Der findes en række maskiner på markedet i dag til at forstærke sit WiFi. Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger WiFi forstærkere i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

testserver6.dk

4.62 13

TP-link RE450

wifi forstærkere

Denne WiFi-extender er perfekt til dig, som har brug for en model, der kan kobles op med all WiFi-routere.

Den hjælper dig til at få et bedre signal, hvor end du ønsker det.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af TP-link RE450

Gode ting ved TP-link RE450

 • Trådløs protocol: 802.11a/b/g/n/ac
 • Wi-Fi AC-værdi: AC1750
 • Dataoverførselshastighed: 1750 Mbps
 • Antal antenner: 3

Mere information om TP-link RE450

TP-link RE450 får rigtig gode anmeldelser og bliver vurderet til at være en af de bedste på markedet. Derudover har den en meget rimelig pris, som gør at den kommer endnu højere op på listen over de bedste WiFi-forstærkere.

Ikke mindst klarer den sig også rigtig godt på de tekniske og teoretiske parametre, som at dens overførselshastigheden er på 450 Mbps ved 2,4 GHz og hele 1300 Mbps ved 5 GHz. TP-link RE450 reducere signalforstyrrelser, for at sikre et pålideligt WiFi-signal.

Denne model er lidt utraditionel med dens 3 antenner, som også gør at den også fylder lidt mere end de fleste WiFi-forstærkere. Den leverer flotte resultater og gør din hverdag nemmere med et hurtigt netværk.

Derudover er den udstyret med en tydelig LED-indikatorer, som viser hvor god forbindelsen er. Lyser den blå betyder det, at der er god forbindelse, hvorimod lyser den rød betyder det at routeren har dårlig forbindelse.

Har man routeren stående i et rum, hvor den er tydelig, kan man med fordel slå LED-funktionen fra, så man ikke bliver forstyrret af dens lille lampe, når man slukker for lyset.

Det vil sige at man altså kan ”mørklægge” den, når man har fået den fil at fungere og alt kører, som det skal.

Den er nem at opsætte, og det tager ikke meget mere en 2-3 minutter, hvis hovedrouteren også understøtter WPS. Ellers skal man ud i en at tilslutte en computer eller bærbar enhed, som selvfølgelig godt kan tage lidt længere tid.

Netgear EX7000

wifi forstærkere

Denne model er perfekt til dig, som ønsker en WiFi-extender med mange muligheder og funktioner, i en fantastisk kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Netgear EX7000

Gode ting ved Netgear EX7000

 • Trådløs protocol: 802.11a/b/g/n/ac
 • Dataoverførselshastighed: 1900 Mbps
 • Antal antenner: 3
 • WiFi-bånd: 2.4 GHz, 5 GHz

Mere information om Netgear EX7000

Denne fantastiske model får stor ros fra eksperterne, trods dens størrelse. Den bliver vurderet til at være en af de bedste man kan få på markedet lige nu. Den minder meget om en almindelig router med dens 3 antenner og store størrelse.

Modellen kan stå, ligesom du ønsker den skal, ved hjælp af dens medfølgende fod.

Med Netgear EX7000 er det nemt at tilslutte og betjene den, hvis man bruger Netgears webbaserede interface ”Netgear Genie”. Her kan man hurtigt sætte den op ved hjælp af ”smart setup”.

Der er også mulighed for en helt masse indstillinger, som blandt andet at time, hvornår internettet skal være slået til, og ikke mindst, hvornår det skal være slået fra. Denne funktion er god både til privaten men også på kontoret, så den slukker for WiFi når dagen er ovre og alle er gået hjem.

Med Netgear Genie kan man sørge for at den er opdateret hele tiden, da man kan finde nye opdateringer der. Man har også muligheden for at justerer signalstyrken, alt efter hvad der er behov for.

TP-link TL-WPA4220KIT

wifi forstærkere

Denne model er uden tvivl perfekt, som en WiFi-forstærker til hjemme.

Den er billig, brugervenlig og top kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af TP-link TL-WPA4220KIT

Gode ting ved TP-link TL-WPA

 • Dataoverførselshastighed: 0.5 Gbps
 • Forbindelsesteknologi: Trådløs, Kabling
 • Trådløs protokol: 802.11b/g/n
 • Formfaktor: Kan sluttes til vægstik

Mere information om TP-link TL-WPA4220KIT

Det er ikke fordi den leverer det hurtigste og mest imponerende WiFi, dog bliver den stadig kåret, som testvinder, hos blandt andet computermagasinet M3. Årsagen til dens flotte titel, er på grund af dens pris og brugervenlighed, som egner sig rigtig godt til privaten.

En stor fordel er også, at lige så snart den er sat i, virker den med det samme.

Med denne superenkle og ikke mindst billige WiFi-forstærker, bliver hverdagen nemmere. Den kræver ikke meget mere end at blive sat i et stik og så er den klar til at give dig et bedre og hurtigere WiFi.

Måden den virker på er efter powerline-princippet, som betyder at der allerede er trukket ledninger i hjemmet mellem stikkontakter. Måden det fungerer på, er ved hjælp af det højfrekvente datasignaler de almindelige 220 volt ledninger sender, side om side.

Man får derfor både en sender og modtager med når man køber denne pakke. Senderen placerer man i en stikkontakt nær routeren.

Man skal derefter tilslutte et kabel, som går fra routeren til senderen. Modtageren skal så placeres i en stikkontakt nær, der hvor man ønsker en bedre forbindelse.

Den har en Hastighed på 100 Mbps, som er fint tilstrækkelig til de fleste hverdags formål.

Linksys RE6500

wifi forstærkere

Denne model er god til dig, som ønsker en WiFi-forstærker, der rækker langt nok til at give dig og familien en god dækning, uanset hvor i hjemmet man befinder sig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Linksys RE6500

Gode ting ved Linksys RE6500

 • Antal antenner: 2
 • Forbindelsesteknologi: Trådløs
 • Ethernet-porte: 4
 • Trådløs protokol: 802.11a/b/g/n

Mere information om Linksys RE6500

Geekleak har testet og vurderet denne model. De er kommet frem til at den er en af de nemmeste installerede hardwareprodukter, redaktionen nogensinde har testet. Det tog dem ikke mere end 5 minutter fra da de pakkede den ud til den var opsat og klar.

Denne model minder meget om en mindre udgave af den originale router. Måden den giver de bedste resultater på, er ved at den står vandret med dens to antenner lige op i luften.

Mange tror de skal pege hver sin retning, for at få et bedre resultat, med skal de ikke, de skal pege lige op for at give de bedste resultater.

Linksys RE6500 er et godt bud på en god WiFi-extender i et godt prisleje. Denne model er udstyret med hele 4 ethernet-porte, som kan være en stor fordel i mere avancerede situationer.

Skal man derimod ikke bruge dem, er de ikke i vejen, og man ligger ikke mærke til dem.

Med Linksys RE6500 kan man tilslutte den til alle typer WiFi-routere, så man nemt kan komme på internettet, hvor end man befinder sig i hjemmet, da den rækker hele 929 kvadratmeter.

ZyXel WRE6505

wifi forstærkere

Denne WiFi-forstærker passer godt til dig, som har brug for en billig fungerende WiFi-extender med mange funktioner, som er nem og brugervenlig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af ZyXel WRE6505

Gode ting ved ZyXel WRE6505

 • LAN-porte: 1 porte
 • LAN-hastighed: 10/100 Mbit
 • Forbindelsesteknologi: Trådløs

Mere information om ZyXel WRE6505

Denne model er, trods dens pris, en model med mange gode funktioner, såsom blandt andet muligheden for flere forskellige driftsmodes. Som standard er udgangspunktet at den skal bruges til normal drift, men man kan også skifte til optimering mod enten rækkevidde eller hastighed.

Vælger man dog at nå en større rækkevidde, er det på bekostninger af netværks hastigheden.

Derimod virker hastighedsoptimering modsat. Den normale driftform, vil i de fleste tilfælde virke helt fint, men man kan dog med de mange optimeringsmuligheder forbedre ydelsen i specielle eller problematiske situationer.

Med ZyXEL WRE6505 V2 skal man ikke bekymre sig om komplikationer med routeren, da den understøtter alle nyere WiFi-standere, samtidig med at den er bagudkompatibel.

Dens design er superenkelt, da den er lille og hvid. Den har ingen skæmmende antenner, som overrasker lidt, på baggrund af den fine hastighed. Hastigheden er nemlig udmærket med henholdsvis 300 Mbps og 450 Mbps for drift ved 2,4 GHz og 5 GHz.

Når man skal opsætte ZyXEL WRE6505 V2, forgår det efter de almindelige standarder. Har WiFi-routeren en WPS-knap, skal man blot trykke på den, hvorefter man trykker på WPS-knappen på ZyXEL WRE6505 V2.

Derefter tager det kun et par minutter, så er alt indstillet helt automatisk. Ønsker man at indstille flere indstillinger kan man med fordel, opsætte den via en computer.

D-Link DAP 1320

wifi forstærkere

Denne model er supergod til dig, som har brug for en kompakt lille WiFi-extender med god forbindelse, til en god pris.

D-Link DAP-1320 er til dig, som har brug for en brugervenlig model, der er nem at opsætte.

Video Anmeldelse af D-link DAP 1320

Gode ting ved D-Link DAP1320

 • Trådløs protokol: 802.11n, 802.11g
 • Dataoverførselshastighed: 300 Mbps
 • Antal antenner: 2

Mere information om D-Link DAP-1320

Denne model er en af de mindste WiFi-forstærkere man kan få. Den får meget ros for dens størrelse, samt dens brugervenlighed, nemme installation og ikke mindst for at give et godt signal.

Med dens lille størrelse er den nem at gemme væk i hjemmet, man overser den nemlig nemt, da den er hvid og mest af alt ligner en lille strømadapter.

På grund af D-Link DAP-1320 lille design er den kun udstyret med én WPS-knap, som sidder på siden af den, derudover er der en lille LED-lampe, der viser forbindelsesstatus og en reset-knap.

Den er nem og utrolig brugervenlig at bruge. Det eneste man skal gøre når den skal opsættes, er at trykke på WPS-knappen, som sidder på siden af den. Når det er gjort, forbinder den automatisk forstærkeren til routeren.

Dog er der også mulighed for en manuel opsætning via en computer, hvor du forbinder enheden til standard WiFi-signal, som derefter automatisk vil føre dig til en installationsside, når man åbner sin browser.

Begge former for installation får står ros for at være utrolig enkelt og lige til, meget brugervenlig.

D-Link DAP-1320 er en lille WiFi-forstærker med et stor signal. Den vurderes til at være en kraftfuld enhed, med en hastighed op til 300 Mbps. D-Link DAP-1320 har WiFi Protected Setup (WPS) og benytter krypterings algoritme WPA og WPA2.

På grund af at enheden kun understøtter 2,4Ghz, er den ikke i stand til at forstærke 5GHz WiFi

Linksys RE6700

wifi forstærkere

Denne model passer godt til dig, som ønsker en WiFi-forstærker med mange muligheder, til en god pris. Den er brugervenlig og giver dig et hurtigt netværk i hjemmet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af Linksys RE6700

Gode ting ved Linksys RE6700

 • LAN-porte: 2.
 • LAN-hastighed: 10/100/1000 Mbit
 • Trådløst netværk: 802.11b/g/n/ac.
 • Dualband: Ja.

Mere information om Linksys RE6700

Med denne model får man en WiFi-extender med en hastighed på op til N300 + AC867 Mbps, hvilket er den maksimale ydeevne i forhold til specifikationerne for IEEE-standarden, 802.11.

Her kan ydeevnen dog variere, der kan for eksempel være laverer netværkskapacitet, langsommere dataoverførselshastighed eller rækkevidden kan variere.

En af de funktioner den er udstyret med, hedder ”Spot Finder”. Spot Finder er en funktion Linksys selv har udviklet, for at gøre det nemmere for forbrugeren, de har simpelthen gjort den ultra brugervenlig.

Link Spot funktionen går nemlig ud på at Linksys RE6700 finder netop lige det punkt i boligen, hvor den placeres bedst, så den kan yde sit maksimale og give en god brugeroplevelse. Denne funktion bruges ved hjælp af en smartphone.

Derudover er Linksys RE6700 også udstyret med teknologien ”Cross Band-teknologi”. Denne teknologi er med til at maksimere brug af begge bånd, i modsætning til beamforming-teknologien, som forstærker det trådløse signal, der sendes fra routeren.

Cross Band-teknologien fokusere i stedet for på at sikre et godt signal fra extenderen, så den fungerer mere ligesom en almindelig router.

TP-Link TL-WA850RE Range Extender

wifi forstærkere

Denne WiFi-forstærker er perfekt til dig, som har mindre problemer med dit WiFi i hjemmet.

TP-Link TL-WA850RE kan fås til en rigtig god pris og giver dig den hjælp du behøver for at løse dit problem med dårlig WiFi-forbindelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af TP-Link TL-WA850RE Range Extender

Gode ting ved TP-Link TL-WA850RE Range Extender

 • LAN-porte: 1.
 • LAN-hastighed: 10/100 Mbit.
 • Trådløs hastighed: 300 Mbit/s

Mere information om TP-Link WA850RE Wifi Extender

Ønsker man en WiFi-forstærker til få penge, men stadig er af god kvalitet, så man ikke skal bekymre sig om hastigheden og rækkevidden på sit WiFi? Så er der ingen tvivl om at TP-Link TL-WA850RE er den perfekte WiFi-forstærker.

Denne model fra TP-Link er udviklet med henblik på at den skal være utrolig brugervenlig, nem at bruge og nem at sætte op med sin router, så man hurtigt kan komme i gang.

Den hjælper dig til at få dækning over et større areal, samtidig med at det forstærker det eksisterende trådløse netværk.

Denne model giver en 300 Mbps trådløse hastigheder, som er helt passende til dem, som ønsker et hurtigere netværk, der har en større rækkevidde, til blot daglig brug. Opsætning af denne WiFi-forstærker er lige til og kan næsten ikke blive mere enkel.

Den skal blot sættes i en stikkontakt, hvorefter man trykker på WPS-knappen på routeren og på range extender-knappen på TL-WA850RE. Til sidst skal man trykke på parringsknappen igen, hvorefter den tilslutter.

Den er udstyret med kun 1 Ethernet-port, der betyder at man også har mulighed for at bruge den, som en trådløs adapter, der betyder at man kan gøre en kabelbaseret enhed, til et trådløst netværk.

TP-Link RE200 AC750

wifi forstærkere

Denne model er perfekt til dig, som har brug for en ekstra hånd til at forbedre sit WiFi i hjemmet, især hvis du bor i et fleretagers hjem, så der ikke længere er flere døde zoner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video Anmeldelse af TP-Link RE200 AC750

Gode ting ved TP-Link RE200 AC750

 • Forbindelsesteknologi: Trådløs
 • Ethernet-porte: 1
 • Trådløs protokol: 802.11a/b/g/n

Mere om TP-Link RE200

Denne model har et flot kompakt design, som gør at man nemt kan skjule den i sin bolig. Det er en diskret, god WiFi-forstærker, til en rigtig god pris.

Dens dataoverførselshastigheder på hele 750 Mbps, der er rigtig godt i den størrelse, som TP-Link RE200 AC750 har, og ikke mindst til den pris.

Denne model anbefales til hjem med flere etager, så man kan få godt WiFi, ligemeget hvor i hjemmet man befinder sig. TP-Link RE200 AC750 løser dit problem og giver hjemmet godt signal.

Som en fordel er denne model supernem at tilslutte, da det er en Plug-and-play metode, som gør at den er ekstrem brugervenlig. Plug-and-play virker således at man blot sætter sin AC750 i en stikkontakt og trykker på WPS-knappen på routeren mens man trykker på forstærkerens RE knap.

Modellen her henvender sig primært til hjem med flere etager. De fleste trådløse netværk sender signalet horizontalt, og kan derfor have problemer med at nå op til næste etage.

Derfor kan en TP-Link RE200 AC750 være en stor fordel, da den hjælper til en bedre forbindelse på alle etagerne.

Ved hjælp af den ene LAN-port, kan man med fordel koble kablede enheder direkte til TP-Link RE200 AC750, så man undgår at skulle bore huller i væggene for at trække kabler.

Strong Dual Band Repeater

Denne model er en lille, men meget kraftfuld forstærker, som nemt kan hjælpe dig til at få et mere effektivt og hurtigt WiFi i dit hjem.

Video Anmeldelse af Strong Dual Band Repeater

Gode ting ved Strong Dual Band Repeater

 • Forbindelsesteknologi: Trådløs
 • Ethernet-porte: 2
 • Trådløs protokol: 802.11a/b/g/n
 • Wi-Fi bånd: 2.4 GHz, 5 GHz

Mere information om Strong Dual Band Repeater

Denne model er lille men super kraftfuld, den får gode anmeldelser og klarer sig især godt på dens kraftfulde egenskaber. Den er udstyret med 3 antenner, som er med til at eliminere de døde zoner i hjemmet, og ikke mindst med til at giver et supergodt signal.

Den understøtter nemlig en båndbredde op til hele 750 Mbit/s, hvilket er oppe i den høje ende.

Den er udstyret med et supersmart LED-system, som hjælper en med at finde den bedste placering i hjemmet, hvor den yder sit maksimale og dermed kan give forbrugeren den bedste oplevelse.

Med en kombination af de 3 justerbare eksterne antenner og udbyttet ved 802.11ac teknologien, giver det et stor og stabil dækning i hele hjemmet. Derudover kan den også konfigureres, som et 802.11ac access point eller router, som kan bruges til ens modem.

Se også test-guides af Strygejern, Løbehjul, Mikroovne, Sodastream of meget mere her på siden.

Denne side er anmeldt af: Lasse L. Bech Rating 10/10

 

Værd at vide om WiFi forstærkere

 • WiFi forstærkere kræver en allerede virkende router i hjemmet
  WiFi forstærkeren gør ikke dit netværk hurtigere, blot forbindelsen

Anmeldelser af WiFi Forstærkere

4,7 baseret pa 15 anmeldelser fra forskellige platforme

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.