programmere din alarm således, at den automatisk alarmerer ud til maks 4 af dine naboer.

Det er nemt at sætte alarmen op, da den er trådløs og arbejder sammen med en app, som guider dig gennem opsætningen. Den fungerer lidt på samme måde som en telefon.
SikkerHjem S5 er nem at betjene lige meget, hvor du befinder dig.

Ved hjælp af den tilhørende app, kan du følge med i, hvad der sker i hjemmet, når du ikke selv er i nærheden.

SikkertHjem er en dansk virksomhed, som laver tyverialarmer til hjemmet. De har været en del af tyverialarmmarkedet siden 2008. De har altid fokuseret på at lave tyverialarmer til lave priser i god kvalitet, uden abonnement.

Deres alarmpakker er alle sammen startpakker, hvor der er mulighed for at udvide.

Når man køber startpakken medfølger selve betjeningspanelet samt to nøglebrikslæserer, som du sætter op ved hoveddøren. Derudover får man som standard to nøglebrikker med; ønsker man flere, kan man købe som ekstra tilbehør.

I pakken medfølger der også 2 fjernbetjeninger til styring af alarmsystemet, 2 trådløse åbningskontakter, 2 trådløse bevægelsesdetektorer – som er dyre-immune op til 25 kilo, en strømforsyning til alarmpanelet, klistermærker og dokumentation.

Det er muligt at installere op til 9 zoner.

Med mulighed for at indstille alarmen til ’hjemmetilstand’, kan man sove trygt om natten, mens den fortsat er slået til.

Ajax Tyverialarm

tyverialarm

Denne tyverialarm er til dig, der ønsker en alarm i god kvalitet og i flot design. Den er lavet af de bedste materialer i et diskret moderne design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2.287,00

Video Anmeldelse af Ajax Tyverialarm

Gode ting ved Ajax Tyverialarm

 • Frekvens: 868 MHz
 • Alarmering: Via opkald
 • Vægt: 320g
 • Størrelse: 162,7×162,7×35,9 mm
 • Sabotage beskyttelse: Tilgængelig”
 • Betjening med app: Ja, iOS eller Android
 • Udvidelsesmuligheder

Mere information om Ajax Tyverialarm

Med denne model kan du roligt være sikker på, at dit hus overvåges ordenligt. Med dens Solar Plus alarmsystem og Security Hubbens trådløse teknologi er der ingen grund til bekymring.

Som mange af de andre alarmer vi har anbefalet, er denne også trådløs og skal derfor kobles til for eksempel en app.

Dermed kan du følge med, når du ikke er tæt på hjemmet. Med AJAX tyverialarm kan den trådløse enhed overvåge helt op til 2.000 meter væk fra Security Huben.

Alarmen er meget brugervenlig og nem at installere – selv for dig, der ikke har den store viden inden for elektronik og alarmer.

I tilfælde af at uheldet skulle være ude, vil du få besked med det samme gennem din app, som er tilknyttet alarmen. Dermed kan du hurtigt reagere og ringe til naboerne og 112.

Denne tyverialarm er udstyret med sabotage beskyttelse. Det betyder, at du informeres, hvis nogle forsøger at ødelægge alarmsystemet.

Hubben er meget avanceret i denne alarm, da den analyserer trusler og efterfølgende filtrerer falske alarmer. Du vil få besked over appen, hvis der skulle være indbrud.

Når du opsætter din AJAX tyverialarm, skal det gøres via en smartphone og dén app, der passer til alarmen. På appen vil du blive vejledt gennem hele installationen.

Til alarmen skal du tilkøbe et SIM-kort, så alarmen kan kontakte dig i forbindelse med indbrud. Det er vigtigt, at du

Olympia 5943

tyverialarm

Olympia 5943 er til dig, der vil tyverisikre din lejlighed, sommerhus eller kolonihavehus.

Hvis du vil købe produktet kan det findes her.

 

Video Anmeldelse af Olympia 5943

Gode ting ved Olympia 5943

 • Frekvens: 868 MHz
 • Alarmering: Via opkald
 • Vægt: 320g
 • Størrelse: 162,7×162,7×35,9 mm
 • Sabotage beskyttelse: Tilgængelig”
 • Betjening med app: Ja, iOS eller Android
 • Udvidelsesmuligheder

Mere information om Olympia 5943

Det smarte ved denne alarm er, at der kan tilkobles op til 10 mobiltelefoner. Skulle det ske, at der kom indbrud, vil man blive alarmeret via et opkald. Tager man ikke telefonen, vil alarmen kontakte det næste nummer, som er angivet på listen.

Er Olympia 5943 ved at løbe tør for batteri, vil man automatisk blive informeret. Dermed kan man skifte batteriet i tide, så dette ikke skal forhindre hjemmets sikkerhed.

Denne alarm kan beskytte dig i alle situationer med dens mange funktioner, som Alarm-mode, Silent-mode, Home-mode og Inactive-Mode.

Dette alarmsystem har et stort oplyst LC-display, som er integreret med en telefonopkaldsenhed, så du kan blive kontaktet, hvis alarmen går i gang. Den har indbyggede højtalere, som vil udsende en sirene, hvis der er indbrud.

Du har mulighed for at opgradere dit tyverialarm-system fra Olympia, så det passer bedst til dit behov. Du kan vælge at tilkoble op til 32 sensorer.

Når du køber denne pakke er SIM-kortet ikke inkluderet, hvorfor man selv skal tilkøbe dette. Dermed kan du selv beslutte, hvilket SIM-kort du ønsker.

Denne alarm fungerer trådløst over dit trådløse netværk. Med dens 868 MHz vil den ikke komme til at forstyrre andre enheder, som babyalarmer eller dørklokker.

Kom godt fra start

En tyverialarm har til formål at sikre dit hjem og ejendele – der kan dog være en stor forskel på kvaliteten. Derudover afhænger det også af, hvad størrelse dit hjem er, om det er lejlighed eller hus. Ikke mindst kommer det også an på, hvor sikret dit hjem skal være.

Mangler du andre redskaber til hjemmet kan vores test-guides af robotstøvsugere, projektorer, bagemaskiner og luftfugtere findes her!

Dog skal en tyverialarm som minimum kunne være i stand til nedenstående:

 • Din kommende alarmpakke skal indeholde en detektor, som du skal sætte op der, hvor indbrudstyven har mulighed for at komme ind i dit hus –  og der, hvor du har dine værdifulde genstande.
 • Har du kæledyr, skal du kigge efter en alarm, der tager hensyn til husdyr. Ellers kan du risikere falsk alarm, når hunden for eksempel vågner fra lur.

Er du interesseret i en tyverialarm, men er usikker på om de nye WiFi- baserede alarmsystemer kan få god nok dækning i dit hus, så læs vores artikel om wifi-extenders. Så kan du trygt installere tyverialarmer i dit hjem!

Multifunktionelle alarmsystemer

Når du vælger din tyverialarm, skal du tage med i dine overvejelser, om du bør investere i et alarmsystem med flere funktioner.

 • Det er muligt at vælge en alarmpakke, hvor man tilknytter en alarmcentral ved at tegne abonnement. Vælger man denne mulighed, skal man betale for, at alarmselskabet kører ud og tjekker dit hjem for muligt indbrud.
 • Man kan købe alarmsystemer, som kan kobles til lyset i sit hjem. Skulle der komme indbrud, vil både sirenen gå igang og lyset vil begynde at blinke. Dette kan være med til at tiltrække naboernes opmærksomhed, så de når at reagerer og måske får stoppet tyven. Sirenen i en alarm til private hjem må kun larme i 30 sekunder.
 • Nogle alarmer kan reagere på temperaturskift, for eksempel hvis et vindue åbnes.
 • Med mulighed for at reagere før indbrudstyven er kommet ind i huset, kan man få alarmer, der mærker vibrationer, heraf for eksempel hvis et vindue forsøges at blive brudt op.
 • Flere alarmer er udviklet sådan, at man kan tilkoble dem en app. Derved kan man følge med i, hvad der foregår i sit hjem døgnet rundt, selvom man forlader hjemmet.
 • I tilfælde af at der ikke bliver reageret, når der bliver slået alarm, kan man få alarmer, som kan indstilles til at ringe en række kontaktpersoner op.
 • Det er også muligt at få tyverialarmer, som kan kobles til din brandalarm, sådan at du også får besked, hvis der skulle opstå en brand i dit hjem, mens du ikke er hjemme.

alarm

Kontakt din forsikring

Det kan være en god idé at kontakte sin forsikring, når man køber tyverialarm til sit hjem. De kan nemlig hjælpe dig til det bedste valg af alarmer, som passer bedst til dig og dine behov.

Derudover kan du indgå en aftale med din forsikring, da flere forsikringsselskaber giver en vis mængde rabat, når du har en tyverialarm installeret til dit hjem.

Kan man selv installere sin nye tyverialarm?

Ønsker du dig en alarm, du selv kan installere, bør du anskaffe dig en alarm uden abonnement. Her kan de fleste sættes op i hjemmet uden professionel hjælp, da de ikke skal tilkobles en vagtcentral.

Denne form for alarm er dem, vi har skrevet om i artiklen. I stedet for at sende en vagt ud til dit hjem, bliver du kontaktet over sms, opkald eller notifikation over app, som hører til din alarm. Fordelen ved disse alarmer er også, at du ikke skal betale til vagtselskabet i tilfælde af falsk alarm.

Se også denne artikel på datalife.dk: BEDSTE ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT

Værd at vide om tyverialarmer

 • Du kan vakuumpakke stort set hvad du har lyst til. Dog skal man sørge for at man håndtere fødevarerne korrekt. Når du skal fylde din pose med madvarer, så sørg for der ikke er for meget vækse i.
  Når du har vakuumpakket dit kød eller lignende, bør du ligge det i fryseren hvis det skal gemmes til et andet tidspunkt.

 

Denne side er anmeldt af: Johanne A. Mortensen Rating 10/10

 

Anmeldelse af Tyverialarmer

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.